Керамічні ножі ідеальне рішення для акуратної нарізки м'яса, риби, хліба, сиру, ковбаси, овочів, фруктів та інших інгредієнтів. На відміну від леза зі сталі, кераміка не залишає будь-яких слідів окислення на продуктах, тому їхній смак залишається природним і без сторонніх присмаків. При правильному використанні ножів з кераміки, вони прослужать Вам довгий час, не вимагаючи додаткового заточування леза. Використовуйте обробні дошки з дерева, пластику або силікону Матеріали: лезо з цирконієвої кераміки ручка з ABS-TPR-пластику "soft-touch" чохол з ABS-пластику Довжина леза, см: 15 Особливості: екологічно чистий матеріал пластиковий чохол в комплекті зручна soft-touch" бездоганно ріже не вимагає заточування не іржавіє легко піддається чищенню Застереження: не рекомендується використовувати для різання кісток, твердих та заморожених продуктів