triangle

Nespresso

|
1 стежить
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Складається з кращих сортів південноамериканської арабіки з таких країн, як Колумбія, Бразилія та інші. Рістретто також містить слабокислу східноафриканську арабіку і деяку робусту для довгого шоколадного післясмаку. Сорти ретельно обсмажують, кожен окремо, щоб отримати оригінальний букет, що поєднує в собі кислі, і фруктові, і смажені ноти. Тонке подрібнення створює напій в італійському стилі: інтенсивний, з насиченим смаком і густою піною. Інтенсивність обсмажування: 10/13

    Майстри змішування та обсмажування Nespresso знають, як поєднати класичні смаки та кавові зерна таким чином, щоб ви повернулися до найцінніших спогадів про солодку насолоду. Creations Flavored Caramello — це чисте задоволення з шовковистим смаком. Легке обсмаження бразильських і колумбійських зерен надає текстурі, смаку та аромату кави ідеальне доповнення до карамельного смаку.

    Солодка гармонія смаку BARISTA Original Vaniglia розкривається в інтенсивному і в той же час м'якому еспресо з латиноамериканської арабіки. Ноти ванілі додають оксамитовий смак цієї суміші. Ваніль з зерновими нотами – так можна описати Nespresso BARISTA Original Vaniglia. Смак цієї суміші, насичений і ніжний, нагадає вам про м'який вишуканий ванільний еклер.

    Тропічний аромат кокоса з льодом від Barista Creations додасть до вашої оселі смак тропіків. Освіжаючий смак кокоса переплітається з карамельними нотами суміші латиноамериканської та африканської арабіки – це наша найекзотичніша кава з льодом. Солодка ванільна нота робить цю свіжу каву з льодом справжнім задоволенням. Nespresso розділяє обсмажування арабіки в BARISTA CREATIONS TROPICAL COCONUT FLAVOR OVER ICE. Бразильські зерна легко і швидко обсмажуються, щоб розвинути їхню солодкість, а друге обсмажування надає каві Vertuo бархатистої текстури.

    Nespresso капсули INDONESIA - це кава 100% Арабіка, створена Індонезійськими фермерами на острові Суматра з використанням традиційного місцевого способу митої обробки. Завдяки видаленню оболонки, поки зерно ще не висушене, кава набуває бархатистої текстури і розкривається дерев'яними нотами та нотами тютюну. Походження - кращі сорти Арабіки з острова Суматра! Інтенсивність обсмаження: 8

    Nespresso Paris Espresso втілює в собі дух класичних паризьких кафе, адаптований до сучасних смаків. Піддавши традиційну обжарку до темного ступеня, щоб приховати різкі нотки комерційної робусти, ця інтерпретація має більш ніжнішу та м'яку ноту. Paris Espresso об'єднує в собі трошки обсмаженої арабіки з відтінком високоякісної робусти, створюючи складну ароматичну структуру, насичену та вишукано гіркувату, при цьому наповнену тонкою цитрусовою кислинкою та м'якими нотами бисквітних злаків. Створена так, щоб його можна було приготувати як еспресо, так і лунго.

    Зустрічайте новинку – каву в капсулах Nespresso Tokyo Lungo! Японці, відомі своїм чаєм, також дуже люблять каву. Прагнучи до вишуканості і природної солодкості, вони люблять як насичений смак, так і баланс елегантних ароматів. Ця арабіка високої якості відрізняється винятковим квітковим ароматом і складним смаком, гідним вишуканого смаку Токіо. Кава в капсулах Nespresso Tokyo Lungo – це вишуканість ефіопської і мексиканської арабіки. Складний квітковий, з відтінком кислинки смак – вас приємно здивує. Знайдіть час, щоб насолодитися ароматів цієї кави.

    Суміш кращої південноамериканської арабіки - солодких бурбонових зерен з Бразилії в гармонії з промитими колумбійськими зернами. Темний і злегка гіркуватий смак какао в поєднанні з солодовою зерновою нотою класичного еспресо BARISTA CREATIONS. Роздільне обсмажування розкриває найкраще в кожному з них і створює неймовірно гладкий і наповненний еспресо - найкраще поєднання з темним ароматом какао-шоколаду. Відмінні нотки какао з натяком на мигдальну солодкість і неперевершений смак шоколаду - це те що треба для гарного настрою!

    Спробуйте Nespresso Nocciola і насолоджуйтесь поєднанням смаженого фундуку та кавового аромату – дует, який ви не забудете надовго. Суміш бразильських зерен бурбона разом із колумбійською арабікою гарантує насолоду, яка надає фундуку насичений смак. Майстри зі змішування та обсмажування кави погоджуються, що кращого доповнення придумати неможливо.