triangle
Kasumi
|
0 стежать
    розстрочка
    -20%

    Ножі Kasumi призначені винятково для створення кулінарних шедеврів. Kasumi Kuro – це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi у місті Секі. У серії представлені кілька кухонних ножів із загальними характеристиками: Клинок з дамаської сталі в 32 шари та з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання їжі, що відрізається, до клинка. Рукоятка з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до дії води та хімікатів. Kasumi Kuro Damascus Santoku - це кухонний ніж для подрібнення та нарізування. Форма клинка схожа на форму шеф-ножа, проте коротше для більш точної роботи з продуктами. Власне назву типу кухонних ножів Santoku можна перекласти як "три хороші речі" або "три види використання": рубання, різання та подрібнення. І виник вигляд ножів сантоку, коли японські кухарі пристосували вже відомий ним шеф-ніж для потреб своєї автентичної кухні.
    розстрочка
    -20%

    Kasumi Kuro – це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi у місті Секі. У серії представлені кілька кухонних ножів із загальними характеристиками. Клинок з дамаської сталі в 32 шари та з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання їжі, що відрізається, до клинка. Рукоятка з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до дії води та хімікатів. Kasumi Kuro Damascus Nakiri - це спеціальний ніж для оброблення овочів. Його форма клинка та баланс нагадують європейський м'ясницький ніж-клівер, яким зазвичай обробляють шматки туші, проте завдання ножа-накірі в першу чергу спрямоване на рубки та подрібнення овочів.
    розстрочка
    -20%

    Ретельно вивірена геометрія, клинок з високоякісної сталі, зручна рукоять - інструмент повинен бути красивим, витонченим, але в той же час довговічним і міцним. Ножі Kasumi призначені винятково для створення кулінарних шедеврів. Ніж Kasumi Carving - яскравий представник з клинків-слайсерів. Головним призначенням цієї моделі є тонка нарізка м'яса чи риби. Ножі Kasumi розроблені з використанням найкращих технологій, накопичених за більш ніж десятирічний досвід виробництва. Клинок Carving виготовлений з японської високоякісної сталі, яка відома своїми чудовими ріжучими характеристиками, стійкістю до корозії та простотою повторного заточування. Прямі спуски від самого обуха роблять ніж придатним для виконання делікатних робіт. Рукоятка традиційної форми виконана із зносостійкого матеріалу, який забезпечує комфорт у використанні, довговічність служби, а також оптимальний баланс.
    розстрочка
    -20%

    Kasumi Kuro – це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi у місті Секі. У серії представлено кілька кухонних ножів із загальними характеристиками. Клинок з дамаської сталі в 32 шари і з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання їжі, що відрізається, до клинка. Рукоятка з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до дії води та хімікатів. Kasumi Damascus Utility Knife – це кухонний ніж для утилітарних завдань з обробки продуктів: очищення, мікро оброблення, відділення м'яса від кістки, зняття шкур тощо. Такі ножі зустрічаються у різних варіаціях по довжині клинка, але форма і суть робочих функцій вони залишається незмінною.
    розстрочка
    -20%

    Ретельно вивірена геометрія, клинок з високоякісної сталі, зручна рукоять - інструмент має бути красивим, витонченим, але в той же час довговічним і міцним. Ножі Kasumi призначені винятково для створення кулінарних шедеврів. За допомогою ножа Kasumi Bread Ви зможете легко нарізати рівно і красиво м'який хліб, розсипчасту випічку і продукти з твердою скоринкою і м'якою серединкою.
    -27%

    - це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi у місті Секі У серії представлено кілька кухонних ножів із загальними характеристиками Клинок з дамаської сталі в 32 шари і з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання їжі, що відрізається, до клинка Рукоятка з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до дії води та хімікатів - це кухонний ніж для утилітарних завдань з обробки продуктів: очищення, мікро оброблення, відділення м'яса від кістки, зняття шкур тощо Такі ножі зустрічаються у різних варіаціях по довжині клинка, але форма і суть робочих функцій вони залишається незмінною
    -27%

    - Яскравий представник з роду клинків-слайсерів Головним призначенням цієї моделі є тонка нарізка м'яса чи риби Ножі Kasumi розроблені з використанням найкращих технологій, накопичених за більш ніж десятирічний досвід виробництва Клинок Carving виготовлений з японської високоякісної сталі, яка відома своїми чудовими ріжучими характеристиками, стійкістю до корозії та простотою повторного заточування Прямі спуски від самого обуха роблять ніж придатним для виконання делікатних робіт Рукоятка традиційної форми виконана із зносостійкого матеріалу, який забезпечує комфорт у використанні, довговічність служби, а також оптимальний баланс
    -27%

    - це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi у місті Секі У серії представлено кілька кухонних ножів із загальними характеристиками Клинок з дамаської сталі в 32 шари і з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання їжі, що відрізається, до клинка Рукоятка з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до дії води та хімікатів Kasumi Kuro Damascus Nakiri – це спеціальний ніж для оброблення овочів Його форма клинка та баланс нагадують європейський м'ясницький ніж-клівер, яким зазвичай обробляють шматки туші, проте завдання ножа-накірі в першу чергу спрямоване на рубки та подрібнення овочів
    -27%

    Kasumi Bread Ви зможете легко нарізати рівно і красиво м'який хліб, розсипчасту випічку і продукти з твердою кіркою і м'якою серединкою
    -23%

    - це кухонний ніж для подрібнення та нарізки Форма клинка схожа на форму шеф-ножа, проте коротше для більш точної роботи з продуктами Власне назву типу кухонних ножів Santoku можна перекласти як "три хороші речі" або "три види використання": рубання, різання та подрібнення І виник вигляд ножів сантоку, коли японські кухарі пристосували вже відомий ним шеф-ніж для потреб своєї автентичної кухні