пшениці, вівса, проса, рису, ячменю, кукурудзи та жита
Таке поєднання надає продукту цікавого смаку і робить його дуже ситним
Чорниця багата на вітамін С, калієм, залізом
Вона часто використовується у профілактиці серцевих захворювань та порушення зору
Склад: сухе незбиране молоко 36%, пшеничне борошно 15%, рисове борошно 12%, цукор, кукурудзяне борошно 9%, гречане борошно 8%, цільнозернове житнє борошно 3%, вівсяна крупа 3%, пшоняне борошно 1%, карбонат кальцію, вітаміни (тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, L-аскорбінова кислота, DL-альфа-токоферолу ацетат, ретиніт ацетат, холекальциферол, нікотинамід, фолієва кислота, D , ціанокобаламінкаль, філ ) фумарат, оксид цинку, калію йодид)
Без пальмової олії
Містить глютен
Містить молоко
З пребіотиком
Запаковано у захисному середовищі
Спосіб приготування: додайте до 3-4 столових ложок (30 г) пластівців 150 мл кип'яченої води температурою 50-60 ° С, перемішайте
Готуйте свіжу кашу перед кожною годівлею
Закривайте пакет на липку стрічку, зберігайте його у картонній коробці у сухому темному місці