Сири Gouda та Edam – обов'язковий елемент сирних тарілок у ресторанах та кафе будь-якого рівня. Їх використовують при приготуванні піци, м'яса та овочів, можуть подавати як закуску у вигляді десерту до кави чи чаю. Часто сири виступають інгредієнтами салатів, супів та соусів. Gouda – це твердий сир із коров'ячого молока з допоміжним смаком. Такий легкий сир чудово підходить для сніданку, особливо гарячих бутербродів або як інгредієнт для багатьох страв. Сир Edam – унікальний сир голландсько – швейцарського типу. Характеризується досконалим, нижчим смаком, збагаченим горіховими нотками. Сир має еластичну, жовту міць і стане чудовим доповненням для бутербродів, салатів, закусок та гарячих страв або як самостійна закуска.