triangle
Roltico
|
0 стежать
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    -24%

    Середньоранній корнішонний гібрид польської селекції. Вегетаційний період від сходів до плодоношення 46-50 днів. Рослина кущового типу. Зеленці короткі, вирівняні за формою, зеленого кольору зі світлими смугами, довжиною 8-10 см. Плоди не жовтіють навіть після того, як перезріють. Вирощується у відкритому ґрунті та в плівкових наметах. Використовується для вживання у свіжому вигляді, соління та консервації. Насіння інкрустоване.
    -24%

    Сорт для вирощування у відкритому ґрунті та під укриттям навесні та восени. Створює циліндричні коренеплоди. Ранній сорт (вегетаційний період близько 27 днів) дуже врожайний зі слабкою схильністю до стрілкування. Посів з квітня до початку серпня на відстані 10-20×2-3 см. Збір урожаю з квітня до початку жовтня.
    -24%

    Насіння квасолі на сухе зерно Каро. Пізньостигла, для універсального призначення. З дуже ніжним смаком, кремова на колір квасоля. Росте повільно до 50 см. Насіння інкрустоване, покрите тонкою різнокольоровою оболонкою. Воно оброблене спеціальними складами, які утворюють на поверхні насіння тонку плівку. Інкрустоване насіння має практично натуральну величину. Речовини, що входять до складу покриття, успішно стимулюють ростові процеси, завдяки чому помітно підвищується схожість та врожайність.
    -23%

    Середньорічна кущова квасоля призначена для переробки: вона дає стабільний і високий урожай вирівняних, безволокнистих стручків, ідеально підходящих для консервування та заморожування у великих обсягах. Основні переваги сорту: Створений для переробки: Один з найкращих сортів для консервації та заморозки, стручки відмінно зберігають колір і структуру. Тривалий період посіву: Можливість сіяти до середини липня дозволяє отримати дуже пізній, осінній урожай для заготівель. Висока якість та врожайність Формує велику кількість довгих, прямих стручків зеленого кольору без пергаментного шару.
    -24%

    Гібрид середньостиглий, високоврожайний, з високими смаковими якостями, без гіркоти. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Використовують для безпосереднього забезпечення ринку, соління та консервування. рядки 15-20 см, коли мине загроза заморозків. Огірки вступають у пору плодоношення на 56-60 день від висівання насіння. Період плодоношення триває 30-40 днів. Врожайність рослин 1,5–2,8 кг/м2. Плоди темно-зеленого забарвлення з білими контурами, циліндричної форми, середньогорбкуваті, співвідношення довжини до ширини – 3:1. Сорт має малу ймовірність ураження несправжньою борошнистою росою і не потребує інтенсивного хімічного захисту. Насіння інкрустоване.
    -25%

    Пізньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 120-130 днів. Коренеплоди вирівняні, конусоподібної форми, червоно-помаранчевого кольору, довжиною 20-25 см, масою 100-150 г, відмінних смакових якостей. Сорт цінується за високий вміст каротину та відмінну товарність. Використовується для тривалого зимового зберігання, вживання у свіжому вигляді та переробки.
    -24%

    Відмінно підходить для консервації та для квашення. Дуже ранній і дуже врожайний сорт. Огірки типу "Сремський" не жовтіють, мають зелену шкірку з легким блиском і поздовжні смуги. Стійкий до хвороб. Висівати насіння потрібно у відкритий ґрунт у другій половині травня після загрози нічних заморозків, на відстані 90-120*15 см. Збирають урожай від половини вересня і аж до кінця вересня Насіння інкрустоване.
    -25%

    Середньостиглий, дуже врожайний сорт буряка. Вегетаційний період 90-110 днів. Коренеплоди буряка вагою 150-400 г, мають кулясту форму, з красивою фіолетовою м'якоттю, кільця слабо виражені. Застосування універсальне – для перших та других страв, соків, заправок. Зберігається тривалий час, не втрачаючи своїх корисних якостей. Головні якості, що характеризують буряк Ноховський – стійкість до хвороб та стрілкування.
    -24%

    Огірок Паризький корнішон F1 5 г — Скоростиглий бджолозапильний сорт для відкритого ґрунту жіночого типу цвітіння. Плодоносить на 40-45 день після сходів. Рослина середньоросла, середньо розгалужена. Зеленці короткі, довжиною 6-10 см, масою 60-80 г, темно-зелені, зі смужками середньої довжини. Горбкуватість велика, опушення чорне. Плоди делікатесного смаку, без гіркоти, особливо гарні для консервування. Врожайність – до 4 кг/м². Сорт характеризується комплексною стійкістю до хвороб. Посів проводять з травня по липень. Урожай збирають з червня по жовтень.
    -23%

    Квасоля Maxidor – це карликовий сорт спаржі з жовтими стручками. Цей дуже родючий і ранньостиглий сорт стійкий до антракнозу та бактеріозу. Його стручки без волокон, плоскі та дуже ніжні на смак, тому вони підходять для багатьох кулінарних страв. Збирати його врожай вже можна з початку липня. Посів насіння сорту Максидор проводять у травні-червні. Щоб продовжити його врожайність, посів можна проводити кожні 10-14 днів. Дата збору: ранній сорт, стручки якого збирають з липня по жовтень. Висота: Maxidor – карликовий сорт, який не потребує використання опор. Максимальна висота рослини – 60 сантиметрів.
    -24%

    Середньоранній гібрид корнішонного типу. Вегетаційний період від сходів до масового плодоношення 45-55 днів. Рослина сильна з домінуючим жіночим цвітінням. Плоди корнішонного типу, довжиною 9-11 см, світло-зелені, крупно горбкуваті, з білим опушенням. Збір плодів потрібно проводити при довжині 7-8 см, оскільки вони схильні до переростання по товщині. Гібрид стійкий до комплексу захворювань огірків. Насіння оброблене.
    -24%

    Сорт середньоранній, з досить великим ростом. Сорт стійкий до хвороб. Від сходів до початку плодоношення 45-55 днів. Плід білошипий, веретеноподібної форми, дрібнобугорчастий, довжиною 8-9 см. Смакові якості відмінні. Врожайність 6-10 кг/м2. Придатний для консервування та соління. Стійкий до збудників кладоспоріозу, звичайної огіркової мозаїки, борошнистої роси, толерантний до збудників несправжньої борошнистої роси.
    -24%

    Середньоранній гібрид. Починає плодоносити через 45-50 днів після повних сходів. Зеленець циліндричної форми, середньобугорчастий, довжиною 7-9см, діаметром 2-3см, масою 90-130г, зеленого кольору зі світлими смугами, відмінних смакових якостей. Утворення плодів проходить інтенсивно, тому збирання слід проводити часто. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті та плівкових теплицях. Використовують для вживання у свіжому вигляді та консервації.
    -24%

    Середньоранній гібрид. Вегетаційний період від сходів до початку плодоношення 45-50 днів. Плоди циліндричні, крупнобугорчасті, чорношипі, інтенсивно-зеленого забарвлення зі світлими смугами, довжиною 7-10см, масою 90-100г, відмінного смаку. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті. Використовується для консервації, засолювання та вживання у свіжому вигляді.
    -24%

    Середньоранній високоврожайний сорт з переважно жіночим типом цвітіння. Призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Плід – циліндричний корнішон, сильнобугорчастий, світло-зеленого кольору з виразними світлими смугами. Співвідношення довжини та ширини становить 2,6:1. Смакові якості високі. Генетично немає гіркоти. Стійкий до парші та несправжньої борошнистої роси. Рівномірно плодоносить до кінця вересня. Використовують для вживання у свіжому вигляді, соління та консервування.
    -24%

    Сорт середньостиглий. Призначений для вживання у свіжому вигляді та засолювання. Від появи сходів до першого збору плодів проходить 48 – 52 дня. Плоди циліндричні або овально-циліндричні. 9 – 11 см у довжину та 3 – 4 см у ширину. Поверхня крупнобугорчаста з чорними шипами. Довго не жовтіє. Стійкий до переносу
    -24%

    Середньоранній дуже врожайний гібрид. Період від сходів до плодоношення – 49-53 дні. Плоди дрібні, грубогорбкуваті, не жовтіють. Співвідношення довжини до діаметра 3:1. Зеленці хрусткі, генетично позбавлені гіркоти. Використовують для засолювання та вживання у свіжому вигляді. Ідеальний для консервування. Гібрид відзначається тривалим періодом плодоношення аж до пізньої осені. Стійкий до хвороб. Насіння інкрустоване
    -22%

    Редиска Кармен - ранньостиглий сорт. Плоди червоні, гладкі, округлої форми, довго не трухнуть, масою до 30 г. М'якуш білий, хрусткий, дуже ніжний і соковитий, слабогострий на смак. Кармен можна вирощувати протягом усього сезону на ґрунтах різної родючості. Холодостійка культура, сходи переносять заморозки до – 2-3°С. Оптимальна температура для росту – +18-20°С. Найкращими попередниками є культури, під які вносяться органічні добрива. Щоб коренеплоди мали гарну форму і не стрілялися, слід уникати загущеності посівів, тривалої сухості ґрунту, тривалої дії низьких температур. Норма висіву: 1-2 г/м2.
    -24%

    Середньоранній гібрид, невибагливий до умов вирощування. Рослина переважно жіночого типу цвітіння. Плід циліндричний, великогорбкуватий, світло-зелений з незначними світлими смужками. Співвідношення довжини та ширини 2,7:1. Стійкий до хвороб. Придатний для споживання у свіжому вигляді, маринування та квашення. Культура вимоглива до тепла, вологи та родючості ґрунту. Добре реагує на органічні та мінеральні добрива. Висівати насіння після загрози заморозків, коли ґрунт прогріється до 10-12 °C. Норма висіву 0,2-0,5 г/м2, глибина 3-4 см. У фазі 1-2 листка формувати густоту рослин.
    -24%

    Середньоранній дуже родючий гібридний сорт. Призначений для консервування та соління. Він характеризується сильною енергією та високою регенераційною здатністю, яка дозволяє продовжити збір врожаю до пізньої осені. Плоди без гіркоти, привабливого зеленого кольору з яскравими смугами по довжині. Гібрид стійкий до парші та борошнистої роси, високостійкий до несправжньої борошнистої роси. Через сильний ріст вимагає посіву трохи рідше, ніж звичайне насіння.
    -24%

    Середньоранній гібрид. Вегетаційний період від сходів до початку плодоношення 45-55 днів. Плоди витягнуті, інтенсивно зеленого кольору з білими смугами, довжиною 10-12см, масою 90-100г, без гіркоти. Плоди не схильні до переростання по товщині. Гібрид стійкий до борошнистої роси та сірої плямистості. Використовують для консервування, засолювання та вживання у свіжому вигляді.
    -25%

    Пізньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 140-150 днів. Коренеплід конічної форми, з гострим кінчиком, довжиною 18-20 см, масою 90-120 г, темно-оранжевого забарвлення, добрих смакових якостей. М'якуш соковитий, ніжний і щільний. Використовується для споживання у свіжому вигляді, переробки та тривалого зимового зберігання.
    -24%

    Високоврожайний, середньостиглий (80 днів) сорт. Рослина висотою 45-50 см. Росте вгору, чіпляючись вусиками сама за себе. Боби (стручки) прямі, довжиною до 8 см, розташовані у вузлах по два. Насіння темно-зелене, середнього розміру, вирівняне, дуже солодке, довго зберігає ніжний смак. ПОСІВ: на початку травня насінням у ґрунт. Глибина посіву 3-5 см. Схема посіву 25-30x3 см. Горох не переносить нових органічних добрив. Віддає перевагу супіщаним та суглинним ґрунтам. ДОГЛЯД: полягає в рясному поливі. Особливо потребує вологи під час цвітіння та формування бобів. Кращі попередники для гороху – огірки, гарбуз, картопля та капуста
    -24%

    Ранній бджолозапильний гібрид корнішонного типу з високою врожайністю. Рослина тосклива, компактна. Плоди однорідні, циліндричні, крупнобугорчасті, темно-зеленого кольору з відмінними смаковими та засолювальними якостями. Стійкий до збудників борошнистої роси та вірусу огіркової мозаїки, відносно стійкий до збудників несправжньої борошнистої роси. Підходить для маринування та соління.