Червона сочевиця, або Масур Спліт, є універсальним і поживним вибором для будь-якої страви. Ця сочевиця швидко готується до однорідної кремоподібної консистенції, що робить її популярним інгредієнтом супів, тушкованих страв і страв. Багаті білком, клітковиною та основними поживними речовинами, вони є корисним варіантом із низьким вмістом жиру для тих, хто хоче дотримуватися здорового харчування. Їх м’який землистий смак увібрав в себе есенцію спецій і трав, що робить їх ідеальним полотном для різноманітних кулінарних творінь. Незалежно від того, чи ви готуєте традиційну індійську страву, чи експериментуєте зі стравами міжнародної кухні, червона сочевиця є незамінним продуктом у коморі, обіцяючи як смак, так і здоров’я в кожній порції. Поживні речовини: Жири (1,37 г), з яких насичені жирні кислоти (0,24 г), вуглеводи (61,21 г), з них цукор (1,61 г), клітковина (27,34 г), білки (24,69 г), сіль (