triangle
Röda Ulven
|
1 стежить
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек від 13 ₴
    розстрочка
    -49%

    100% незабутні враження! Прохання даний товар сприймати, як розвагу або експеримент! Читайте опис уважно, щоб правильно усвідомлювати, що Вас очікує. Це не весела прогулянка, а суворе випробування для сильних духом. Вам точно не сподобається... Оселедець Сюрстрьомінг – споконвічно північношведський спеціалітет Кажуть, що Сюрстрьомінг здатний відганяти навіть кротів Сюрстремінг виготовляється з балтійського оселедця, який виловлюють навесні, а потім поміщають у розсіл, де він потім повільно починає бродити. Оселедець Сюрстрьомінгу продовжує бродити після упаковки в банки, тому згодом вона здувається і випинається назовні. Це безперечно якісна характеристика. Сюрстрьомінг – це банка для охолодження. Зверніть увагу на наступне: Після отримання, будь ласка, зберігайте в холодильнику при температурі 4-6 градусів до готовності до вживання або вживіть протягом 7 днів. "Сюрстрьомінг" "тухлий" оселедець зі Швеції розпізнавальний знак SE-2047-EC / Виловлена в південній частині Балтійського моря ICES район 25 / Знаряддя лову: ріжучі пелагічні мережі / гаманцеві неводи / Зберігати в прохолодному і сухому місці при температурі 4-6 °C Інгредієнти: прибл. 5 - 7 оселедця, вода, сіль Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: 389 кДж / 93 ккал, Жири: 4,5 г, насичені жирні кислоти: 0,73 г, Вуглеводи: 0,73 г, з них цукру: 0,73 г. Білки: 12,6 г, Сіль: 7,0 г Торгова марка: Röda Ulven Зв'язатися з виробником: AB Gösta Hannells Fisksalteri, Skagshamn 139, 891 96 ARNÄSVALL, Sweden Вживання сюрстрьомінгу може викликати такі побічні ефекти: Сильний неприємний запах: Аромат сюрстрьомінгу може бути настільки інтенсивним, що здатний викликати дискомфорт, нудоту або навіть блювоту у деяких людей. Травні проблеми: У людей з чутливим шлунком або тих, хто не звик до ферментованої їжі, можливі розлади шлунка, здуття, діарея чи печія. Алергічні реакції: Як і будь-які морепродукти, сюрстрьомінг може викликати алергічні реакції у людей, схильних до алергії на рибу чи морепродукти. Підвищене газоутворення: Через ферментацію процес травлення може супроводжуватися підвищеним газоутворенням і дискомфортом. Загострення хронічних захворювань: Людям з гастритом, виразковою хворобою або проблемами з підшлунковою залозою слід бути обережними, оскільки солона та ферментована їжа може посилити симптоми. Важливо підходити до дегустації сюрстрьомінгу з обережністю, особливо якщо ви вперше пробуєте цей продукт. Хтось хоче дегустувати, комусь заради приколу. 100% веселощі (або "веселощі") забезпечено.