triangle
Chef Media
|
0 стежать
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек від 60 ₴

    Книга «Party Cocktails and Mocktails» має добірку коктейлів та безалкогольних моктейлів, які ви можете приготувати та спробувати на наступній домашній вечірці. Книга про коктейлі, створених в Україні, виданих Chef Media, усі коктейлі були створені міксологами Barman Dictat, з використанням якісного барного інвентарю та келихів від BarTrigger.
    кешбек від 60 ₴

    A collection of 24 advanced Cocktails created by Barman Dictat. Learn from the experts, become a skilled mixologist and make these cocktails at home. The Advanced Cocktail book features 25 of Barman Dictat's famous signature cocktails. Бо книги входять рецепти 24 вдосконалених коктейлів, створених Barman Dictat. Вчіться у експертів, станьте кваліфікованим міксологом і готуйте ці коктейлі вдома. У книзі Advanced Cocktail представлено 25 відомих фірмових коктейлів Barman Dictat.
    кешбек від 152 ₴

    In 2014, as Putin’s troops occupied Crimea, Ukraine’s army was in disarray, having been deliberately run down by president Viktor Yanukovich. In 2022, when Russia launched its all-out invasion of Ukraine, the enemy met a military transformed. Moscow boasted its army would be in Kyiv in three days. In the 60-kilometre long Russian armoured column aimed at Kyiv, enemy troops had packed their dress uniforms anticipating a ‘victory’ parade in the Ukrainian capital. The assessment of Western allies gave Ukraine little or no chance at the onset of the David and Goliath battle. Ukrainians had other ideas. Across the country ordinary people self-mobilised. That defiance – historical, visceral and spontaneous – was distilled in the Ukrainian military, a ‘new model’ army more than ready to face the existential challenge. The hubris of ‘three days in the capital’ became the Battle of Kyiv; and after 30 days Russian forces were in full retreatacross north Ukraine. Now, for the first time, some of the architects of the transformation of the Armed Forces of Ukraine (AFU) tell their story in a remarkable book HOW UKRAINIANS LEAD They include former AFU Chief of Staff General Valeriy Zaluzhnyi who is now Ukraine’s ambassador to London. The candour of the contributors and the fact that the book is being published are testament to a key theme in the transformation of the AFU: jettisoning the Soviet era mentality that still informs the Russian army. One difference illustrates the wider trend. The Russian army still uses its infamous ‘barrier’ units, troops tasked with ensuring advancing units do not retreat, by shooting them if necessary. There is no such thing in the Ukrainian military. The years since 2014 saw reforms across all areas of the AFU, from military philosophy and training to command and control and armed forces infrastructure. Key to it all was the critical issue of leadership, not just at the highest levels but cascaded through the ranks. The new military doctrine rejected the Soviet/Russian approach with its rigid hierarchies, rule by fear and the brutal suppression of all individual initiative. In its place the AFU moved to a philosophy where outcomes trump processes, flexibility and initiative are encouraged and responsibility is devolved through the ranks. Many small differences added up to the difference that enabled the far smaller Ukrainian military with far fewer weapons systems, to take on and more than equal the Russian invader. The roll call of resulting success included the sinking of the Russian Black Sea flagship Moskva, the Kharkiv counteroffensive, the recovery of occupied Kherson and the Operation ‘Spider Web’ drone attack on Russia’s strategic bomber fleet. The rules of war are being rewritten not by Russia but by Ukraine which has created a new paradigm for military leadership that puts a premium on creativity, flexibility and the taking of responsibility at all levels. One commander deployed his troops on the eve of the full-scale invasion despite receiving no written order. It was an act that could have seen him arrested and tried. In short, he took responsibility and acted. He led.
    кешбек від 60 ₴

    Книга «Dark Spirit Cocktails» - добірка класичних і авторських коктейлів із ромом, бренді та віскі. Книга про коктейлі, створених в Україні, виданих Chef Media, усі коктейлі були створені міксологами Barman Dictat, з використанням якісного барного інвентарю та келихів від BarTrigger. Всі рецепти коктейлів надруковані двома мовами: українською та англійською. Сподіваємося, вам сподобається створювати свій власний Barman Dictat вдома!
    кешбек від 60 ₴

    Книга «White Spirit Cocktails» містить класичні і фірмові коктейлі з використанням горілки, джину і текіли. Книга про коктейлі, створених в Україні, виданих Chef Media, усі коктейлі були створені міксологами Barman Dictat, з використанням якісного барного інвентарю та келихів від BarTrigger. Всі рецепти коктейлів надруковані двома мовами: українською та англійською. Сподіваємося, вам сподобається створювати свій власний Barman Dictat вдома! Купити книгу можна як окремо, так і всю серію з чотирьох книг в одній подарунковій упаковці.
    кешбек від 300 ₴

    Even as Ukraine is making history, so its chefs are making their own by creating modern national cuisine. They are taking classic recipes from each of the country’s regions and adapting them for contemporary tastes in the 21st century. Their work all comes together in Taste Ukraine, a new book – in Ukrainian and English - that explores and profiles produce, cuisine and recipes, together with history and culture from all regions of the country, whether free or temporarily occupied. Despite the challenges of war and before that the covid pandemic, their work goes on, driving a trend that is seeing industry culinary standards improving year after year. It reflects the Ukrainian identity, its resilience and persistence, the uncompromising commitment to quality and the striving for improvement. Despite the circumstances, the book was completed and, of course, it is not just about recipes. It is part of a wider dialogue showcasing Ukrainian fortitude and unity, something understood and admired across the world. Their contribution to the book completed, many of the chefs are actively working at charity events in support of the armed forces. Four chefs are serving on the front line feeding the Ukraine is a lavishly illustrated work that features recipes, ancient, traditional and modern fro Так само, як Україна творить історію, так і її шеф-кухарі творять власну, створюючи сучасну національну кухню. Вони беруть класичні рецепти з кожного регіону країни та адаптують їх до сучасних смаків 21-го століття.Їхні напрацювання об'єднані у "Смакуй, Україно" - новій книзі українською та англійською мовами, яка досліджує та описує продукти, кухню та рецепти, а також історію та культуру з усіх регіонів країни, як вільних, так і тимчасово окупованих.Незважаючи на виклики війни, а до того - пандемії ковіду, їхня робота триває, розвиваючи тенденцію, яка полягає в тому, що кулінарні стандарти в індустрії покращуються з кожним роком.Вона відображає українську ідентичність, її стійкість і наполегливість, безкомпромісну відданість якості та прагнення до вдосконалення.Незважаючи на обставини, книга була завершена і, звичайно, вона не просто про рецепти. Вона є частиною ширшого діалогу, що демонструє українську силу духу та єдність - те, що розуміють і чим захоплюються в усьому світі.Свій внесок у роботу над книгою завершено, багато шеф-кухарів беруть активну участь у благодійних заходах на підтримку Збройних Сил. Четверо шеф-кухарів служать на передовій, годуючи війська."Смакуй, Україно!" - це щедро ілюстрована праця, в якій зібрані рецепти старовинних, традиційних і сучасних страв з усіх куточків країни. Це гастрономічна подорож через географію, історію та культуру.