triangle
Fruity Yummy
|
0 стежать
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -25%

    Соєве молоко з інуліном має приємний солодкуватий присмак і ніжний аромат ванілі Бурбон. Містить цінний соєвий білок, в якому присутні всі дев'ять незамінних амінокислот, воно є джерелом омега-3 жирних кислот, лецитину, а також вітамінів і мікроелементів. Завдяки високому вмісту кальцію, соєве молоко здатне зміцнити кістки, а високий вміст магнію є сприятливим для нервової системи. Інулін цикорія виступає джерелом розчинних харчових волокон. Найголовнішою перевагою цього продукту є його дія як пребіотика, що сприяє росту чисельності біфідобактерій в організмі людини. Рекомендації щодо застосування. Розчиняти сухе молоко потрібно поступово. В 2 ст.л. з гіркою молока додати ¼ склянки теплої води, добре розмішати, щоб після змішування отримана суміш була схожа з консистенцією сметани і не мала грудочок. Після цього влити решту склянки води і розмішати. Особливості застосування сухого молока як додаток до кави. Якщо всипати сухе молоко в чашку з кавою як цукор, то молоко залишиться на поверхні у вигляді грудочок. Тому спочатку рекомендується розвести молоко в теплій воді, після чого додавати у каву. Соєве молоко рекомендується використовувати для приготування: - легких і корисних соєвих йогуртів; - кондитерських виробів; - коктейлів, шейків, смузі та інших напоїв. Енергетична цiннiсть в 100 г продукту: 356 кКал. Харчова цінність в 100 г продукту: бiлки - 32 г, жири - 4 г, вуглеводи - 43 г
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Замінник кави з фінікових кісточок є чудовою альтернативою звичаної кави, забезпечує зарядом бадьорості, надає організму більше енергії та не містить у своєму складі кофеїну. Дозволений дітям та вагітним. Має приємний смак і аромат. Переваги: нормалізує роботу ШКТ; сприяє зниженню рівня поганого холестерину; зміцнює імунну систему; сприяє зменшенню рівня цукру в крові; має антипаразитарну дію. Рекомендації щодо приготування замінника кави з фінікових кісточок. 1-2 чайні ложки замінника кави залити 150-200 мл окропу. Варити як звичайну каву в турці або гейзері Також можна запарювати в чашці, френч-пресі (настоювати 5-7 хв.), використовувати ріжкові та крапельні кавоварки. Енергетична цiннiсть в 100 г продукту: 92 кКал. Харчова цінність в 100 г продукту: бiлки - 8,7 г, жири - 3,6 г, вуглеводи - 4,8 г. Протипоказання. Індивідуальна непереносимість продукту.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Вершки сухі косові - це джерело корисних речовин. У ньому містяться вітаміни групи В, вітамін С, фолієва кислота, мідь, кальцій, натрій, залізо, магній, калій і інші елементи. Кокосові вершки мають благотворну дію на організм, прискорюють розумові процеси, концентрацію уваги, сприяють зниженню стресових станів, прискорюють одужання і відновлюють сил після застуди. Кокосові вершки швидко засвоюється організмом і не ведуть до утворення жирових відкладень. До того ж такі вершки швидко насичують, а при регулярному вживанні сприяють зменшенню апетиту. Вживання кокосових вершків сприяє травленню і засвоєнню поживних речовин, природній детоксикації організму, покращують метаболізм, підвищують імунітет, зміцнюють кістки, роблять красивими волосся і шкіру. Рекомендації щодо приготування кокосового молока з сухих вершків: 1-2 ст.л. вершків залити невеликою кількістю води і добре розмішати. Після цього влити решту склянки води і все розмішати. Особливості застосування сухих кокосових вершків як додаток до кави: в чашку з кавою додати 1-2 чайні ложки сухих кокосових вершків і розмішати. Кокосові вершки рекомендується використовувати для приготування: - кондитерських виробів; - коктейлів, шейків; - кави та інших напоїв. Енергетична цiннiсть в 100 г продукту: 623 кКал. Харчова цінність в 100 г продукту: бiлки - 7 г, жири - 55 г, вуглеводи - 26 г
    -25%

    Матча додає м’якої бадьорості, а журавлина — приємної кислинки та свіжості. Разом вони створюють смачний і корисний перекус. Переваги: Високий вміст білка для підтримки енергії та м’язів Без доданого цукру та штучних домішок Підходять дітям і всім, хто стежить за харчуванням Допомагають швидко втамувати голод та заряджають силою Енергетична цiннiсть в 100 г продукту: 332 кКал. Харчова цiннiсть в 100 г продукту: бiлки -14, жири - 12, вуглеводи - 42. Термiн придатностi - 3 мiсяця з дати виготовлення. Зберiгати при температурi не вищiй 25 градусів С i вiдноснiй вологостi 75%.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Соняшниковий лецитин - це добавка, яку отримують шляхом витяжки фосфоліпідів із соняшникової олії. Лецитин необхідний організму як будівельний матеріал для відновлення і ремонту пошкоджених клітин. З лецитину складається 50% печінки, 30% мозкових тканин і 17% периферичних нервових волокон. Наш організм здатний сам частково продукувати фосфоліпіди (лецитин), а решту ми отримуємо з їжею. Стреси, різного роду збої в роботі організму призводять до дефіциту лецитину. Тому додатковий прийом цієї добавки є запорукою здоров'я всієї родини. Лецитин сприяє: - регенерації клітин; - прискоренню метаболізму та перешкоді формування жирових тканин; - зменшенню дратівливості, втоми і рівню стресу; - транспортуванню поживних речовин і вітамінів в усі тканини і органи; - виведенню токсинів; - захисту роботи печінки (один з найпотужніших гепатопротекторів); - активізації репродуктивної функції; - пом'якшенню проявів клімактеричного синдрому, відновлює менструальний цикл; - активізації процесів мислення та уваги; - розвитку плоду під час вагітності; - профілактиці жовчнокам'яних хвороб; - нормалізації балансу мінералів і жирів, допомагає боротися із зайвою вагою. Рекомендації щодо застосування. Добова норма лецитину для нормального розвитку дітей становить 1-4 грами, для дорослого - 5-7 грамів. Вживати у сухому виді, запиваючи водою, або з їжею (температура їжі не повинна перевищувати 40 градусів). Протипоказання: індивідуальна непереносимість. При жовчнокам'яній хворобі приймати обережно тільки після рекомендації лікаря.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Спіруліна - синьо-зелена водорість, яка містить велику кількість білка, що легко засвоюється, і всі 8 незамінних амінокислот. Спіруліна містить в своєму складі найважливіші мінерали (натрій, хлор, кальцій, калій, фосфор, залізо, магній, марганець, цинк, йод, мідь, хром, селен) і вітаміни - А, В1, В2, В3, В6, В12, РР, С, Е, біотин, фолієву кислоту, інозитол, пантотенову кислоту, які необхідні для нормальної функції імунної, ендокринної, нервової, серцево-судинної, кровотворної та інших систем організму. Спіруліна сприяє: нормалізації обміну речовин уповільненню процесів старіння налагодженню роботи імунної системи підвищенню гемоглобіну крові регулюванню рівеня цукру крові зниженню холестерину крові регуляції роботи шлунково-кишкового тракту нормалізації функціонування щитовидної залози виведенню токсинів і важких металів Рекомендації щодо застосування: вживати по 4 таблетки 2-3 рази на день під час або після їжі. Запивати великою кількістю води. Протипоказання: індивідуальна непереносимість, алергічна реакція на спіруліну. Вагітним і дітям використовувати тільки після рекомендації лікаря.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Кокосове Молоко Medium складається з подрібненої в пудру м'якоті кокосу високої жирності. Тапіока мальтодекстрин (сучасний крохмаль) і волокна зі смоли акації допомагають молоку краще розчинитись і не випадати в осад. Кокосове молоко - це джерело корисних речовин. У ньому містяться вітаміни групи В, вітамін С, фолієва кислота, мідь, кальцій, натрій, залізо, магній, калій і інші елементи. Молоко кокоса благотворно діє на організм, прискорює розумові процеси, концентрує увагу і знімає стресові стани, прискорює одужання і відновлює сили після застуди. Кокосове молоко включають до складу дієт, спрямованих на зниження ваги. Воно швидко засвоюється організмом і не веде до утворення жирових відкладень. До того ж таке молоко швидко насичує, а при регулярному вживанні сприяє зменшенню апетиту. Вживання молока сприяє травленню і засвоєнню поживних речовин, природній детоксикації організму, покращує метаболізм, підвищує імунітет, зміцнює кістки, робить красивими волосся і шкіру. Рекомендації щодо застосування Кокосового Молока Medium: 2 ст.л. молока залити невеликою кількістю теплої води (37-40 С) і добре розмішати. Після цього влити решту склянки води і все розмішати. Особливості застосування сухого Кокосового Молока Medium як додаток до кави: в чашку з кавою додати 2-3 чайні ложки сухого молока та розмішати. Кокосове Молоко Medium рекомендується використовувати для приготування: - кондитерських виробів; - злакових каш; - коктейлів, шейків, смузі; - кави та какао.