triangle
Grano Dorato
|
2 стежать
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    -24%

    Паста Grano Dorato - класичні макаронні вироби, виготовлені з твердих сортів пшениці. Саме такі макарони, з пшениці твердих сортів вважаються кращими, так як в них багато корисного рослинного білка і немає жирів. Крім того, вони містять складні вуглеводи, які розщеплюються повільніше і не викликають накопичення жиру. Спагеті чудово поєднуються з соусом песто, з різними томатними і вершковими соусами, а також хороші з морепродуктами, овочами, тунцем, сіром і оливками. Спосіб приготування : підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 7 - 9 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою, додавши соус на ваш вибір.
    -24%

    Grano Dorato Penne Rigate - макаронні вироби з борошна з твердих сортів пшениці. Penne Rigate є різновидом коротких макаронних виробів, трубочки - пір'я діаметром до 10 мм і довжиною до 40 мм з діагонально зрізаними краями. Як правило, вони готуються до стану «аль денте» (ще досить тверді і не встигли розваритися), а потім подаються з різними соусами. Пенне, також часто додають в салати і запіканки. Спосіб приготування : підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 9 - 11 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою.
    -24%

    Grano Dorato Vermicelli - вермішель у вигляді коротких ниточок, надзвичайно ніжна і легка, відрізняється швидкістю приготування. Її прийнято використовувати для приготування супів і бульйонів. Спосіб приготування : підготувати велику каструлю з достатньою кількістю підсоленої води (1 літр води / 100 гр. макаронних виробів). Додайте макарони, коли вода закипить. Варити протягом 3 -5 хвилин, зрідка перемішуйте макаронні вироби. Після приготування добре процідіть і подайте страву гарячою.