triangle
Satos
|
0 стежать
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Peperoncini – гострий перець, фарширований сиром рікота та каперсами – це типовий південно-італійський рецепт, для якого беруть місцеві круглі перчики Peperoncini, видаляють їх насіння та плодоніжки та відварюють у воді з оцтом. Перці фарширують масою, що складається з смачнючого сиру рікота та каперсів, спеціях та прянощах, а потім консервують у олії. Продукт готовий до вживання як закуска або гарнір. Перчики мають приємний пікантний смак. Вага: 280г Виробник: Македонія Для замовлення телефонуйте за номером або пишіть у повідомлення.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Peperoncini – гострий перець, фарширований тунцем – це типовий південно-італійський рецепт, для якого беруть місцеві круглі перчики Peperoncini, видаляють їх насіння та плодоніжки та відварюють у воді з оцтом. Перці фарширують масою, що складається з смачнючого тунця, спеціях та прянощах, а потім консервують у олії. Продукт готовий до вживання як закуска або гарнір. Перчики мають приємний пікантний смак. Вага: 280г Виробник: Македонія Для замовлення телефонуйте за номером або пишіть у повідомлення.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -25%

    Peperoncino con Tonno Satos - це неймовірно смачні гострі перці, фаршировані тунцем. Для приготування делікатесу використовують маленькі круглі перчики пеперончино, з них видаляють серцевину, фарширують тунцем і консервують в рослинному маслі. Перці з тунцем - це особлива закуска, яка обов'язково підійде, а приємний пікантний смак приємно здивує ваші рецептори.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -25%

    Перець черрі Satos фарширований Рікоттою та Кеперсами - це типовий південно-італійський рецепт, для якого беруть місцеві круглі перчики Peperoncini, видаляють їх насіння і плодоніжки і відварюють у воді з оцтом. Перці фарширують масою, що складається з сиру, каперсів, оливок, зелені, спецій і прянощів, а потім консервують в рослинному маслі. Продукт готовий до вживання в якості закуски або гарніру. Перчики мають приємний пікантний смак.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Peperoncini – гострий перець, фарширований анчоусами та каперсами – це типовий південно-італійський рецепт, для якого беруть місцеві круглі перчики Peperoncini, видаляють їх насіння та плодоніжки та відварюють у воді з оцтом. Перці фарширують масою, що складається з віджатого анчоуса в олії, каперсах, оливках, анчоусах, зелені, спеціях та прянощах, а потім консервують у олії. Продукт готовий до вживання як закуска або гарнір. Перчики мають приємний пікантний смак. Вага: 280г Виробник: Македонія Для замовлення телефонуйте за номером або пишіть у повідомлення.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -25%

    Satos i con acciughe e capperi – перець, фаршований чілі з анчоусами та каперсами. Смачний, гострий перчик – оригінальна закуска, дуже популярна у Південній Італії. Для його приготування відбирають круглі перчики Peperoncini, видаляють насіння та плодоніжки, потім відварюють у воді з винним уксусом. Перці фарширують анчоусами та каперсами, заливають маринадом із соняшниковою олією. Безглютеновий продукт має приємний, пікантний смак і яскравий, насичений аромат. Перець Quintessenza готовий до вживання як самостійна закуска, також він відмінно підходить для приготування брускетта.