triangle

Любисток

    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Крем-суп грибний швидкого приготування - це ситний і ароматний суп з грибами, який можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 11 Білки, г/100г: 5.5 Вуглеводи, г/100г: 52 з яких цукри, г/100г: 7.3 Калорійність, кДж/100г: 1385 ккал/100г: 329 Сіль, г/100г: 14.8 Насичені жири, г/100г: 10 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Крем-суп сирний з крутонами швидкого приготування - це багатий, гладкий і смачний суп з сирним смаком, який подається з хрусткими крутонами. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 9.6 Білки, г/100г: 6.7 Вуглеводи, з яких цукри, г/100г: 52/7.4 Калорійність, ккал/100г: 321 кДж/100г: 1353 Сіль, г/100г: 13.6 Насичені жири, г/100г: 8.7 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік

    Азербайджанській кухні властивий особливий колорит, а її страви вирізняються простотою, поживністю та насиченим пряним смаком. Куркума, різні види перцю, кумин, петрушка, кінза – це ті прянощі і трави, які формують неповторний аромат азербайджанської кухні. Приправа «Азербайджанська» створена для того, щоб Ваші страви зазвучали по-справжньому автентично. Додавайте її до плову, смаженої баранини, телятини, яловичини, маринадів до шашлику, печених овочів, наваристих супів. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 28 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Лавровий лист вирізняється сильним пряним ароматом і яскравим оливковим кольором. Використовують для приготування супів та борщу. Надає пікантності холодцям, стравам із баранини, яловичини, свинини, риби. Окрім того, лавр доповнює смак солінь та маринадів. До перших страв його додають за 5 хвилин до готовності, до других - за 7-10 хвилин. Перед використанням лавровий лист слід промити теплою водою.

    Смак і аромат шашлику залежить не лише від м'яса, але й від спецій, які додають під час його маринування та приготування. Гармонійна пряна суміш нашої приправи із ароматами паприки, гостротою чилі та духмяними травами зробить шашлик по-особливому пікантним. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 5,5 g (г), вуглеводи - 35 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 920 kJ (кДж) (220 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Страви грузинської кухні – оригінальні, поживні та по-особливому пряні. Майже до кожної додається чимало зелені та спецій. Знаменитий шашлик зі свинини та ягнятини мцваді, хачапурі, хінкалі, сациві, густе пікантне лобіо з квасолі, ароматні чанахи, пікантні ковбаски купати. А ще різноманітні соуси, печена риба та крупи. Приготуйте ці страви з нашою приправою і відчуйте справжній смак Грузії на своїй кухні. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 27 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 670 kJ (кДж) (160 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Суп макаронний зі смаком курки швидкого приготування - це ситна і смачна страва, яку можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250 мл кип'ятку, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 4.7 Білки, г/100г: 8.2 Вуглеводи, г/100г: 55 з яких цукри, г/100г: 2.7 Калорійність, ккал/100г: 295 кДж/100г: 1248 Сіль, г/100г: 15.6 Насичені жири, г/100г: 3.8 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Оригінальне поєднання чорного меленого перцю та духмяних спецій по-особливому пікантно підкреслить аромати страв із риби, раків та інших морепродуктів. Також ця приправа додасть свіжого насиченого запаху та пряно-кислуватого смаку салатам, овочевим рагу, курятині. Склад: перець чорний мелений 37%, сіль кухонна екстра, цукор, цибуля ріпчаста сушена гранульована, куркума мелена, перець червоний паприка мелений, регулятор кислотності кислота лимонна моногідрат харчова, цедра лимона мелена 1,5%, імбир мелений. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 2,0 g (г), вуглеводи - 44 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 690 kJ (кДж) (165 kcal) (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 18 місяців. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Спеціально підібрані спеції для сала нададуть йому пікантного смаку та зроблять цю закуску улюбленою на Вашому столі. Спосіб застосування приправи вказаний на упаковці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 4,0 g (г), вуглеводи - 13 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 460 kJ (кДж) (110 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Суп Харчо - це традиційна грузинська страва, яка відома своїм гострим смаком та ароматом спецій. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250 мл кип'ятку, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 1.8 Білки, г/100г: 8.3 Вуглеводи, з яких цукри, г/100г: 63/1.6 Калорійність, ккал/100г: 301 кДж/100г: 1279 Сіль, г/100г: 4.9 Насичені жири, г/100г: 0.4 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Ідеальна композиція відбірних, духмяних трав і прянощів надасть плову виразного пряного аромату, неповторного смаку та насиченого кольору. Спосіб використання приправи та рецепт приготування плову вказані на упаковці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 7,0 g (г), жири - 5,5 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 760 kJ (кДж) (180 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.
    кешбек 1 ₴

    ІСПАНСЬКА КОПЧЕНА ПАПРИКА – це справжня гурманська пряність, вирощена в унікальному іспанському мікрокліматі, висушена під сонцем та дбайливо копчена на дубових дровах. Її виразний димний аромат та м’який солодкуватий смак прикрасить страви з м’яса, овочів, бобових, морепродуктів. Надасть автентичної пікантності ковбаскам чорізо, паельї, печеним реберцям, стейкам, томатним супам, гарнірам з рису та картоплі, маринадам. Склад: перець червоний паприка копчена сушена мелена. Рекомендований термін зберігання: 24 місяці Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %

    Крем-суп Гороховий з крутонами - це багатий, гладкий і смачний суп, зроблений зі свіжого або консервованого гороху, який подається з хрусткими крутонами. Цей суп є ситним і дуже смачним стравою, яку можна подавати як головну страву або як частину обіднього або вечерянього меню. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 200мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини

    Вірменська кухня – одна із найдавніших у Азії. Їй притаманні своєрідна пікантність і гострота. Пшенична каша харіса з м’ясом, ковбаса суджук, в’ялена бастурма, варені м’ясні кульки кюфта, фарширована долма, наваристий суп хаш, печена севанська форель і , звичайно, шашлик. Традиційні вірменські страви надзвичайно поживні та пряні. Наша приправа допоможе відтворити їхній неповторний смак на Ваших кухнях. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,5 g (г), жири - 2,5 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 655 kJ (кДж) (155 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Приправа збагатить смак страв із курки, а також стане вдалим доповненням для маринування м'яса будь-якої птиці. Пряні нотки цибулі та часнику ідеально поєднуються із курятиною, а куркума і паприка нададуть апетитну золотисту скоринку запеченій страві. Приправу додають для обсмажування, запікання та тушкування страв із птиці. Для отримання соковитої скоринки натріть м'ясо приправою за 10-15 хвилин до термічної обробки. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 8,5 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 33 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 840 kJ (кДж) (200 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Чорний перець – універсальна та надзвичайно популярна пряність. Має гострий смак та тонкий аромат. Чорний перець використовують під час приготування м’ясних, рибних, овочевих страв. Його додають до фаршів та паштетів, домашніх ковбасок. Він пікантно доповнює аромати маринадів та розсолів для овочів. Поєднуйте чорний перець з духмяним, куркумою, лавровим листям, мускатним горіхом, петрушкою, розмарином, тим’яном. Країна походження сировини: В’єтнам. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 11 g (г), жири - 3,0 g (г), вуглеводи - 38 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 1090 kJ (кДж) (260 kcal (ккал)) Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих , добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Пюре картопляне швидкого приготування зі смаком курки - це смачна і легка страва, яку можна приготувати швидко за допомогою деяких простих інгредієнтів. Поживні характеристики: Жири, г/100г: 10 Білки, г/100г: 6.5 Вуглеводи, г/100г: 61 з яких цукри, г/100г: 6.3 Калорійність, ккал/100г: 360 кДж/100г: 1518 Сіль, г/100г: 3.7 Насичені жири, г/100г: 9.9 Умови зберіганнч: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Спеціально підібрана суміш із сушених овочів, прянощів та трав надасть неповторного смаку та аромату різним стравам зі свинини. Рекомендуємо використовувати приправу для маринування, смаження, тушкування. Перед запіканням м’ясо натирають приправою або сумішшю з приправи і панірувальних сухарів за 20-30 хвилин до приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 9,0 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 34 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 880 kJ (кДж) (210 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Приправа допоможе приготувати запашну та пікантну курку-гриль по-східному. Спеціально підібрана ароматична суміш спецій надасть м’ясу курки особливого колоритного смаку та насиченого пряного запаху. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 10 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 33 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 880 kJ (кДж) (210 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Гострувато-солодка, пряна та пікантна. З нашою приправою у Вас вийде саме така морква по-корейськи. Рецепт приготування цієї апетитної страви та спосіб використання ароматної суміші спецій вказані на упаковці. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 5,5 g (г), жири - 6,5 g (г), вуглеводи - 18 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 630 kJ (кДж) (150 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Вдале поєднання сушених овочів, спецій та трав надасть смаженому м’ясу свинини, яловичини, баранини ніжного смаку та апетитного запаху. Для більшого розкриття пряного аромату приправи рекомендуємо натерти нею шматочки м’яса за 20-30 хвилин до приготування. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 9,0 g (г), жири - 5,0 g (г), вуглеводи - 30 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 800 kJ (кДж) (190 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.

    Легкі овочеві супи, наваристі м’ясні та грибні юшки, прозорі апетитні бульйони, ніжні супи-пюре, борщі. Усі Ваші улюблені рідкі страви будуть більш духмяними та смачнішими з нашою ароматною приправою. Додавайте її за смаком за 20-30 хвилин до готовності. Один пакетик приправи розрахований на 3 л супу. Поживна (харчова) цінність на 100 g (г) продукту: білки - 6,0 g (г), жири - 2,0 g (г), вуглеводи - 20 g (г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 g (г) продукту: 500 kJ (кДж) (120 kcal (ккал)). Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, за температури не вище ніж 25 °С та відносної вологості повітря не більше 75 %.
    кешбек 2 ₴

    Прянощі для глінтвейну з барбарисом – це суміш ароматних спецій, яку використовують для приготування глінтвейну, але з додаванням барбарису, який надає напою особливий кисло-солодкий смак. Склад: Мускатний горіх, тростинний цукор «Демерара», барбарис сушений 14%, паличка кориці, бадьян, цедра апельсина та лимона сушена шматочки, кардамон, гвоздика, імбир сушений, плоди коріандру, перець чорний горошок Рекомендовані способи приготування/вживання: Налийте у посуд (700-750) mL (мл) напівсолодкого червоного вина, поставте на вогонь, додайте прянощі для глінтвейну з барбарисом. Нагрійте до +80 ° С, не доводячи до кипіння. Дайте наполягати. Розлийте напій у склянки. Пийте глінтвейн гарячим. Смачного!

    Пюре картопляне швидкого приготування зі смаком вершків - це простий і смачний гарнір, який можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету всипте в чашку. Додайте 120 мл кип'ятку, перемішайте Поживні характеристики: Жири, г/100г: 11 Білки, г/100г: 6.4 Вуглеводи, г/100г: 62 з яких цукри, г/100г: 6.2 Калорійність, кДж/100г: 1570 ккал/100г: 373 Сіль, г/100г: 3.7 Насичені жири, г/100г: 10 Умови зберішання: при температурі до +25 та при відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.