triangle
H&W
|
2 стежать
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -56%

    Пакунки для вакууматора рифлені в рулоні 17x500 см гофровані для вакуумного упаковника Рулон використовують для зберігання їжі, напівфабрикатів і готових страв у безповітряному середовищі. Формування і друкування пакета з продуктом виробляється за допомогою побутового або промислового вакууматора. Такі рулони підходять до упаковки різних видів продуктів, приготування їжі та розігріву в мікрохвильовій печі. За допомогою пакетів у рулоні для вакуумного упаковника ви можете вирішити одразу декілька завдань: Довготривале зберігання продуктів (особливо при заготовках або дрібнопотових закупках), оптимізація процесу приготування їжі і продовження терміну придатності їжі, приготування продуктів методом Су-вид, оптимізація місця і запобігання появи сторонніх запахів у холодильнику, запобігання вмісту пакетів і контейнерів від вологи (наприклад, зберігання у вологому кліматі, перевезення документів, спичок і патронів тощо). Відлуння повітря з контейнера/пакету запобігає утворенню грибів та бактерій на продуктах. Зниження окислювальних процесів запобігає порчу продукту або значно сповільнює ці процеси. Неодноразово проведені дослідження підтвердили переваги вакуумування продуктів, які вводиться в наступне: забезпечує довше зберігання не тільки в холодильнику, але й поза ним запобігають змішанню запахів Заощаджують місце в холодильнику або морозильному відділенні використовуються в якості базової бази для приготування страв за технологією сувид Переваги Цифри у рулонах Користувач сам підбирає відповідну довжину пакета під пакуований продукт Довжина продукту обмежена лише довжиною плівки в рулоні 7-ми шарна структура плівки забезпечує підвищену міцність, непроникність для кисню і стійкість до низьких температур до -30 градусівC Нанесена на плівку пластикова нитка збільшує міцність плівки і водночас створює широкі повітряні канали для швидкого видалення повітря Підходять для будь-яких побутових вакуумних упаковок Завдяки вакуумній упаковці з’являються нові терміни зберігання. Їжа не втрачає смаку та аромату Продукти у вакуумній упаковці дуже зручно зберігати як при звичайному температурному режимі холодильника (0... +6 °C), так і в морозильних камерах
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -56%

    Пакети для вакууматора рифлені в рулоні 25x500 см гофровані для вакуумного пакувальника Рулон використовується для тривалого зберігання харчових продуктів, напівфабрикатів і готових страв у безповітряному (вакуумному) середовищі. Формування та запечатування пакета з продуктом проводиться за допомогою побутового або промислового вакууматора. Такі рулони підходять для пакування всіх типів продуктів, приготування їжі та розігрівання в мікрохвильовій печі. За допомогою пакетів у рулоні для вакуумного пакувальника можна виконати відразу кілька завдань: довгострокове зберігання продуктів (особливо під час заготовок або дрібнооптових закупівель), оптимізація процесів приготування їжі та продовження терміну придатності готових продуктів, приготування продуктів методом су-від, оптимізація місця та запобігання появі сторонніх запахів у холодильнику, запобігання вмісту пакетів і контейнерів від вологи (наприклад, зберігання круп у вологому кліматі, перевезення документів, сірників і патронів тощо). Відкачування повітря з контейнера/пакету перешкоджає утворенню грибків і бактерій на продуктах. Зниження окисних процесів запобігає порчу продуктів або неабияк уповільнює ці процеси. Багаторазово проведені дослідження підтвердили переваги вакуумування продуктів, які полягають у такому: забезпечують триваліше зберігання не тільки в холодильнику, але й поза ним запобігають змішуванню запахів заощаджують місце в холодильнику або морозильному відділенні використовуються як основна база для приготування страв за технологією су-від Переваги вакуумних пакетів у рулонах Користувач сам підбирає потрібну довжину пакета під пакований продукт Довжина продукту обмежена лише довжиною плівки в рулоні 7-шарова структура плівки забезпечує підвищену міцність, непроникність для кисню та стійкість до низьких температур до -30 °C Нанесена на плівку поліетиленова нитка збільшує міцність плівки й одночасно створює широкі повітряні канали для швидкого видалення повітря Підходять для будь-яких побутових вакуумних пакувальників Завдяки вакуумному пакованню істотно продовжуються терміни зберігання Не втрачаються аромати та смакові якості харчових продуктів Продукти у вакуумному пакованні дуже зручно зберігати як за звичайного температурного режиму холодильника (0... + 6 °C), так і в морозильних камерах
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -56%

    Пакети для вакууматора рифлені в рулоні 28x500 см гофровані для вакуумного пакувальника Рулон використовується для тривалого зберігання харчових продуктів, напівфабрикатів і готових страв у безповітряному (вакуумному) середовищі. Формування та запечатування пакета з продуктом проводиться за допомогою побутового або промислового вакууматора. Такі рулони підходять для пакування всіх типів продуктів, приготування їжі та розігрівання в мікрохвильовій печі. За допомогою пакетів у рулоні для вакуумного пакувальника можна виконати відразу кілька завдань: довгострокове зберігання продуктів (особливо під час заготовок або дрібнооптових закупівель), оптимізація процесів приготування їжі та продовження терміну придатності готових продуктів, приготування продуктів методом су-від, оптимізація місця та запобігання появі сторонніх запахів у холодильнику, запобігання вмісту пакетів і контейнерів від вологи (наприклад, зберігання круп у вологому кліматі, перевезення документів, сірників і патронів тощо). Відкачування повітря з контейнера/пакету перешкоджає утворенню грибків і бактерій на продуктах. Зниження окисних процесів запобігає порчу продуктів або неабияк уповільнює ці процеси. Багаторазово проведені дослідження підтвердили переваги вакуумування продуктів, які полягають у такому: забезпечують триваліше зберігання не тільки в холодильнику, але й поза ним запобігають змішуванню запахів заощаджують місце в холодильнику або морозильному відділенні використовуються як основна база для приготування страв за технологією су-від Переваги вакуумних пакетів у рулонах Користувач сам підбирає потрібну довжину пакета під пакований продукт Довжина продукту обмежена лише довжиною плівки в рулоні 7-шарова структура плівки забезпечує підвищену міцність, непроникність для кисню та стійкість до низьких температур до -30 °C Нанесена на плівку поліетиленова нитка збільшує міцність плівки й одночасно створює широкі повітряні канали для швидкого видалення повітря Підходять для будь-яких побутових вакуумних пакувальників Завдяки вакуумному пакованню істотно продовжуються терміни зберігання Не втрачаються аромати та смакові якості харчових продуктів Продукти у вакуумному пакованні дуже зручно зберігати як за звичайного температурного режиму холодильника (0... + 6 °C), так і в морозильних камерах
    кешбек від 7 ₴
    розстрочка
    -56%

    Пакети для вакууматора рифлені в рулоні 28x1500 см гофровані для вакуумного пакувальника Рулон використовується для тривалого зберігання харчових продуктів, напівфабрикатів і готових страв у безповітряному (вакуумному) середовищі. Формування та запечатування пакета з продуктом проводиться за допомогою побутового або промислового вакууматора. Такі рулони підходять для пакування всіх типів продуктів, приготування їжі та розігрівання в мікрохвильовій печі. За допомогою пакетів у рулоні для вакуумного пакувальника можна виконати відразу кілька завдань: довгострокове зберігання продуктів (особливо під час заготовок або дрібнооптових закупівель), оптимізація процесів приготування їжі та продовження терміну придатності готових продуктів, приготування продуктів методом су-від, оптимізація місця та запобігання появі сторонніх запахів у холодильнику, запобігання вмісту пакетів і контейнерів від вологи (наприклад, зберігання круп у вологому кліматі, перевезення документів, сірників і патронів тощо). Відкачування повітря з контейнера/пакету перешкоджає утворенню грибків і бактерій на продуктах. Зниження окисних процесів запобігає порчу продуктів або неабияк уповільнює ці процеси. Багаторазово проведені дослідження підтвердили переваги вакуумування продуктів, які полягають у такому: забезпечують триваліше зберігання не тільки в холодильнику, але й поза ним запобігають змішуванню запахів заощаджують місце в холодильнику або морозильному відділенні використовуються як основна база для приготування страв за технологією су-від Переваги вакуумних пакетів у рулонах Користувач сам підбирає потрібну довжину пакета під пакований продукт Довжина продукту обмежена лише довжиною плівки в рулоні 7-шарова структура плівки забезпечує підвищену міцність, непроникність для кисню та стійкість до низьких температур до -30 °C Нанесена на плівку поліетиленова нитка збільшує міцність плівки й одночасно створює широкі повітряні канали для швидкого видалення повітря Підходять для будь-яких побутових вакуумних пакувальників Завдяки вакуумному пакованню істотно продовжуються терміни зберігання Не втрачаються аромати та смакові якості харчових продуктів Продукти у вакуумному пакованні дуже зручно зберігати як за звичайного температурного режиму холодильника (0... + 6 °C), так і в морозильних камерах
    кешбек від 7 ₴
    розстрочка
    -56%

    Пакети для вакууматора рифлені в рулоні 28 см x 1500 см гофровані для вакуумного пакувальника Рулон використовується для тривалого зберігання харчових продуктів, напівфабрикатів і готових страв у безповітряному (вакуумному) середовищі. Формування та запечатування пакета з продуктом проводиться за допомогою побутового або промислового вакууматора. Такі рулони підходять для пакування всіх типів продуктів, приготування їжі та розігрівання в мікрохвильовій печі. За допомогою пакетів у рулоні для вакуумного пакувальника можна виконати відразу кілька завдань: довгострокове зберігання продуктів (особливо під час заготовок або дрібнооптових закупівель), оптимізація процесів приготування їжі та продовження терміну придатності готових продуктів, приготування продуктів методом су-від, оптимізація місця та запобігання появі сторонніх запахів у холодильнику, запобігання вмісту пакетів і контейнерів від вологи (наприклад, зберігання круп у вологому кліматі, перевезення документів, сірників і патронів тощо). Відкачування повітря з контейнера/пакету перешкоджає утворенню грибків і бактерій на продуктах. Зниження окисних процесів запобігає порчу продуктів або неабияк уповільнює ці процеси. Багаторазово проведені дослідження підтвердили переваги вакуумування продуктів, які полягають у такому: забезпечують триваліше зберігання не тільки в холодильнику, але й поза ним запобігають змішуванню запахів заощаджують місце в холодильнику або морозильному відділенні використовуються як основна база для приготування страв за технологією су-від Переваги вакуумних пакетів у рулонах Користувач сам підбирає потрібну довжину пакета під пакований продукт Довжина продукту обмежена лише довжиною плівки в рулоні 7-шарова структура плівки забезпечує підвищену міцність, непроникність для кисню та стійкість до низьких температур до -30 °C Нанесена на плівку поліетиленова нитка збільшує міцність плівки й одночасно створює широкі повітряні канали для швидкого видалення повітря Підходять для будь-яких побутових вакуумних пакувальників Завдяки вакуумному пакованню істотно продовжуються терміни зберігання Не втрачаються аромати та смакові якості харчових продуктів Продукти у вакуумному пакованні дуже зручно зберігати як за звичайного температурного режиму холодильника (0... + 6 °C), так і в морозильних камерах
    кешбек від 6 ₴
    розстрочка
    -56%

    Пакети для вакууматора рифлені в рулоні 25 см x 1500 см гофровані для вакуумного пакувальника Рулон використовується для тривалого зберігання харчових продуктів, напівфабрикатів і готових страв у безповітряному (вакуумному) середовищі. Формування та запечатування пакета з продуктом проводиться за допомогою побутового або промислового вакууматора. Такі рулони підходять для пакування всіх типів продуктів, приготування їжі та розігрівання в мікрохвильовій печі. За допомогою пакетів у рулоні для вакуумного пакувальника можна виконати відразу кілька завдань: довгострокове зберігання продуктів (особливо під час заготовок або дрібнооптових закупівель), оптимізація процесів приготування їжі та продовження терміну придатності готових продуктів, приготування продуктів методом су-від, оптимізація місця та запобігання появі сторонніх запахів у холодильнику, запобігання вмісту пакетів і контейнерів від вологи (наприклад, зберігання круп у вологому кліматі, перевезення документів, сірників і патронів тощо). Відкачування повітря з контейнера/пакету перешкоджає утворенню грибків і бактерій на продуктах. Зниження окисних процесів запобігає порчу продуктів або неабияк уповільнює ці процеси. Багаторазово проведені дослідження підтвердили переваги вакуумування продуктів, які полягають у такому: забезпечують триваліше зберігання не тільки в холодильнику, але й поза ним запобігають змішуванню запахів заощаджують місце в холодильнику або морозильному відділенні використовуються як основна база для приготування страв за технологією су-від Переваги вакуумних пакетів у рулонах Користувач сам підбирає потрібну довжину пакета під пакований продукт Довжина продукту обмежена лише довжиною плівки в рулоні 7-шарова структура плівки забезпечує підвищену міцність, непроникність для кисню та стійкість до низьких температур до -30 °C Нанесена на плівку поліетиленова нитка збільшує міцність плівки й одночасно створює широкі повітряні канали для швидкого видалення повітря Підходять для будь-яких побутових вакуумних пакувальників Завдяки вакуумному пакованню істотно продовжуються терміни зберігання Не втрачаються аромати та смакові якості харчових продуктів Продукти у вакуумному пакованні дуже зручно зберігати як за звичайного температурного режиму холодильника (0... + 6 °C), так і в морозильних камерах