triangle
KALLE
|
0 стежать
Kalle спеціалізується на промисловому виготовленні ковбасних оболонок. На додаток до цієї основної експертизи, компанія, що базується у Вісбадені, виробляє губчасті ганчірки, функціональні харчові інгредієнти та ряд інших продуктів для м'ясного сектора та інших галузей переробки білка. Отримуючи вигоду від стабільного зростання на світовому ринку ковбасних виробів, Kalle зараз є одним з найбільших гравців у галузі в усьому світі.
РозгорнутиЗгорнути
Kalle спеціалізується на промисловому виготовленні ковбасних оболонок. На додаток до цієї основної експертизи, компанія, що базується у Вісбадені, виробляє губчасті ганчірки, функціональні харчові інгредієнти та ряд інших продуктів для м'ясного сектора та інших галузей переробки білка. Отримуючи вигоду від стабільного зростання на світовому ринку ковбасних виробів, Kalle зараз є одним з найбільших гравців у галузі в усьому світі.
РозгорнутиЗгорнути
    Акційні товари
    Очистити все
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -14%

    Полімерна оболонка "Нало Ферм" - це ідеальна оболонка для сиров'ялення в домашніх умовах, недарма вона заслужила народну любов у домашніх ковбасників. Погодьтеся, не кожен може похвалитися наявністю кліматичної камери вдома, а вона створює правильні умови для всіх етапів сиров'ялення. Але не біда - сміливо беріть "Нало Ферм" і у вас все вийде якнайкраще Все просто: 1. Злегка занурити оболонку у воду кімнатної температури (без солі!) 2. Щільно набити ковбасним фаршем 3. При в'язанні батонів рекомендується щільно стягувати їх, домагаючись збільшення в діаметрі до 10%. Це дозволить уникнути зморшкуватості оболонки і запобігатиме появі повітряних бульбашок під оболонкою "Нало Ферм". "Нало Ферм" відмінно підходить для копчення, варіння, сушіння та в'ялення домашніх ковбас. Висока проникність до вологи, пари та диму роблять її дуже технологічним матеріалом для ковбасного виробництва. Також "Нало Ферм" підходить для сервелатів, салямі, сирокопчених та сиров'ялених домашніх ковбас. Завдяки високій міцності оболонка "Нало Ферм" практично не рветься при в'язці або кліпсуванні домашніх ковбас, що дозволяє знизити витрати та отримувати завжди гарантований результат - смачну та красиву домашню ковбасу. Підготовка до набивання: замочити у теплій воді БЕЗ СОЛІ на кілька секунд для надання еластичності Умови та термін зберігання: 2 рокі при кімнатній температурі
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -15%

    Полімерна оболонка "Нало Ферм" - це ідеальна оболонка для сиров'ялення в домашніх умовах, недарма вона заслужила народну любов у домашніх ковбасників. Погодьтеся, не кожен може похвалитися наявністю кліматичної камери вдома, а вона створює правильні умови для всіх етапів сиров'ялення. Але не біда - сміливо беріть "Нало Ферм" і у вас все вийде якнайкраще Все просто: 1. Злегка занурити оболонку у воду кімнатної температури (без солі!) 2. Щільно набити ковбасним фаршем 3. При в'язанні батонів рекомендується щільно стягувати їх, домагаючись збільшення в діаметрі до 10%. Це дозволить уникнути зморшкуватості оболонки і запобігатиме появі повітряних бульбашок під оболонкою "Нало Ферм". "Нало Ферм" відмінно підходить для копчення, варіння, сушіння та в'ялення домашніх ковбас. Висока проникність до вологи, пари та диму роблять її дуже технологічним матеріалом для ковбасного виробництва. Також "Нало Ферм" підходить для сервелатів, салямі, сирокопчених та сиров'ялених домашніх ковбас. Завдяки високій міцності оболонка "Нало Ферм" практично не рветься при в'язці або кліпсуванні домашніх ковбас, що дозволяє знизити витрати та отримувати завжди гарантований результат - смачну та красиву домашню ковбасу. Підготовка до набивання: замочити у теплій воді БЕЗ СОЛІ на кілька секунд для надання еластичності Умови та термін зберігання: 2 рокі при кімнатній температурі
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -13%

    Полімерна оболонка "Нало Ферм" - це ідеальна оболонка для сиров'ялення в домашніх умовах, недарма вона заслужила народну любов у домашніх ковбасників. Погодьтеся, не кожен може похвалитися наявністю кліматичної камери вдома, а вона створює правильні умови для всіх етапів сиров'ялення. Але не біда - сміливо беріть "Нало Ферм" і у вас все вийде якнайкраще Все просто: 1. Злегка занурити оболонку у воду кімнатної температури (без солі!) 2. Щільно набити ковбасним фаршем 3. При в'язанні батонів рекомендується щільно стягувати їх, домагаючись збільшення в діаметрі до 10%. Це дозволить уникнути зморшкуватості оболонки і запобігатиме появі повітряних бульбашок під оболонкою "Нало Ферм". "Нало Ферм" відмінно підходить для копчення, варіння, сушіння та в'ялення домашніх ковбас. Висока проникність до вологи, пари та диму роблять її дуже технологічним матеріалом для ковбасного виробництва. Також "Нало Ферм" підходить для сервелатів, салямі, сирокопчених та сиров'ялених домашніх ковбас. Завдяки високій міцності оболонка "Нало Ферм" практично не рветься при в'язці або кліпсуванні домашніх ковбас, що дозволяє знизити витрати та отримувати завжди гарантований результат - смачну та красиву домашню ковбасу. Підготовка до набивання: замочити у теплій воді БЕЗ СОЛІ на кілька секунд для надання еластичності Умови та термін зберігання: 2 рокі при кімнатній температурі
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -13%

    Полімерна оболонка "Нало Ферм" - це ідеальна оболонка для сиров'ялення в домашніх умовах, недарма вона заслужила народну любов у домашніх ковбасників. Погодьтеся, не кожен може похвалитися наявністю кліматичної камери вдома, а вона створює правильні умови для всіх етапів сиров'ялення. Але не біда - сміливо беріть "Нало Ферм" і у вас все вийде якнайкраще Все просто: 1. Злегка занурити оболонку у воду кімнатної температури (без солі!) 2. Щільно набити ковбасним фаршем 3. При в'язанні батонів рекомендується щільно стягувати їх, домагаючись збільшення в діаметрі до 10%. Це дозволить уникнути зморшкуватості оболонки і запобігатиме появі повітряних бульбашок під оболонкою "Нало Ферм". "Нало Ферм" відмінно підходить для копчення, варіння, сушіння та в'ялення домашніх ковбас. Висока проникність до вологи, пари та диму роблять її дуже технологічним матеріалом для ковбасного виробництва. Також "Нало Ферм" підходить для сервелатів, салямі, сирокопчених та сиров'ялених домашніх ковбас. Завдяки високій міцності оболонка "Нало Ферм" практично не рветься при в'язці або кліпсуванні домашніх ковбас, що дозволяє знизити витрати та отримувати завжди гарантований результат - смачну та красиву домашню ковбасу. Підготовка до набивання: замочити у теплій воді БЕЗ СОЛІ на кілька секунд для надання еластичності Умови та термін зберігання: 2 рокі при кімнатній температурі
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -14%

    Полімерна оболонка "Нало Ферм" - це ідеальна оболонка для сиров'ялення в домашніх умовах, недарма вона заслужила народну любов у домашніх ковбасників. Погодьтеся, не кожен може похвалитися наявністю кліматичної камери вдома, а вона створює правильні умови для всіх етапів сиров'ялення. Але не біда - сміливо беріть "Нало Ферм" і у вас все вийде якнайкраще Все просто: 1. Злегка занурити оболонку у воду кімнатної температури (без солі!) 2. Щільно набити ковбасним фаршем 3. При в'язанні батонів рекомендується щільно стягувати їх, домагаючись збільшення в діаметрі до 10%. Це дозволить уникнути зморшкуватості оболонки і запобігатиме появі повітряних бульбашок під оболонкою "Нало Ферм". "Нало Ферм" відмінно підходить для копчення, варіння, сушіння та в'ялення домашніх ковбас. Висока проникність до вологи, пари та диму роблять її дуже технологічним матеріалом для ковбасного виробництва. Також "Нало Ферм" підходить для сервелатів, салямі, сирокопчених та сиров'ялених домашніх ковбас. Завдяки високій міцності оболонка "Нало Ферм" практично не рветься при в'язці або кліпсуванні домашніх ковбас, що дозволяє знизити витрати та отримувати завжди гарантований результат - смачну та красиву домашню ковбасу. Підготовка до набивання: замочити у теплій воді БЕЗ СОЛІ на кілька секунд для надання еластичності Умови та термін зберігання: 2 рокі при кімнатній температурі