Аудиторія Для жінок
Love -унікальна суміш мускусу і природних афродизіаків іланг-іланг, Померанца, Пальмароза, ветивер, Перця. Сприяє розвитку комунікабельності, позбавляючи від страхів і невпевненості. Надає сексуальному потягу магічну глибину. Активізує обмін веществ.Мускус - один з найзагадковіших інгредієнтів парфумерії. Він додає аромату чуттєвості, просторовості, теплоти і жівості.Нота мускусу - це анімалістичні, солодкий, трохи аміачний запах. Але любителі парфумерії знають, що мускус може бути дуже різним: привабливим, хімічним і теплим, солодким і бальзамічним, гострим і обволікаючим, земляним і пудровим, маслянистим і шоколадним, різким і шкірним, смоляним і пряним, сухим, пікантним і древесним.Ізначально мускус отримували з мускусних залоз чоловічих особин кабарги - невеликого оленя, що мешкає в гірських лісах Гімалаїв, Тибету, Східного Сибіру, Кореї і Сахаліну. Мускусна заліза є внутрішній «мішечок», розташований між задніх ніг тварини. Цей «мішечок» наповнений мускусом - густим, гостро пахне секретом буро-коричневого кольору. Хімічний склад мускусу досить складний і містить безліч компонентів: жирні кислоти, воску, ароматичні і стероїдні сполуки, складні ефіри холестерину і власне «пахучий» елемент - макроциклічними кетон мускон.То, що ми маємо на увазі під «запахоммускуса», - це, можна сказати, «шлейф» аромату натурального мускусу. Для отримання звичного для нас аромату мускус якийсь час «вивітрюється», з нього йшли всі швидко випаровуються компоненти - і в підсумку виходив теплий, чуттєвий, солодкий і пудровий аромат. Добути мускус можна було, тільки вбивши жівотное.Чтоби отримати кілограм мускусу, потрібно було «пожертвувати» 30-50 оленів. Такий спосіб отримання мускусу використовувався до 1979 року, поки кабарги (або мускусні олені) не були захищені Конвенцією з міжнародної торгівлі зникаючими видами фауни і флори (CITES). Перед вченими постало завдання створення штучного мускусу. Незабаром були винайдені синтетичні види нитроглицеринового мускусу: Musk Xylene, Musk Ketone і Musk Ambrette. Вже тоді вони почали використовуватися в парфюмеріі.Мускус - один з найзагадковіших інгредієнтів парфумерії. Він додає аромату чуттєвості, просторовості, теплоти і жівості.Нота мускусу - це анімалістичні, солодкий, трохи аміачний запах. Але любителі парфумерії знають, що мускус може бути дуже різним: привабливим, хімічним і теплим, солодким і бальзамічним, гострим і обволікаючим, земляним і пудровим, маслянистим і шоколадним, різким і шкірним, смоляним і пряним, сухим, пікантним і древесним.Но мускус загадковий не тільки своїми контрастами. До сих пір великою таємницею для багатьох є його походження. І правда, мускус - це не фрукт і не квітку, не пряність і не смола, що не деревина і не шкіра. Так що ж? Спочатку мускус отримували з мускусних залоз чоловічих особин кабарги - невеликого оленя, що мешкає в гірських лісах Гімалаїв, Тибету, Східного Сибіру, Кореї і Сахаліну. Мускусна заліза є внутрішній «мішечок», розташований між задніх ніг тварини. Цей «мішечок» наповнений мускусом - густим, гостро пахне секретом буро-коричневого кольору. Хімічний склад мускусу досить складний і містить безліч компонентів: жирні кислоти, воску, ароматичні і стероїдні сполуки, складні ефіри холестерину і власне «пахучий» елемент - макроциклічними кетон мускон.То, що ми маємо на увазі під «запахоммускуса», - це, можна сказати, «шлейф» аромату натурального мускусу. Для отримання звичного для нас аромату мускус якийсь час «вивітрюється», з нього йшли всі швидко випаровуються компоненти - і в підсумку виходив теплий, чуттєвий, солодкий і пудровий аромат.Добить мускус можна було, тільки убивши тварина. Щоб отримати кілограм мускусу, потрібно було «пожертвувати» 30-50 оленів. Такий спосіб отримання мускусу використовувався до 1979 року, поки кабарги (або мускусні олені) не були захищені Конвенцією з міжнародної торгівлі зникаючими видами фауни і флори (CITES). Крім того, кабарга внесена до Міжнародної Червоної книги. Перед вченими постало завдання створення штучного мускусу. Незабаром були винайдені синтетичні види нитроглицеринового мускусу: Musk Xylene, Musk Ketone і Musk Ambrette. Вже тоді вони почали використовуватися в парфумерії.