Опис Пептиди колагену з ванільним смаком – для шкіри, волосся, суглобів і молодості зсередини Гідролізовані пептиди колагену з натуральним ванільним смаком — це смачний спосіб піклуватися про свою зовнішність і здоров’я щодня. Завдяки високій біодоступності, колаген швидко засвоюється і запускає процеси відновлення в шкірі, волоссі, нігтях, суглобах та м’язах. Формула з ароматом ванілі — ідеальна для додавання в коктейлі, йогурти, смузі, каву чи випічку. Основні переваги: Гідролізовані пептиди колагену – висока засвоюваність Натуральний ванільний смак – смачно і корисно Пружна та зволожена шкіра, менше зморшок Підтримка суглобів, кісток і зв'язок Зміцнення нігтів та волосся Стимулює власне вироблення колагену Без цукру, глютену, лактози, штучних ароматизаторів Рекомендовано при: вікових змінах шкіри випадінні волосся ламких нігтях підвищених фізичних навантаженнях болях у суглобах та спині Приймати 2 мірні ложки (24 г) на день перед тренуванням. Рекомендації із застосування Дорослим додавати 1 мірну ложку засобу до улюбленого напою або страви 1–2 рази на день і ретельно перемішувати або приймати відповідно до рекомендацій кваліфікованого медичного працівника. Корисна порада. Пептиди колагену можуть утворювати грудочки в холодних рідинах. Щоб споживати в охолодженому вигляді, просто змішайте колаген із рідиною кімнатної температури, а потім додайте лід. Інші інгредієнти Пептиди гідролізованого колагену з великої рогатої худоби, натуральний ароматизатор, екстракт плодів архата. Попередження Використовуйте цей продукт тільки як дієтичну добавку. Не використовуйте продукт для зниження ваги. Зберігати в недоступному для дітей і тварин місці. Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з кваліфікованим медичним працівником, особливо під час вагітності, грудного вигодовування, за наявності діагностованих захворювань або під час прийому рецептурних препаратів. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу споживання. Не використовуйте продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігати за кімнатної температури в сухому місці. Зберігати продукт захищеним від надмірного впливу тепла, холоду, вологи й світла. 12 г на мірну ложку — середнє значення. Фактично мірна ложка може містити трохи менше або трохи більше, ніж 12 г. Продукт упаковується та продається за вагою, а не за об’ємом. Згодом може відбутись усадка продукту, якої неможливо уникнути. Можуть з’являтися відмінності аромату, кольору, смаку та розчинності. Поживна цінність Розмір порції: 1 мірна ложка (12 г) Порцій в упаковці: 40 Кількість в 1 порції % від добової норми Калорії 40 Білок 10 г < 1 %** Натрій 40 мг 2 % Пептиди гідролізованого колагену з великої рогатої худоби 11 г † ** Відсоток від добової норми за умови споживання 2000 калорій на день. † Добову норму не визначено. Типовий склад амінокислот в 1 порції Аланін 920 мг Аргінін 780 мг Аспарагінова кислота 540 мг Глутамінова кислота 1020 мг Гліцин 2400 мг Гістиди톆 60 мг Гідроксилізин 120 мг Гідроксипролін 1020 мг Ізолейци톆 140 мг Лейци톆 280 мг Лізи톆 350 мг Метіонін†† 30 мг Фенілаланін†† 180 мг Пролін 1330 мг Серин 320 мг Треонін†† 170 мг Тирозин 20 мг Валін†† 210 мг ††Незамінні амінокислоти Відмова від відповідальності У зв'язку з тим, що виробник часто змінює дизайн упаковки та не завжди своєчасно надає нові фото, оновлення даних може відбуватися із затримкою. Наш інтернет-магазин робить все можливе, щоб зображення та інформація про продукцію були надані своєчасно та коректно. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від наданої на сайті, ми гарантуємо якість та оригінальність товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією щодо застосування, вказаною на товарі, перед використанням, а не повністю покладатися на опис, наданий на сайті. Вся продукція, представлена на нашому сайті – Біологічно активні добавки до їжі (БАД) не є лікарськими засобами та не застосовуються для лікування будь-яких захворювань. Перед застосуванням біологічно активних добавок до їжі рекомендується проконсультуватись із лікарем. Біологічно активні добавки до їжі (БАД) не підлягають обов'язкової сертифікації. Відповідно до нової редакції закону України «Про основні засади безпеки та якості харчових продуктів» видання санітарно-епідеміологічних висновків на БАД було скасовано.