triangle
Ямуна
|
1 стежить
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    -3%

    Кумін Кумін — універсальна пряність, яка використовується для приготування перших та других страв, випічки хлібобулочних виробів, засолювання та маринування овочів і грибів, при виготовленні напоїв.
    -4%

    Коріандр мелений Коріандр - одна з найдавніших пряних рослин. Має приємний пряний запах і смак. Використовується в кулінарії для ароматизації кондитерських, хлібобулочних виробів, до перших, других страв, підлив, соусів, салатів, страв з овочів. Коріандр додають при консервуванні, маринуванні овочів, грибів. Використовувати згідно з кулінарними рецептами.
    -3%

    Кунжут білий Кунжут — біле насіння однорічної тропічної трав'янистої рослини, батьківщина якої - Індія. Має солодкувато-горіховий смак та містить до 50 % жирної олії. Кунжутом приправляють овочеві страви, використовують як паніровку для риби, курки, а також для надання текстури і смаку різним видам хлібобулочних виробів, крекерам і салатним заправкам.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Какао-порошок (кор) 80г ящик ТМ"Ямуна"
    -3%

    Перець чорний мелений Є меленими висушеними плодами тропічної ліани сімейства перцевих. Батьківщина – Південна Індія. Є найбільш відомою і універсальною спецією, має сильний гострий смак і тонкий аромат. Чорний перець додають до перших і других страв, соусів, салатів, страв з овочів і сиру, використовують при консервуванні в овочевих і грибних маринадах.
    -5%

    Суміш прянощів до глінтвейну Глінтве́йн — гарячий алкогольний напій, який виготовляють із суміші вина, цукру або меду з прянощами. Глінтвейн є традиційним зимовим напоєм у країнах Європи. Спосіб приготування: Інгредієнти: червоне сухе вино — 750 мл; апельсин — 1шт ; пакет суміші прянощів до глінтвейну, мед або цукор за смаком.
    -4%

    Лавровий лист Лавр - вічнозелена рослина сімейства лаврових, висушене листя якої використовується як пряність. Лаврове листя застосовують для ароматизації супів, борщів, додають до других та овочевих страв у цілому та меленому вигляді. Воно є незамінним у соусах та маринадах, при консервуванні овочів та грибів.
    -4%

    Гірчиця столова біла Гірчиця - однорічна трав'яниста рослина. Має пікантний специфічний смак та запах. Гірчицю використовують цілою при консервуванні, маринуванні овочів, грибів, меленою в кулінарії для ароматизації кондитерських, хлібобулочних виробів, до перших, других страв, підлив, соусів, салатів, фаршів тощо.
    -4%

    Кардамон Кардамон відноситься до сімейства імбирних. Насіння кардамону використовують для ароматизації супів, соусів, рагу, тушкованих страв, а також для приготування солодких страв.
    -3%

    Куркума Куркума дуже корисна для здоров'я, здійснює на організм зігріваючі дію. Її можна використовувати в самих різних рецептах вегетаріанської та традиційної кухні! Куркуму додають в страви з рису і картоплі та овочі.
    -4%

    Перець чорний мелений Є меленими висушеними плодами тропічної ліани сімейства перцевих. Батьківщина – Південна Індія. Є найбільш відомою і універсальною спецією, має сильний гострий смак і тонкий аромат. Чорний перець додають до перших і других страв, соусів, салатів, страв з овочів і сиру, використовують при консервуванні в овочевих і грибних маринадах.
    -3%

    Мускатний горіх мелений Мускатний горіх — плоди тропічного дерева сімейства мускатникових з приємним своєрідним ароматом і солодко-пекучим смаком. Цю пряність додають в соуси , гірчицю. Ним ароматизують варені і ліверні ковбаси, сосиски, печінковий паштет. З мускатним горіхом готують пряного і маринованого оселедця, рибу. Мускатний горіх додають у страви з баранини, телятини, яловичини, свинини, птиці і дичини.
    -3%

    Гвоздика Гвоздика - висушена нерозкрита квіткова брунька дерева Syzygium aromaticum сімейства миртових. У кулінарії гвоздика використовується для приготування маринадів. Окремо або разом з корицею гвоздику використовують у солодких стравах. Разом з чорним перцем - для приготування рагу, тушкування овочів, а також приготування соусів.
    -5%

    Перець духмяний мелений Суміш пряно-ароматична порошкоподібна. Характерне забарвлення коричневого кольору. Перець духмяний – плід вічнозеленого дерева родини миртових. Йому властивий сильний приємний аромат, що поєднує в собі відтінки запаху гвоздики, кориці, мускатного горіха та чорного перцю. Перець духмяний додають до перших, других страв, підлив, використовують у консервуванні в овочевих, грибних маринадах. Використовувати згідно з кулінарними рецептами.
    -5%

    Бодян Бодян - пряність у вигляді зірчастих плодів вічнозеленого дерева родини магнолієвих з солодкувато-гірким смаком і ароматом, що нагадує аніс. Розмелені в порошок плоди бодяну використовують як прянощі до тіста у виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів. Його додають у пряники, печиво, пироги, пудинги та інші вироби з тіста, а також у компоти, киселі, фруктові супи та інші солодкі страви.
    -3%

    Часник гранульований сушений Часник – дворічна трав'яниста рослина родини цибулевих. Часник у висушеному та гранульованому вигляді являє собою чудову приправу для страв з м'яса, риби, приготування ковбасних виробів. Через сильний аромат, часник використовується у невеликих кількостях та в поєднанні з корицею, бадьяном, гвоздикою, м'ятою, анісом та кмином. Зовнішній вигляд – у вигляді висушених гранул. Колір кремово-золотистий. Використовувати згідно з кулінарними рецептами.
    -3%

    Імбир Імбир - багаторічна трав'яниста рослина сімейства імбирних. Корінь імбиру використовують у меленому вигляді для надання стравам пікантного смаку. Імбир надасть нового смаку супам, борщам, рагу, тушкованим стравам, соусам та печиву.
    -4%

    Орегано сушений Орегано - пряно ароматична трав'яниста рослина, яка широко застосовується в італійській та іспанській кухнях. Використовується при приготуванні піци, салатів, спагетті, ковбас, страв з овочів та яєць, томатних соусів, додається в сири, супи, фарші, тушковане м'ясо, страви з грибів та при консервуванні овочів (томатів, огірків).
    -4%

    Термін придатності 24 місяці