Азербайджанській кухні властивий особливий колорит, а її страви вирізняються простотою, поживністю та насиченим пряним смаком. Куркума, різні види перцю, кумин, петрушка, кінза – це ті прянощі і трави, які формують неповторний аромат азербайджанської кухні. Приправа «Азербайджанська» створена для того, щоб Ваші страви зазвучали по-справжньому автентично. Додавайте її до плову, смаженої баранини, телятини, яловичини, маринадів до шашлику, печених овочів, наваристих супів.
Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 28 g (г).
Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)).
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.