Довжина леза - 22,80 см.
Лезо з нержавіючої сталі з антипригарним покриттям.
Хлібний ніж, також відомий як хліборізний ніж, ніж для хліба або ніж для хліба та торта — спеціалізований кухонний ніж призначений для різання виробів із хліба.
Ці ножі також використовуються для обробки фруктів з твердою шкіркою і ніжною м'якоттю, таких як ананаси, кавуни та дині.
Даний ніж для хліба має хвилеподібну або серрейторну заточку, яка дозволяє «розпилювати» тверду хлібну кірку і розрізати м'якоть, не змінюючи її.
Щоб отримати гарні скибочки, а не зім'яті шматки, у хлібного ножа має бути довге лезо. Довжина обумовлена тим, що в процесі нарізки роблять пиляючі рухи.
Нековзна рукоятка ергономічної форми.
Можна мити в посудомийній машині.
Доставка - Нова Пошта, Делівері, УкрПошта або самовивіз.