Зі смаженим арахісом (15,5%), карамеллю (20,7%) і нугою (37,8%), вкритий молочно-шоколадною глазур’ю (26%) Склад: патока (сироп глюкозний), молочно-шоколадна глазур (цукор, какао масло, сухе незбиране молоко, какао терте, сухе знежирене молоко, еквівалент какао масла (пальмова олія, олія ши), емульгатори: лецитин соєвий, Е476; ароматизатор ваніль), цукор, ядра бобів арахісу смажені 15,5%, олія пальмова рафінована вибілена дезодорована, крохмаль кукурудзяний (містить консервант двоокис сірки та сульфіти), сухе знежирене молоко, сіль кухонна, сухий яєчний білок, ароматизатор натуральний ванільний, емульгатор лецитин соєвий, загущувач карагінан, стабілізатор моно- і дигліцериди жирних кислот, регулятори кислотності: кислота молочна, гідрокарбонат натрію; цукор молочний. Мінімальний вміст какао-продуктів в молочно-шоколадній глазурі у перерахунку на сухі речовини 25%. Молочно-шоколадна глазур містить рослинні жири у доповненні до какао-масла. Інформація про алергени: містить молочні та яєчні продукти, ядра бобів арахісу, продукти переробки сої, двоокис сірки та сульфіти. Може містити сліди: жита, ядер горіхів. Поживна цінність на 100g(г) продукту: жири – 21,7g(г), з них насичені — 6,9g(г); вуглеводи – 62,8g(г), з них цукри — 49,0g(г); харчові волокна — 1,87g(г); білки – 7,2g(г); сіль — 0,6g(г). Енергетична цінність 100g(г) продукту — 480 kcal(ккал)/2010 kJ(кДж). Умови зберігання: зберігати при температурі від +5 ºC до +25 ºC та відносній вологості повітря не більше 75%.