triangle
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Аудиторія
    Діаметр, см
    Особливості
    Сумісність з джерелами тепла
    Кількість секцій для випікання
    Форма
    Товщина стінок, мм
    Акція
    Ласунка
    Очистити все

    Роз'ємні, силіконові і паперові форми для духовки

    кешбек 19 ₴

    Цей набір — незамінний помічник при підготовці до великого свята Великодня. Він складається з 3 пластикових форм. Використовуючи їх, Ви зможете приготувати ніжну і ароматну сирну паску. Сирна паска — це сир з вершками або сметаною, спресований у вигляді усіченої піраміди. Конструкція форм являє собою розбірну модель, стінки якої з'єднуються за допомогою кліпс. Виріб легко від'єднується від готової паски. Форма розрахована на багаторазове використання. До форми додається рецепт для приготування сирної паски. Надійний безпечний пластик забезпечує міцність форм і їх довгий термін використання. Склад набору - 3 форми: мала: 0.3 кг, середня: 0.5 кг, велика: 1 кг. Як використовувати форму для паски? 1. Зібрати форму для паски з 4 частин і перевернути її. Поставити в миску, вистелити марлею так, щоб звисаючі краї були приблизно рівні основі форми. 2. Викласти приготований сир для паски у форму, закрити марлею, поставити прес (наприклад, тарілку) і прибрати в холодильник на 10-12 годин. 3. Розгорнути марлю на основі і перевернути на плоске блюдо. Прес зняти. Потягнувши за марлю, акуратно вийняти паску на блюдо і прикрасити. Характеристики великої форми: Загальний об'єм форми: 1 кг Матеріал: харчовий пластик Наявність ручок: немає Висота: 16.5 см Сторона верхнього "квадрата": 4 ​​см Сторона нижнього "квадрата": 11 см Товщина стінок: 2 мм Характеристики середньої форми: Загальний об'єм форми: 0.5 кг Матеріал: харчовий пластик Наявність ручок: немає Висота: 11.3 см Сторона верхнього "квадрата": 4.8 см Сторона нижнього "квадрата": 11.3 см Товщина стінок: 2 мм Характеристики малої форми: Загальний об'єм форми: 0.3 кг Матеріал: харчовий пластик Наявність ручок: немає Висота: 10 см Сторона верхнього "квадрата": 3.8 см Сторона нижнього "квадрата": 9.5 см Товщина стінок: 2 мм
    кешбек 31 ₴
    -41%

    Пісочне печиво типу «Кураб'є» з вареним згущеним молоком – бархатисте розсипчасте на язиці печиво, наповнене насиченим, вершково-солодким смаком вареного згущеного молока. Ця форма стане справжнім порятунком, коли в останню хвилину потрібно швидко приготувати що-небудь солодке: печиво випікається близько 10 хвилин, поки не набуде красивого золотистого кольору. Казкове пісочне печиво ніби родом з дитинства, коли смачніше ложки вареного згущеного молока не було нічого на світі! Насолоджуйтеся домашнім пісочним печивом за чашкою гарячого ароматного чаю або приготуйте цей тане в роті десерт до святкового столу. Форма дозволяє одночасно приготувати 10 половинок печива, а з процесом приготування впорається навіть дитина, зрозуміло, під контролем дорослої людини. В результаті вийде пісочне печиво з начинкою за Вашим смаком: варенням, джемом, вареним згущеним молоком, заварним кремом або збитими вершками. Форма має дві довгі дерев'яні ручки, які роблять процес приготування печива максимально комфортним і безпечним. Легка у догляді. Якість виготовлення приладдя дуже висока, так що ця форма для випікання печива буде радувати Вас довгі роки! Випікати печиво можна як на газовій, так і на електричній плиті. Розміри одержуваної половинки печива: 50 х 35 мм, висота - 15 мм. Загальні характеристики Тип форми Фігурна Кількість випічки 10 Конструкція форми Цілісна Матеріал Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Країна-виробник Україна Додаткові характеристики Матеріал ручок Сталевий пруток з деревом Розмір робочої поверхні 185 х 160 мм Товщина робочих поверхонь 25 мм Розмір готового кондитерського виробу 50 х 35 х 15 мм Антипригарне покриття Немає Габаритні розміри форми 400 х 160 х 45 мм Вага 1080 г
    кешбек 36 ₴
    -41%

    Призначена для випічки на відкритому вогні пісочного або вершкового печива у формі грибочків. Форма складається з двох алюмінієвих напівформ, легко з'єднуються між собою. Для зручності і безпеки роботи на кожній на кожній полуформе є дерев'яна ручка. Одночасно можна зробити 8 грибочків. Характеристики Тип форми Кругла Країна виробник Україна Товщина 25 мм Матеріал спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Конструкція форми Розбірна Діаметр робочої поверхні 150 мм Вага 1055 г
    кешбек 32 ₴
    -41%

    Сучасна форма вафельниці для випікання невеликих товстих вафель в домашніх умовах. Домашня вафельниця – відмінний прилад для приготування швидких десертів чи закусок. У західних країнах вафельниці давно використовують для приготування сніданків – солоних, солодких. Товсті вафлі у вафельниці для віденських вафель виходять прямокутної і напівкруглої форми, такі ж як ті, можна купити на прилавках і супермаркетах. Використання цієї форми забезпечує двостороннє рівномірне запікання вафель. Вафельницею легко користуватися, головне, не забувати вчасно її перевертати під час приготування простих, але дуже смачних кондитерських виробів. Вафлі можна їсти як самостійне блюдо, так і у вигляді смачного торта, перемазав отримані вафельні коржі будь-яким кремом. З такою формою для випікання вафель кожен день перетворюється на свято, підсолоджене улюбленими ласощами. Загальні характеристики Тип форми Кругла Кількість випічки 8 Конструкція форми Цілісна Країна-виробник Україна Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника Додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий пруток з деревом Діаметр робочої поверхні 160 мм Товщина робочих поверхонь 25 мм Антипригарне покриття Немає Габаритні розміри форми 400 х 160 х 25 мм Вага 850 г
    кешбек 36 ₴
    -41%

    Форма для випічки горішків з начинкою із згущеного молока. Отримана об'ємна випічка може наповнюватися найрізноманітнішою начинкою: ягідною, шоколадною, сирною, а також з джему, збитих вершків, горіхового, вершкового, ванільного крему, пудингу, меду. Половинки «горіха» можна наповнити начинкою і не складати в одне ціле. Рецепти приготування залежать від Вашої фантазії. Одночасно можна зробити 9 половинок горіха. Випікати кондитерські горішки можна на газовій або електричній плиті. Розміри готової половинки горішка: 38 х 29 мм, висота - 26 мм. Загальні характеристики Тип форми Кругла Кількість випічки 9 Конструкція форми Цілісна Країна виробник Україна Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника Додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий пруток з деревом Діаметр робочої поверхні 160 мм Товщина робочих поверхонь 25 мм Розмір готового кондитерського виробу 38 х 29 мм Антипригарне покриття Немає Габаритні розміри форми 370 х 160 х 40 мм Вага 850 г
    кешбек 36 ₴
    -41%

    Одночасно можна зробити 8 цілих горішків. Рецепти приготування залежать від Вашої фантазії. При замісі тіста можна додати горіхи, родзинки або шоколад, і горішки відразу вийдуть з начинкою. А ще приготовані горішки можна занурити в шоколад і зверху посипати волоськими горішками або просто присипати пудрою. Отриману випічку можна розрізати навпіл і змащувати найрізноманітнішою начинкою: ягідною, шоколадною, сирною, а також джемом, збитими вершками, горіховою, вершковою, ванільним кремом, пудингом, медом. Фантазуйте, готуйте і дивуйте своїх рідних та коханих! Загальні характеристики Тип форми: Кругла Кількість випічки: 8 Конструкція форми: Цілісна Матеріал: Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Країна виробник: Україна Додаткові характеристики Діаметр робочої поверхні: 155 мм Товщина: 25 мм Габаритні розміри форми: 400 х 155 х 40 мм Вага: 850 г
    кешбек 72 ₴
    -41%

    Призначена для випікання на відкритому вогні тонких вафель, коржів для торта і т. д. Вафельницею легко користуватися, головне — не забувати вчасно її перевертати під час приготування простих, але дуже смачних кондитерських виробів. Вафлі можна їсти як самостійну страву, так і у вигляді смачного торта, перемазавши отримані вафельні коржі будь-яким кремом. Діаметр робочої поверхні цієї вафельниці – 22 см, структура поверхні для випікання – дрібні квадрати. Ця вафельниця виробляється з харчового алюмінієвого сплаву і покривається спеціально розробленим інноваційним антипригарним гранітним покриттям, яке складається з трьох компонентів і посилене керамічними мікрочастинками, завдяки чому форма забезпечує високу стійкість до стирання і довговічність у використанні. Це довговічне покриття витримує негативну дію цукру, завдяки йому випічку легко зняти з поверхні форми, а саму форму легко та просто чистити та мити. Гранітне антипригарне покриття іноді називають ще "кам'яним" за рахунок того, що в його складі є гранітна крихта. Таке покриття більш довговічне в порівнянні зі звичайним антипригарним тефлоновим покриттям і менш сприйнятливим до механічних пошкоджень. Форми з антипригарним покриттям такого типу дуже швидко нагріваються, рівномірно розподіляючи тепло по всій поверхні, і повільніше остигають, що дозволяє зберегти тепло довше, забезпечуючи економію енергії та покращений кулінарний результат. Це робить їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та довговічність у кулінарії. Випікати вафлі можна на газовій або електричній плиті. З такою формою для випікання вафель кожен день перетворюється на свято, підсолоджений улюбленими ласощами. Вафельниця допоможе здивувати Вашу сім'ю і друзів солодощами, зробленими дійсно по-домашньому! Чому варто вибирати форму з антипригарним покриттям? Вафлі не пригоряють, не розвалюються, зарумянюються, рівномірно пропікаються і їх легко зняти з поверхні форми. Форми без антипригарного покриття необхідно прогрівати перед використанням і перед кожним процесом випікання змащувати олією. Потрібно чимало досвіду і навичок, щоб отримати ідеальні на вигляд вафельні коржі з використанням форм для випічки без антипригарного покриття. Для форми з антипригарним покриттям нічого перерахованого вище робити не потрібно – просто викладаєте тісто і ставите на джерело тепла. Зменшення калорійності вафель і збереження корисних властивостей продуктів (форми з антипригарним покриттям дозволяють звести до мінімуму кількість жиру при випіканні). Економія енергоресурсів в процесі приготування (антипригарне покриття робить стінки і дно форми товстішими, за рахунок чого відбувається рівномірне прогрівання і утримання тепла). Простота у догляді (якщо ви цікавитесь як очистити форму з антипригарним покриттям, то відповідь дуже проста: достатньо промити форму м'якою губкою або відправити в посудомийну машину). Загальні характеристики Тип форми Кругла Кількість випічки 1 Конструкція форми Цельная Країна-виробник Україна Гарантія 12 місяців офицйної гарантії від виробника Додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий пруток з деревом Діаметр робочох поверхні 220 мм Товщина робочих поверхонь 25 мм Антипригарне покриття Да Габаритні розміри форми 450 х 220 х 25 мм Вага 1300 г
    кешбек 30 ₴
    -41%

    Призначена для випічки пісочного або вершкового печива у вигляді кошиків, які в подальшому можна наповнити різноманітною начинкою: ягідною, шоколадною, сирною, а також зі збитих вершків, з горіхового, вершкового, ванільного крему або меду. Випікати кондитерські кошики і тарталетки можна на газовій або електричній плиті. Для більшої зручності та безпеки форма оснащена довгими дерев'яними ручками. Матеріал виготовлення харчовий алюміній робить форму безпечною для здоров'я і навколишнього середовища. Одночасно можна зробити 7 кошиків; розміри кошиків: діаметр - 30 мм (низ) / 50 мм (верх), висота - 15 мм; Загальні характеристики Тип форми Кругла Кількість випічки 7 Конструкція форми Цілісна Країна виробник Україна Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника Додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий пруток з деревом Діаметр робочої поверхні 160 мм Товщина робочих поверхонь 28 мм Розмір готового кондитерського виробу 50 х 50 х 15 мм Габаритні розміри форми 390 х 160 х 40 мм Вага 950 г
    кешбек 91 ₴

    Святкові цільні кекси стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу та подарують відчуття свята дітям та дорослим. Пасхальне Ягня - це праобраз Ісуса Христа, нагадування про Його хресну смерть у спокутування гріхів всього людського роду. Христос став Агнцем, заколеним за гріхи людей. Ягня– символ воскреслого Ісуса і одночасно – лагідності і смирення. Вашим дітям святковий великодній баранчик, спечений у спеціальній формі, принесе величезну радість. Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання святкових кексів. Все тому, що алюміній – найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не розшаровуватиметься. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування! Крім цього, алюміній має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випічки з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів і домогосподарок. Розмір форми – 18х14.5х8 см Вага – 1600 г ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення. Масло розтопити. Соду погасити в кефірі. Яйця збити з невеликою кількістю цукру Цукор, яйця і кефір добре змішати. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки. Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч. Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс Собачка. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСУ 700-800 г борошна 600 г (кефіру, мацоні, йогурту) 300 г цукру 150 г масла або маргарину 3 яйця 100 г родзинок 1 ч.л. соди пакетик ванілі Другу порцію випікайте аналогічно. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА Опара: борошно 50 гр. дріжджі – 75 гр. молоко – 50 гр. цукру – 15 гр. Змішати все та поставте в тепле місце на 30 хвилин Тісто: борошно 275 гр. олія - 100 гр. молоко – 50 мл. цукор – 50 гр. яйця – 1 шт. ваніль сіль – 0,25 ч.л. кориця – 0,25 ч.л. родзинки - 100 гр. Замісити тісто, дати підійти. Випікати на 180 градусах, 30 хвилин (по 15 хвилин із кожного боку)
    кешбек 29 ₴
    -41%

    Ця форма має виїмки у вигляді олімпійських ведмедиків (ведмедики усміхаються і стоять на задніх лапах), в які викладається тісто для подальшої випічки як на газовій, так і на електричній плиті. Процес приготування триває кілька хвилин, а результат - незмінно чудовий, будь то солодка випічка для десерту або несолодка для закусок. Для більшої зручності форма має знімну дерев'яну ручку, яка робить використання начиння безпечним, а зберігання - компактним. Виріб максимально простий як у використанні, так і в догляді, а після використання його нескладно тримати в чистоті. Простота і надійність конструкції і надійний виробник роблять форму Вашим помічником на довгі роки! Ціна виробу також порадує Вас. Форма виготовлена ​​з харчового алюмінію, тобто приготована випічка не заподіє шкоди ні Вам, ні Вашій родині. Випікати печиво можна на газовій або електричній плиті. Розміри готового ведмедика: 105 х 55 мм, висота - 12 мм. Загальні характеристики Тип форми Прямокутна Кількість випічки 2 Конструкція форми Цілісна Країна виробник Україна Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника Додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий пруток з деревом Розмір робочої поверхні 120 * 120 мм Товщина робочих поверхонь 40 мм Розмір готового кондитерського виробу 105х55 мм Антипригарне покриття Ні Габаритні розміри форми 350 х 120 х 40 мм Вага 810 г
    кешбек 43 ₴
    -41%

    З цією формою для приготування печива Ви завжди зможете порадувати свою сім'ю смачними кулінарними шедеврами, приготованими своїми руками. А найголовніше Ви завжди будете впевнені в якості випічки. Готувати таким способом легко і швидко - за 20 хвилин вільного часу можна приготувати півтори дюжини печив до сніданку. Основні характеристики: алюмінієва форма складається з 2-х частин, з'єднаних надійними кріпленнями і забезпечена металевими ручками з дерев'яними наконечниками; випікати в алюмінієвих формах можна на газовій або електроплиті; товщина металу дозволяє формі для випічки нагріватися по всій поверхні і випічка пропікається швидко і рівномірно; необмежений термін служби, не деформується. Важливо знати: Перед першим застосуванням алюмінієву форму для випічки слід прокип'ятити в розчині (в воду треба додати трохи миючого засобу для посуду), щоб видалити можливі виробничі забруднення. Метал трохи стемніє після кип'ятіння (це норма). Далі форму ретельно помити водою і обсушити. Перед першою закладкою тіста алюмінієву форму для випічки слід змастити олією (помірно). Характеристики: Тип форми: прямокутна Країна виробник: Україна Товщина: 46 мм Вага: 1.14 кг Конструкція форми: цілісна Розміри робочої поверхні: 130 х 130 мм Габаритні розміри форми: 340 х 130 х 65 мм
    кешбек 45 ₴

    Святкові цільні кекси стануть справжньою окрасою будь-якого святкового столу та подарують відчуття свята дітям та дорослим. Пасхальне Ягня - це праобраз Ісуса Христа, нагадування про Його хресну смерть у спокутування гріхів всього людського роду. Христос став Агнцем, заколеним за гріхи людей. Ягня– символ воскреслого Ісуса і одночасно – лагідності і смирення. Вашим дітям святковий великодній баранчик, спечений у спеціальній формі, принесе величезну радість. Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання святкових кексів. Все тому, що алюміній – найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена і форма не розшаровуватиметься. Алюмінієва форма для випічки дуже проста і практична у використанні, що теж важливо для приготування! Крім цього, алюміній має чудові теплообмінні характеристики, які дозволяють зробити форми для випічки з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів і домогосподарок. Розмір форми – 13х8.5х5.5 см Розмір готового кексу - 12х7.8х3.2 см Вага – 600 г ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення. Масло розтопити. Соду погасити в кефірі. Яйця збити з невеликою кількістю цукру Цукор, яйця і кефір добре змішати. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки. Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч. Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс Собачка. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСУ 700-800 г борошна 600 г (кефіру, мацоні, йогурту) 300 г цукру 150 г масла або маргарину 3 яйця 100 г родзинок 1 ч.л. соди пакетик ванілі Другу порцію випікайте аналогічно. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА Опара: борошно 50 гр. дріжджі – 75 гр. молоко – 50 гр. цукру – 15 гр. Змішати все та поставте в тепле місце на 30 хвилин Тісто: борошно 275 гр. олія - 100 гр. молоко – 50 мл. цукор – 50 гр. яйця – 1 шт. ваніль сіль – 0,25 ч.л. кориця – 0,25 ч.л. родзинки - 100 гр. Замісити тісто, дати підійти. Випікати на 180 градусах, 30 хвилин (по 15 хвилин із кожного боку)
    кешбек 65 ₴
    -41%

    Форма призначена для випікання корзин на електричній або газовій плиті. Кошики випікаються з пісочного тіста, потім їх можна начиняти різними начинками: шоколадом, фруктами, збитими вершками, кремами. Ця форма виробляється з харчового алюмінієвого сплаву і покривається спеціально розробленим інноваційним антипригарним гранітним покриттям, яке складається з трьох компонентів і посилене керамічними мікрочастинками, завдяки чому форма забезпечує високу стійкість до стирання і довговічність у використанні. Це довговічне покриття витримує негативну дію цукру, завдяки йому випічку легко зняти з поверхні форми, а саму форму легко та просто чистити та мити. Гранітне антипригарне покриття іноді називають ще кам'яними за рахунок того, що в його складі є гранітна крихта. Таке покриття більш довговічне в порівнянні зі звичайним антипригарним тефлоновим покриттям і менш сприйнятливим до механічних пошкоджень. Форми з антипригарним покриттям такого типу дуже швидко нагріваються, рівномірно розподіляючи тепло по всій поверхні, і повільніше остигають, що дозволяє зберегти тепло довше, забезпечуючи економію енергії та покращений кулінарний результат. Це робить їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та довговічність у кулінарії. Такі кошики чудово підійдуть для святкового столу. Також їх ще можна начинити салатами, випікаючи солоні кошики. За один раз можна випекти 7 кошиків. Матеріал форми - харчовий алюміній, ручки дерев'яні, незнімні. Чому варто вибирати форму з антипригарним покриттям? Печиво не пригоряє, не розвалюється, зарумінюється, рівномірно пропікається і його легко зняти з поверхні форми. Форми без антипригарного покриття необхідно прогрівати перед використанням та перед кожним процесом випічки змащувати олією. Потрібно чимало досвіду та навичок, щоб отримати ідеальне на вигляд пісочне печиво з використанням форм для випікання без антипригарного покриття. Для форми з антипригарним покриттям нічого вищепереліченого робити не потрібно - просто вкладаєте тісто у виїмки та ставите на джерело тепла. Зменшення калорійності печива та збереження корисних властивостей продуктів (форми з антипригарним покриттям дозволяють звести до мінімуму кількість жиру при випіканні). Економія енергоресурсів у процесі приготування (антипригарне покриття робить стінки та дно форми товщі, за рахунок чого відбувається рівномірне прогрівання та утримання тепла). Простота у догляді (якщо ви ставите питання про те, як очистити форму з антипригарним покриттям, то відповідь дуже проста: достатньо промити форму м'якою губкою або відправити в посудомийну машину). Нижче наведено рецепт для кошиків, які виходять розсипчасті, м'які і настільки крихкі, що потрібно дуже обережно виймати їх з формочок. А використовуючи для начинки різні джеми та варення, Ви ще не раз використовуватимете цей рецепт 0,5 ст. цукру 1 яйце 100 г слив. олії (м'якої) 100 г маргарину (м'якого) 0,5 ст. майонезу 0,5 ч.л. гашеної соди 2 ст. борошна (450 г) Змішайте усі інгредієнти. Форму перед випіканням змастіть олією чи маргарином. Тісто розподіліть у форми, випікайте на електричній або газовій плиті. Акуратно вийміть готові кошики з форм. Покладіть на дно по шматочку джему, варення або молока, що згущує|згущає|. Зверху можна прикрасити збитими вершками. Заваріть чай та запросіть рідних. Смачного! загальні характеристики Тип форми Кругла Кількість випічки 7 Конструкція форми Цілісна Країна виробник Україна Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий пруток із деревом Діаметр робочої поверхні 200 мм Товщина робочих поверхонь 40 мм Розмір готового кондитерського виробу діаметр 30 мм (низ) х 50 мм (верх), висота 15 мм Антипригарне покриття Так Габаритні розміри форми 370 х 200 х 40 мм Вага 950 г
    кешбек 65 ₴
    -41%

    Форма для випікання горішків з начинкою із згущеного молока. Форма призначена для випікання на електричній чи газовій плиті. Ця горішниця виробляється з харчового алюмінієвого сплаву і покривається спеціально розробленим інноваційним антипригарним гранітним покриттям, яке складається з трьох компонентів і посилене керамічними мікрочастинками, завдяки чому форма забезпечує високу стійкість до стирання і довговічність у використанні. Це довговічне покриття витримує негативну дію цукру, завдяки йому випічку легко зняти з поверхні форми, а саму форму легко та просто чистити та мити. Гранітне антипригарне покриття іноді називають ще "кам'яним" за рахунок того, що в його складі є гранітна крихта. Таке покриття більш довговічне в порівнянні зі звичайним антипригарним тефлоновим покриттям і менш сприйнятливим до механічних пошкоджень. Форми з антипригарним покриттям такого типу дуже швидко нагріваються, рівномірно розподіляючи тепло по всій поверхні, і повільніше остигають, що дозволяє зберегти тепло довше, забезпечуючи економію енергії та покращений кулінарний результат. Це робить їх ідеальним вибором для тих, хто цінує якість та довговічність у кулінарії. Отримана об'ємна випічка може наповнюватися найрізноманітнішою начинкою: ягідною, шоколадною, сирною, а також з джему, збитих вершків, горіхового, вершкового, ванільного крему, пудингу, меду. Половинки «горіха» можна наповнити начинкою і не складати в одне ціле. Рецепти приготування залежать від Вашої фантазії. Одночасно можна зробити 12 половинок горіха. Чому варто вибирати форму з антипригарним покриттям? Печиво не пригорає, не розвалюється, зарум'янюється, рівномірно пропікається і його легко зняти з поверхні форми. Форми без антипригарного покриття необхідно прогрівати перед використанням і перед кожним процесом випікання змащувати олією. Потрібно чимало досвіду і навичок, щоб отримати ідеальне на вигляд пісочне печиво з використанням форм для випічки без антипригарного покриття. Для форми з антипригарним покриттям нічого перерахованого вище робити не потрібно – просто вкладаєте тісто у виїмки і ставите на джерело тепла. Зменшення калорійності печива та збереження корисних властивостей продуктів (форми з антипригарним покриттям дозволяють звести до мінімуму кількість жиру при випічці). Економія енергоресурсів в процесі приготування (антипригарне покриття робить стінки і дно форми товстішими, за рахунок чого відбувається рівномірне прогрівання і утримання тепла). Простота у догляді (якщо ви цікавитесь як очистити форму з антипригарним покриттям, то відповідь дуже проста: достатньо промити форму м'якою губкою або відправити в посудомийну машину). Загальні характеристики Тип форми Кругла Кількість випічки 16 Конструкція форми Цілісна Країна-виробник Україна Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника Додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий пруток з деревом Діаметр робочої поверхні 165 мм Товщина робочих поверхонь 28 мм Розмір готового кондитерського виробу (половинки) 37х33х29 мм Антипригарне покриття Так Габаритні розміри форми 390 х 165 х 40 мм Вага 850 г
    кешбек 37 ₴
    -41%

    Форма алюмінієва "Курочка" для випікання святкового цільного кексу є унікальним і практичним кулінарним аксесуаром, який дозволяє створювати чудові кекси, що надають особливий шарм і радість будь-якому святковому столу. Ця форма чудово підходить для приготування святкових цільних кексів, які будуть прикрасою не тільки для очей, але й для смакових рецепторів усіх гостей. Готовий кекс, випечений у цій формі, має розміри 9.2х6.5х5 см, що є ідеальним розміром для зручної та естетичної подачі на стіл. Вага форми становить 465 г, що робить її міцною та довговічною. Однією з головних переваг алюмінієвої форми є її чудові теплообмінні характеристики. Алюміній рівномірно та швидко передає тепло, що дозволяє кексу рівномірно пропікатися та отримати золотистий колір. Це особливо важливо для випікання кексів, оскільки дозволяє досягти ідеального поєднання ніжності та хрусткої скоринки. Форма алюмінієва "Курочка" для випікання святкового цільного кексу є не тільки практичним інструментом, але й стильним елементом декору для вашої кухні. Її унікальний дизайн у формі курочки надасть святкову атмосферу вашому столу і стане чудовим подарунком для любителів випічки. Незалежно від того, чи є ви досвідченим пекарем або майстром-початківцем, алюмінієва форма "Курочка" буде надійним помічником при приготуванні смачних та красивих кексів. Дозвольте цій формі додати до вашої кулінарної колекції трохи чаклунства та радості свята. Розмір форми – 10.5х8х6.5 см Розмір готового кексу - 9.2х6.5х5 см Вага - 465 г ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення. Масло розтопити. Соду погасити в кефірі. Яйця збити з невеликою кількістю цукру Цукор, яйця і кефір добре змішати. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки. Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч. Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс "Курочка". Остиглий кекс посипати цукровою пудрою. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСУ 700-800 г борошна 600 г (кефіру, мацоні, йогурту) 300 г цукру 150 г масла або маргарину 3 яйця 100 г родзинок 1 ч.л. соди пакетик ванілі Другу порцію випікайте аналогічно. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА Опара: борошно 50 гр. дріжджі – 75 гр. молоко – 50 гр. цукру – 15 гр. Змішати все та поставте в тепле місце на 30 хвилин Тісто: борошно 275 гр. олія - 100 гр. молоко – 50 мл. цукор – 50 гр. яйця – 1 шт. ваніль сіль – 0,25 ч.л. кориця – 0,25 ч.л. родзинки - 100 гр. Замісити тісто, дати підійти. Випікати на 180 градусах, 30 хвилин (по 15 хвилин із кожного боку)
    кешбек 32 ₴
    -41%

    Одночасно можна зробити 9 печив у вигляді ведмедиків Барні, а з процесом приготування впорається навіть дитина, зрозуміло, під контролем дорослої людини. Особливо актуальним таке печиво буде на Новий рік і Різдво. Форма виконана з високоякісного литого алюмінію. Всередині є виїмки у вигляді ведмежат. Сковорода складається з двох рознімних частин з довгими ручками. Форма проста і зручна у користуванні і призначена для випікання в домашніх умовах на будь-якому нагрівальному приладі. Для більшої зручності та безпеки форма оснащена довгими дерев'яними ручками. Зручна і проста у використанні форма для печива допоможе вам урізноманітнити улюблену домашню випічку і порадувати малюків печивом у вигляді героїв улюблених мультфільмів. Характеристики Тип форми - Кругла Країна-виробник - Україна Товщина - 25 мм Вага - 850 г Конструкція форми - Цілісна Діаметр робочої поверхні - 150 мм Габаритні розміри форми - 360 х 150 х 25 мм Матеріал - спеціальний харчовий алюмінієвий сплав
    кешбек 65 ₴
    -41%

    Набір форм для випікання печива є унікальним набором інструментів, який дозволить вам створити чудові ласощі в домашніх умовах. З цим набором ви зможете приготувати оригінальні горішки з різноманітними начинками, а також привабливі печива у формі грибочків, шишок та горішків. Форма для випікання половинок горішків дозволить вам створювати чудові десерти з різноманітними начинками, пробуджуючи вашу кулінарну уяву. Основні особливості форми для випікання горішків з начинкою зі згущеного молока: Багатофункціональність: Ця форма призначена для приготування об'ємної випічки у формі горішків, які можна наповнити найрізноманітнішою начинкою. Вам доступні безліч варіантів – ягідна, шоколадна, сирна, джем, збиті вершки, горіховий, вершковий, ванільний крем, пудинг, мед та інші, що дозволяє створити унікальні смакові комбінації. Зручність використання: Форма виконана з якісного матеріалу, що забезпечує легке виймання випічки без прилипання. Її унікальний дизайн дозволяє швидко та легко приготувати 12 половинок горіхів із різними начинками. Творча свобода: Ви самі вирішуєте, яку начинку використовувати для кожного горішка. Це дає вам можливість експериментувати з різними варіантами та створювати унікальні комбінації залежно від вашої фантазії та уподобань. Ідеальний розмір: Форма дозволяє отримати 12 великих горішків одночасно, що ідеально для готування десертів на великі сімейні вечері, свята або вечірки. Легке чищення: Форму можна легко мити вручну або в посудомийній машині, що полегшить процес збирання після випікання. З формою для випічки "Горішків з начинкою зі згущеного молока" ви зможете створювати чудові десерти, які порадують вашу родину та гостей, і стануть справжньою окрасою будь-якого столу. Дозвольте вашій кулінарній фантазії розкритися та створіть неповторні смакові шедеври! Чарівна форма для випікання лісового асорті — це можливість повернутися в дитинство і знову відчути радість від створення чарівних ласощів, які здивують та порадують вас своїм унікальним виглядом та чудовим смаком. Особливості форми "Лісове асорті": Красиві форми: Пам'ятаєте, як у дитинстві було дивно дізнаватися, що таке гарне печиво можна їсти? Форма надає вам три різноманітні дизайни — грибочок, шишку та горішок. Ці милі та привабливі форми додадуть чимало позитивних емоцій у ваші кулінарні експерименти. Варіативність начинок: Отримані випічки можна розрізати навпіл і змащувати найрізноманітнішими начинками — ягідної, шоколадної, сирної, джемом, збитими вершками, горіховим, вершковим, ванільним кремом, пудингом або медом. Це дозволить вам створювати унікальні та ароматні десерти для всієї родини. Залучення дітей:Процес випічки в таких формах принесе радість не тільки дорослим, а й дітям. Вони із задоволенням допоможуть вам створювати смакоти, і це буде цікаво та корисно для молодших членів родини. Чудовий розподіл тепла: Форма виготовлена із спеціального харчового алюмінієвого сплаву, що робить її досить важкою (вагою майже 2 кг). Завдяки цьому тепло рівномірно розподіляється, що запобігає пересмаженню і дозволяє досягти ідеальних результатів випічки. Універсальне застосування: Форму можна використовувати для випікання на газовій плиті або на електричній плиті, що робить її зручною та універсальною для всіх типів кухонних плит. Сформуйте чарівні десерти у формі грибочків, шишок та горішків за допомогою цієї форми, яка стане вашим незамінним помічником на кухні. Оживіть дитячі спогади та створіть нові радісні моменти, поділяючись цими унікальними випічками з близькими. Загальні характеристики форми для випікання горішків Тип форми Кругла Кількість випічки 12 Конструкція форми Цільна Країна виробник Україна Додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий пруток з деревом Діаметр робочої поверхні 160 мм Товщина 25 мм Розмір готового кондитерського виробу 35 х 30мм Габаритні розміри форми 400 х 160 х 40 мм Вага 884 г Загальні характеристики форми "Лісове асорті" Тип форми Прямокутна Кількість випічки 11 Конструкція форми Цільна Матеріал Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Країна-виробник Україна Додаткові характеристики Розмір робочої поверхні 170 х 170 мм Товщина 45 мм Розмір готового кондитерського виробу від 40 мм Габаритні розміри форми 370 х 170 х 45 мм Вага 1800 г
    кешбек 32 ₴
    -41%

    Одночасно можна зробити 12 крекерів у вигляді грибочка, кораблика, квіточки, жабки, лебедя, риби та інших кумедних форм. Такі форми з'явилися ще за часів СРСР і кожна господиня пишалася таким придбанням. У цій формі можна готувати як солоні, так і солодкі крекери. Солоні крекери можуть використовуватися як основа для приготування тарталеток. Крекери особливо люблять діти, тому їх можна брати з собою в школу для перекусів на перерві. Форма виконана з високоякісного литого алюмінію. Всередині є виїмки у вигляді різних фігурок. Форма складається з двох рознімних частин з довгими ручками. Форма проста і зручна в обігу і призначена для випічки в домашніх умовах на будь-якому нагрівальному приладі. Для більшої зручності та безпеки форма оснащена довгими дерев'яними ручками. Випікати крекери можна на газовій або електричній плиті. Загальні характеристики Тип форми Кругла Кількість випічки 12 Конструкція форми Цілісна Країна виробник Україна Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника Додаткові характеристики Матеріал пластин Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Матеріал ручок Сталевий пруток з деревом Розмір робочої поверхні 160 х 160 мм Товщина 25 мм Габаритні розміри форми 400 х 160 х 25 мм Вага 850 г
    кешбек 54 ₴
    -41%

    Форма алюмінієва "Віслючок" для випікання святкового цільного кексу є унікальним і практичним кулінарним аксесуаром, який дозволяє створювати чудові кекси, що надають особливий шарм і радість будь-якому святковому столу. Ця форма чудово підходить для приготування святкових цільних кексів, які будуть прикрасою не тільки для очей, але й для смакових рецепторів усіх гостей. Готовий кекс, випечений у цій формі, має розміри 14х14х5 см, що є ідеальним розміром для зручної та естетичної подачі на стіл. Вага форми становить 1200 г, що робить її міцною та довговічною. Однією з головних переваг алюмінієвої форми є її чудові теплообмінні характеристики. Алюміній рівномірно та швидко передає тепло, що дозволяє кексу рівномірно пропікатися та отримати золотистий колір. Це особливо важливо для випікання кексів, оскільки дозволяє досягти ідеального поєднання ніжності та хрусткої скоринки. Форма алюмінієва "Віслючок" для випікання святкового цільного кексу є не тільки практичним інструментом, але й стильним елементом декору для вашої кухні. Її унікальний дизайн у формі віслюка надасть святкову атмосферу вашому столу і стане чудовим подарунком для любителів випічки. Незалежно від того, чи є ви досвідченим пекарем або майстром-початківцем, алюмінієва форма "Віслючок" буде надійним помічником при приготуванні смачних та красивих кексів. Дозвольте цій формі додати до вашої кулінарної колекції трохи чаклунства та радості свята. Розмір форми – 15.5х15.5х5.5 см Розмір готового кексу - 14х14х5 см Вага - 1200 г ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення. Масло розтопити. Соду погасити в кефірі. Яйця збити з невеликою кількістю цукру Цукор, яйця і кефір добре змішати. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки. Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч. Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс Собачка. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСУ 700-800 г борошна 600 г (кефіру, мацоні, йогурту) 300 г цукру 150 г масла або маргарину 3 яйця 100 г родзинок 1 ч.л. соди пакетик ванілі Другу порцію випікайте аналогічно. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА Опара: борошно 50 гр. дріжджі – 75 гр. молоко – 50 гр. цукру – 15 гр. Змішати все та поставте в тепле місце на 30 хвилин Тісто: борошно 275 гр. олія - 100 гр. молоко – 50 мл. цукор – 50 гр. яйця – 1 шт. ваніль сіль – 0,25 ч.л. кориця – 0,25 ч.л. родзинки - 100 гр. Замісити тісто, дати підійти. Випікати на 180 градусах, 30 хвилин (по 15 хвилин із кожного боку)
    кешбек 114 ₴
    -41%

    Ця форма спеціально розроблена для приготування кошиків із пісочного тіста та підходить для використання на різноманітних нагрівальних приладах, таких як газові та електричні плити, склокерамічні поверхні, газові пальники та навіть традиційні дров'яні печі. Вона ідеально підходить для створення святкових частувань, дозволяючи наповнити кошики різноманітними начинками, чи то солоними (наприклад, салатами чи ікрою), чи солодкими (включаючи десерти, шоколад, варення, фрукти, збиті вершки або креми). Форма має можливість випікати до 19 кошиків за один раз. Її вага складає 2.7 кг, діаметр - 30 см, а повна висота - 3.5 см. Діаметр кожного окремого кошика дорівнює 5.5 см, що робить його зручним для безлічі різноманітних начинок та прикрас. Цей кухонний інструмент стане чудовим доповненням для будь-якої кухні, спрощуючи процес приготування елегантних та смачних страв. Додатково, форма може використовуватися для випікання кексів без верхньої частини, а верхня частина - для смаження пончиків у маслі. Цей універсальний кухонний інструмент обов'язково стане незамінним помічником на будь-якій кухні. Ця форма є новим продуктом і не відноситься до вінтажних виробів. Нижче наведено рецепт для кошиків, які виходять розсипчасті, м'які та настільки крихкі, що потрібно дуже обережно їх виймати з форм. А додаючи як начинку різні джеми і варення, ви ще не раз використовуватимете цей рецепт. 0,5 ст. цукру 1 яйце 100 г слив. олії (м'якої) 100 г маргарину (м'якого) 0,5 ст.л. майонезу 0,5 ч.л. гашеної соди 2 ст. борошна (450 г) Змішайте всі інгредієнти. Форму перед випіканням змастіть олією чи маргарином. Тісто розподіліть у форми, випікайте на відкритому вогні. Акуратно вийміть готові кошики з форм. Покладіть на дно по шматочку джему, варення або молока, що згущує|згущає|. Зверху можна прикрасити збитими вершками. Заваріть чай та запросіть рідних. Приємного апетиту! Характеристики Матеріал: харчовий алюміній Розмір: 30х30х3.5 см Розмір кошиків: діаметр - 3.5 (низ) /5.5 см (верх), висота - 2.5 см Вага: 2.7 кг Миття в посудомийній машині: так Країна-виробник товару: Україна
    кешбек 62 ₴
    -41%

    Це велика форма з харчового алюмінію, аналог радянської форми, тільки більш з чіткими контурами фігури петшка і зручна для застосування. З її допомогою Ви можете зробити великий солодкий льодяник, печиво у вигляді печива або відлити шоколад. Адже це не складно і не буде легкою справою для дітей (за допомогою батьків звичайно). А ще, для різноманітності Ви можете спробувати залити в неї желе, у вас вийде дві невеликі порції у вигляді петушків. Розміри форми, см (наручні) Д\Ш\ТЬ 20*14*7,5 Розмір готового виробу, см Д\Ш\Т he 17*11,5*6 При купівлі форми приготування леденців у нашому магазині ви отримаєте комплект з 10 паличок для ледарів у подарунок! Загальні властивості Тип форми Контурна Кількість льодників 1 Конструкція форми Розбірна Країна виробників Україна Гарантія 12 місяців офіційної гарантії від виробника Додаткові характеристики Матеріал платівки Спеціальний харчовий алюмінієвий сплав Товщина поверхонь 75 мм Розмір готового кондитерського виробу 170 х 115 х 60 мм Комплектація Форма для ліодців Болот міцнішає Антипригарне покриття Ні. Габаритні розміри форми 200 х 140 х 75 мм Вага 1400 г
    кешбек 35 ₴
    -41%

    Форма алюмінієва "Зайчик" для випікання святкового цільного кексу є унікальним і практичним кулінарним аксесуаром, який дозволяє створювати чудові кекси, що надають особливий шарм і радість будь-якому святковому столу. Ця форма чудово підходить для приготування святкових цільних кексів, які будуть прикрасою не тільки для очей, але й для смакових рецепторів усіх гостей. Готовий кекс, випечений у цій формі, має розміри 14х14х5 см, що є ідеальним розміром для зручної та естетичної подачі на стіл. Вага форми становить 1200 г, що робить її міцною та довговічною. Однією з головних переваг алюмінієвої форми є її чудові теплообмінні характеристики. Алюміній рівномірно та швидко передає тепло, що дозволяє кексу рівномірно пропікатися та отримати золотистий колір. Це особливо важливо для випікання кексів, оскільки дозволяє досягти ідеального поєднання ніжності та хрусткої скоринки. Форма алюмінієва "Зайчик" для випікання святкового цільного кексу є не тільки практичним інструментом, але й стильним елементом декору для вашої кухні. Її унікальний дизайн у формі віслюка надасть святкову атмосферу вашому столу і стане чудовим подарунком для любителів випічки. Незалежно від того, чи є ви досвідченим пекарем або майстром-початківцем, алюмінієва форма "Зайчик" буде надійним помічником при приготуванні смачних та красивих кексів. Дозвольте цій формі додати до вашої кулінарної колекції трохи чаклунства та радості свята. Розмір форми – 18.5х9х7.5 см Розмір готового кексу - 17.5х6.5х6 см Вага - 850 г ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення. Масло розтопити. Соду погасити в кефірі. Яйця збити з невеликою кількістю цукру Цукор, яйця і кефір добре змішати. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки. Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч. Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс Собачка. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСУ 700-800 г борошна 600 г (кефіру, мацоні, йогурту) 300 г цукру 150 г масла або маргарину 3 яйця 100 г родзинок 1 ч.л. соди пакетик ванілі Другу порцію випікайте аналогічно. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА Опара: борошно 50 гр. дріжджі – 75 гр. молоко – 50 гр. цукру – 15 гр. Змішати все та поставте в тепле місце на 30 хвилин Тісто: борошно 275 гр. олія - 100 гр. молоко – 50 мл. цукор – 50 гр. яйця – 1 шт. ваніль сіль – 0,25 ч.л. кориця – 0,25 ч.л. родзинки - 100 гр. Замісити тісто, дати підійти. Випікати на 180 градусах, 30 хвилин (по 15 хвилин із кожного боку)
    кешбек 105 ₴
    -41%

    Форма алюмінієва "Зайчик" для випікання святкового цільного кексу є унікальним і практичним кулінарним аксесуаром, який дозволяє створювати чудові кекси, що надають особливий шарм і радість будь-якому святковому столу. Ця форма чудово підходить для приготування святкових цільних кексів, які будуть прикрасою не тільки для очей, але й для смакових рецепторів усіх гостей. Готовий кекс, випечений у цій формі, має розміри 30х17х8.5 см, що є ідеальним розміром для зручної та естетичної подачі на стіл. Вага форми становить 2100 г, що робить її міцною та довговічною. Однією з головних переваг алюмінієвої форми є її чудові теплообмінні характеристики. Алюміній рівномірно та швидко передає тепло, що дозволяє кексу рівномірно пропікатися та отримати золотистий колір. Це особливо важливо для випікання кексів, оскільки дозволяє досягти ідеального поєднання ніжності та хрусткої скоринки. Форма алюмінієва "Зайчик" для випікання святкового цільного кексу є не тільки практичним інструментом, але й стильним елементом декору для вашої кухні. Її унікальний дизайн у формі віслюка надасть святкову атмосферу вашому столу і стане чудовим подарунком для любителів випічки. Незалежно від того, чи є ви досвідченим пекарем або майстром-початківцем, алюмінієва форма "Зайчик" буде надійним помічником при приготуванні смачних та красивих кексів. Дозвольте цій формі додати до вашої кулінарної колекції трохи чаклунства та радості свята. Розмір форми – 30х17х8.5 см Розмір готового кексу - 29х16х6.5 см Вага - 2100 г ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС Форму ретельно змастити маслом, особливо зверніть увагу на всі поглиблення. Масло розтопити. Соду погасити в кефірі. Яйця збити з невеликою кількістю цукру Цукор, яйця і кефір добре змішати. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи. У тісто додати ванілін, розтоплене масло і промиті родзинки. Половину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч. Випікати при температурі 160-180 градусів близько 30 хвилин, потім перевернути і тримати в духовці ще хвилин 10. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити і дістати готовий кекс Собачка. Остиглий кекс посипати цукровою пудрою. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КЕКСУ 700-800 г борошна 600 г (кефіру, мацоні, йогурту) 300 г цукру 150 г масла або маргарину 3 яйця 100 г родзинок 1 ч.л. соди пакетик ванілі Другу порцію випікайте аналогічно. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА Опара: борошно 50 гр. дріжджі – 75 гр. молоко – 50 гр. цукру – 15 гр. Змішати все та поставте в тепле місце на 30 хвилин Тісто: борошно 275 гр. олія - 100 гр. молоко – 50 мл. цукор – 50 гр. яйця – 1 шт. ваніль сіль – 0,25 ч.л. кориця – 0,25 ч.л. родзинки - 100 гр. Замісити тісто, дати підійти. Випікати на 180 градусах, 30 хвилин (по 15 хвилин із кожного боку)
    кешбек 32 ₴
    -41%

    Одночасно можна зробити 5 печив у вигляді героїв мультика «Свинка Пеппа», а з процесом приготування впорається навіть дитина, зрозуміло, під контролем дорослої людини. В результаті вийде печиво з героєм улюбленого мультфільму з одного боку і з вафелькою – з іншого боку. Особливо актуальним таке печиво буде на Новий рік і Різдво. Форма виконана з високоякісного литого алюмінію. Всередині є виїмки у вигляді героїв мультика. Сковорода складається з двох рознімних частин з довгими ручками. Форма проста і зручна у використанні і призначена для випікання в домашніх умовах на будь-якому нагрівальному приладі. Для більшої зручності та безпеки форма оснащена довгими дерев'яними ручками. Зручна і проста у використанні форма для печива допоможе вам урізноманітнити улюблену домашню випічку і порадувати малюків печивом у вигляді героїв улюблених мультфільмів. Характеристики Тип форми Кругла Країна-виробник Україна Товщина 25 мм Вага 850 г Конструкція форми Цілісна Діаметр робочої поверхні 150 мм Габаритні розміри форми 360 х 150 х 25 мм Матеріал спеціальний харчовий алюмінієвий сплав

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди