triangle

    Спеціальна пропозиція 🤫

    Підібрали потрібне за вигідними цінами 🛍️

    Акція закінчилася!
    -63%

    Приправа суміш червоної і зеленої паприки - неповторна індійська спеція. Вона облагороджує і перетворює смак різних страв, оздоровлює організм і викликає позитивні зміни в житті. Ця приправа популярна в азіатської та європейської кухні, де відома своїм освіжаючим слідкувати-пряний смак з легкими кислими нотками. Якщо ви стежите за своїм здоров'ям і дотримуєтеся правильного харчування, то цей натуральний продукт створений саме для вас. Пряний мікс із зеленої і червоної паприки ідеально підходить для заправки м'ясних страв, а також може використовуватися в якості компонента маринадів. Ці прянощі освіжить будь-яку страву і додасть йому нові пікантні солодко-гострі нотки, змусить поглянути на знайому їжу абсолютно по-новому. Вона поліпшить смак і рослинних страв, суміші овочів і рису, різних гарнірів і бобових, буде корисна при створенні несолодкої випічки, гарячих бутербродів і піци. Склад: паприка червона і зелена 100% Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Гранульований часник дуже зручний при приготуванні різноманітних страв. Засипати в блюдо за смаком і їжа буде мати такий же запах і смак начебто ви додали свіжий часник. Часник містить корисні мінерали, такі як фосфор, кальцій та залізо, а також мікроелементи, як йод, сірка та хлор, які також присутні у гвоздиках. Часник є джерелом життєво важливої хімічної сполуки аліцин, який входить до складу багатьох лікарських препаратів. Алліцин містить сірку, яка дає часнику гострий та специфічний запах. Виробництво Китай Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г/100г: білки 16, жири 1, вуглеводи 75 Енергетична цінність, ккал/100 г - 345; Склад: сушений часник у вигляді великих гранул. Фото не з інтернету, реальний товар у наявності. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні понад 140 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо у день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Часник - натуральні ліки. Про незвичайні властивості часнику людям було відомо тисячі років тому. Це натуральний антибіотик, який знищує хвороботворні мікроорганізми і зміцнює імунну систему. Часник діє антибактеріальний засіб і також є ворогом грибів та інших мікроорганізмів. При регулярному вживанні, часник знижує кров'яний тиск, знижує показники холестерину і цукру, сприятливо діє на серце і судини. Вчених до цих пір дивують властивості часнику, між іншими також протиракові. Вони рекомендують для профілактики вживати щодня підлогу зубчики часнику. При появі пухлин робили припарки з узвару часнику. Настій використовували для зниження температури тіла. Іноді зубчики розжовували, щоб позбутися від інфекції і, як не дивно, поганого запаху з рота. Виробництво - Китай Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 16, жири - 12, вуглеводи - 75 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 345; Склад: часник сушений, різаний у вигляді пелюстків (слайсів) Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Заатар - приправа з трав, одна з найпопулярніших і улюблених спецій в арабській кухні. До суміші додаються як основна складова материнка сирійська, майоран, чебрець або також суміш цих трав. Суміш - не тільки смачна, але і дуже корисна і вважається продуктом - афродизіаком. Заатар прекрасно підходить до хумус, м'яса, овочів, соусів. Найчастіше заатар змішують з оливковою олією і намазують на Типу або хліб, додають козячий сир або просто посипають сухим тертим сиром, смачна і оригінальна закуска готова! Дуже смачно цією сумішшю посипати тости, хліб або коржі перед випічкою. Ви можете просто додати її в улюблений салат, надаючи йому пряний аромат спецій і оригінальний смак. Заправити їм гарячі страви або навіть суп. Можна замаринувати курку в суміші Заатар, додавши оливкового масла, солі і гранатового сиропу. Можна змастити лосось або сьомгу в суміші вершкового масла, Заатар і часнику і запекти. Можна додавати його при запіканні овочів, наприклад посипати їм запечені баклажани і трохи полити лимонним соком. Як бачите, варіантів використання багато і тут немає чітких рамок. Все залежить від смаків і уподобань. Кількість також за смаком. До складу суміші Заатар від компанії входять: сумах, чебрець, орегано, паприка мелена, зіра мелена, кунжут білий, сіль. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Штучна білкова оболонка застосовується для всіх видів ковбасних виробів: сиров'ялених, сирокопчених, варено-копчених, напівкопчених, копченостей, варених ковбас, шинок в оболонці, сардельок, ковбасних виробів з м'яса птиці. Підготовка до набивання: Замочити у теплій воді на 3-5 хвилин для надання еластичності. Матеріал: Штучні білкові оболонки виготовляються з колагенових волокон, виділених у процесі обробки зі спилку шкур великої рогатої худоби. Властивості та переваги: - перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою; - Забезпечує стабільну форму ковбасних виробів при формуванні (стабільність діаметра), що дозволяє випускати дозовану продукцію; - паро-, газопроникність оболонки забезпечують проникнення при копченні ароматичних речовин у продукт та дозволяють зберегти аромат виробів протягом терміну зберігання; - здатність до термоусадки дозволяє зберегти форму виробу при охолодженні та зберіганні, крім утворення порожнеч і бульйонних набряків у ковбасному батоні; - дозволяє отримати традиційний смак ковбас, натуральний вид продукту. Умови зберігання та терміни придатності: - оболонку зберігають в упаковці виробника в сухих приміщеннях, захищених від сонячного світла, при температурі 20...250С на відстані не менше 1 м від нагрівальних приладів за відносної вологості повітря 70...75%. - Гарантійний термін зберігання оболонки 12 місяців.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -63%

    Країна походження: Шрі-Ланка. Довгоочікувана королева спецій - Кориця цейлонська! Тепер її можна купити і в нашому інтернет-магазині. Перш ніж покласти товар в кошик, напевно всім хотілося б дізнатися, чим же так знаменита цейлонська кориця? У чому різниця між каси (корицю, яку ми звикли купувати в магазинах у вигляді паличок або порошку) і цейлонської корицею? Чому ціни на ці види кориці так сильно відрізняються? З радістю відповімо на ці питання, щоб у Вас не залишилося ні краплі сумнівів. Цейлонську корицю виробляють з молодих пагонів коричного дерева, тому вона має дуже тонким багатогранним ароматом і великою кількістю ефірних масел. Тоді як у кассии досить різкий і однорідний коричнева, з невеликою пекучістю аромат, в ній практично немає солодких нот. Все через вік і товщини кори, яка володіє малою кількістю ефірних масел. Купивши кассию у вигляді паличок, Вам не вдасться подрібнити її в домашніх умовах, так як кора дуже тверда. Цейлонська кориця чудово подрібнюється в ступці, млині або кавомолці. Палички скручуються вручну дуже тонко, висушуються, потім шліфуються, обрізаються під певну довжину. Зазвичай це 7 або 12 см в довжину. З огляду на те, що цейлонська кориця набагато духмяний і приємніше на смак в порівнянні з каси, її необхідно додавати з розрахунку 1/3 кількості, зазначеного в рецептурі, за винятком тих випадків, коли в рецепті вказана саме цейлонська кориця. Таким чином, цейлонської кориці вистачить на більшу кількість булочок і глінтвейну, а смак страв буде більш тонкий і вишуканий. За зовнішнім виглядом дуже легко розрізнити кассию і цейлонську корицю. У цейлонської кориці палички складаються з багатошарової тонкою кори світло-коричневого кольору. Виробництво - Шрі Ланка Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 3, вуглеводи - 58 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 279; Склад: 100% натуральна цейлонська кориця. Палички довжиною 9-10 см, тендітні, ароматні, має тонку багатошарову намотування Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Лавровий лист науково відомий як "Лавр Шляхетний" - це вічнозелений чагарник або невелике дерево, батьківщиною якого є середземноморські регіони. Лавровий лист був частиною кулінарної і лікарської культур протягом тисячі років, починаючи ще з римських часів. Форма листа овальна, структура гладка, довжина від 1 до 6 см. Сушений лавровий лист матового оливково-зеленого кольору. Добірні лаврове листя використовуються в якості добавки для додачі смаку і аромату. Його додають до супів, тушкованих страв з овочів, м'яса, риби, птиці. Подрібнене або мелені листя використовують для приготування соусів, маринадів та приправ. Він також є основою приготування Букета Гарні. Цілісний лист лаврового дерева опускають під час приготування їжі, але по закінченню його прибирають. Лавровий лист має сильний вплив на шлунково-кишковий тракт, а також як стимулюючий, сечогінний і блювотний засіб. Лист сприяє зниженню токсичності в організмі. Крім того, органічні сполуки в його складі дуже ефективні для врегулювання порушень травлення, для заспокоєння роздратованого кишечника. Деякі з найбільш складних білків в нашому сучасному раціоні важко переварити, але унікальні ферменти в лавровому листі здатні полегшити цей процес. Готове масло лаврового листа активно використовують при захворюваннях дихальних шляхів і різних респіраторних хворобах. Вдихання парів настою з лаврового листа мають прекрасний ефект в ароматерапії, може послабити мокротиння і усунути небезпечні бактерії в дихальній системі за рахунок своїх антибактеріальних якостей. Для поліпшення здоров'я волосяних фолікулів, позбавлення сухості шкіри і усунення лупи, заварюють лаврове листя у воді, а потім протирають настоєм шкіру голови після миття. Одне з головних переваг лаврового листя є здатність зменшення запалення. Листя містять досить унікальні партеноліди, які можуть швидко знизити запалення і подразнення в суглобах або місцях, які постраждали від артриту. Цей ефект може бути досягнутий за допомогою звичайного споживання лаврового листа в якості спеції. Ще одне широко відоме перевагу лаврового листя є природний заспокійливий ефект. Ліналоол часто асоціюється з чебрецем і базиліком, але він також присутній в лаврових листі. Він може допомогти знизити рівень гормонів стресу в організмі, особливо коли використовується в ароматерапії. Надлишок гормонів стресу може бути небезпечний для здоров'я в довгостроковій перспективі, так лавровий лист може допомогти вам заспокоїтися і залишитися розслабленим, навіть в ваших найвищих тривожних моментах. Термін зберігання - 2 роки. Харчова цінність, г / 100г: білки - 7, жири - 8, вуглеводи - 49 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 313; Склад: добірний лавровий лист. Походження: Грузия. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Духмяний перець горошок, також відомий як духмяний горошок або горошок парагон, є однією з найвідоміших і популярних спецій у світовій кулінарії. Його багатогранний аромат та багатий смак роблять його невід'ємною частиною страв різних культур. Духмяний перець горошок походить із плодів рослини Piper nigrum, яка родом із тропічних районів Південної Індії. Ця спеція має стародавнє коріння і була однією з перших приправ, з якими знайомилося багато культур у світі. З часом духмяний перець горошок став цінним товаром на світових ринках і відігравав ключову роль в історії торгівлі та кулінарії. Духмяний перець горошок відрізняється багатогранним ароматом та гострим, але приємним смаком. Його використання в кулінарії багатогранно та різноманітно: Приправа для М'яса: Духмяний перець горошок відмінно поєднується з різними видами м'яса, включаючи яловичину, свинину та птицю. Він додає багатий аромат та ноти гостроти стравам. Соуси та Маринади: Духмяний перець горошок використовується для створення приправ та маринадів, що надають стравам глибокого смаку та аромату. Він є ключовим інгредієнтом у багатьох класичних соусах, таких як пепперсоус. Ця спеція відмінно підходить для приправи і маринадів рибних страв, надаючи їм унікальний смак і аромат. Суміші Спецій: Духмяний перець горошок часто входить до складу різних сумішей спецій, таких як "суміш п'яти перців" та "гарам масалу." Гарніри: Горошок часто використовується як прикраса та добавка до різних страв, надаючи їм елегантності та гостроти.
    -63%

    Штучна білкова оболонка застосовується для всіх видів ковбасних виробів: сиров'ялених, сирокопчених, варено-копчених, напівкопчених, копченостей, варених ковбас, шинок в оболонці, сардельок, ковбасних виробів з м'яса птиці. Підготовка до набивання: Замочити у теплій воді на 3-5 хвилин для надання еластичності. Матеріал: Штучні білкові оболонки виготовляються з колагенових волокон, виділених у процесі обробки зі спилку шкур великої рогатої худоби. Властивості та переваги: - перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою; - Забезпечує стабільну форму ковбасних виробів при формуванні (стабільність діаметра), що дозволяє випускати дозовану продукцію; - паро-, газопроникність оболонки забезпечують проникнення при копченні ароматичних речовин у продукт та дозволяють зберегти аромат виробів протягом терміну зберігання; - здатність до термоусадки дозволяє зберегти форму виробу при охолодженні та зберіганні, крім утворення порожнеч і бульйонних набряків у ковбасному батоні; - дозволяє отримати традиційний смак ковбас, натуральний вид продукту. Умови зберігання та терміни придатності: - оболонку зберігають в упаковці виробника в сухих приміщеннях, захищених від сонячного світла, при температурі 20...250С на відстані не менше 1 м від нагрівальних приладів за відносної вологості повітря 70...75%. - Гарантійний термін зберігання оболонки 12 місяців.
    -63%

    Паприкаш є сумішшю червоної та зеленої паприки, нарізаних на невеликі шматочки. Ця спеція додає яскраві кольори, аромат та смак стравам, роблячи їх більш апетитними та смачними. Паприка - це спеція, що отримується із сушених і мелених плодів червоного та зеленого солодкого болгарського перцю. Серед основних властивостей паприки виділяються: Яскраві кольори: Паприка надає стравам барвисті відтінки, що робить їх більш апетитними та привабливими. Аромат: Суміш червоної та зеленої паприки має насичений аромат, який наповнює кухню при приготуванні страв. Смак: Паприка має солодкий і ніжний смак з легкою пікантною ноткою, без гострої гостроти, що робить її придатною для широкого спектру страв. Застосування в Кулінарії Приготування гарнірів: Паприкаш відмінно підходить для прикраси та надання кольору гарнірам, таким як картопляне пюре та рис. Супи та рагу: Вона часто додається в супи та рагу, надаючи їм яскравого смаку та аромату. М'ясо та риба: Паприкаш використовується для маринадів, приправ та обсипання м'ясних та рибних страв перед смаженням або запіканням. Салати: Додавання паприкашу до салатів надає їм барвисті акценти та покращує смак. Мексиканська кухня: У мексиканській кухні паприкаш часто використовується для приготування страв, таких як чилі та фахітас.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -63%

    Освіжаючий чорний чай найвищого гатунку. Елітний чорний індійський чай Дарджилінг. Чудовий індійський чай з однією з високогірних плантацій на висоті 750-2000 метрів над рівнем моря. Дарджилінг відноситься до елітних чайних сортів. Вирощується на плантаціях регіону Дарджилінг, на північному сході Індії у Гімалаях. Дарджилінг іноді називають "чайним шампанським". Він традиційно цінується вище за інші чорні чаї, особливо у Великій Британії та колишніх британських колоніях. Містить велику кількість чайної бруньки. Має золотистий колір настою, терпкуватий смак і приголомшливий ніжний аромат з легкими мускатними відтінками.
    -63%

    До складу набору входять: - перець чорний мелений копчений - перець чилі мелений копчений Копчені перці - це унікальне доповнення до кулінарних творінь, що надають стравам особливий аромат та смак. Їх використання дозволяє створити різноманітність у текстурі та смаку, перетворюючи звичайні рецепти. Копчений чорний перець: Має глибокий, копчений аромат, додаючи стравам пікантність і складні нотки смаку. Копчений перець чилі: Має гостроту та глибокий димний смак, який підходить для надання страв пікантності. Варіанти використання копчених перців: Маринади та приправи: Додавання копчених перців у маринади надасть стравам димного смаку. Це ідеально для м'яса, риби та овочів. Соуси та супи: Копчені перці посилять смак та аромат соусів та супів, надаючи їм глибини та складності смаку. Приготування на грилі: Посипаючи копчені перці перед приготуванням на грилі, ви додасте унікальний димний аромат страві. Печиво та хліб: Внесіть несподіваний елемент, додавши копчені перці у випічку, щоб дати цікавіший смак та аромат. Дозування: Почніть з невеликої кількості, поступово додаючи копчені перці, щоб досягти бажаного смаку. Сумісність: Враховуйте сумісність копчених перців з іншими приправами, щоб досягти гармонійного балансу у блюді.
    -63%

    Тріска вільхи при копченні надає морській солі неповторного аромату і характерного темного кольору. Ідеально поєднується з м'ясом, а також червоною та білою рибою. Можна додавати як у процесі приготування, і безпосередньо при подачі страви. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні понад 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Адигейська сіль є кавказкім продуктом і додається практично в усі національні страви. У класичному рецепті завжди йде з травами. Має другу назву - Бжедугская сіль. Це цілий букет пряних спецій (часник, базилік, чабер, петрушка, м'ята, кріп, коріандр, пажитник, каррі, куркума, кмин, паприка, хмелі-сунелі, шафран, лавровий лист чорний перець і чилі). В її складі є багато вітамінів, мікроелементів, селен, лікопін. Додають її до перших страв, каш, гарнірів, м'яса, грінками, випічці коржів, хліба, риби, макаронів, салатним заправкам, консервації, морепродуктів, овочів. На батьківщині її додають в соуси на основі сметани, йогурту, кумису, бульйону. Добре поєднується зі стравами приготованими в духовці або на грилі. Використовувати найкраще в кінці приготування, щоб не пересолити. Виробництво - Україна Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 12, жири - 17, вуглеводи - 2 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 86; Склад: коріандр, паприка, перець чорний, хмелі-сунелі, часник, перець чилі, майоран, петрушка, кріп, сіль. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Сіль часникову готують з морської солі з додаванням гранульованого сушеного часнику. Має приємний аромат. Застосування часниковою солі в кулінарії дозволить надати стравам новий смак і аромат, наприклад: цією сумішшю натирати рибу, м'ясо, птицю перед приготуванням; відмінно підійде до овочевих, грибних страв або з сиру; використовується в салатах, заправках, супах, закусках; відварну картоплю або рагу заправлене часниковою сіллю, відкриється новими ароматами і смаками; ідеально підійде для приготування соусів на основі оливкового масла, сметани, йогурту з додаванням свіжої зелені. Добре поєднується як з кабачками, баклажанами, так і зі свіжими помідорами; Намазку на грінки можна зробити додавши сіль в м'яке вершкове масло. Склад: часник, сіль, кріп. Походження: Україна Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -62%

    Штучна білкова оболонка застосовується для всіх видів ковбасних виробів: сиров'ялених, сирокопчених, варено-копчених, напівкопчених, копченостей, варених ковбас, шинок в оболонці, сардельок, ковбасних виробів з м'яса птиці. Підготовка до набивання: Замочити у теплій воді на 3-5 хвилин для надання еластичності. Матеріал: Штучні білкові оболонки виготовляються з колагенових волокон, виділених у процесі обробки зі спилку шкур великої рогатої худоби. Властивості та переваги: - перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою; - Забезпечує стабільну форму ковбасних виробів при формуванні (стабільність діаметра), що дозволяє випускати дозовану продукцію; - паро-, газопроникність оболонки забезпечують проникнення при копченні ароматичних речовин у продукт та дозволяють зберегти аромат виробів протягом терміну зберігання; - здатність до термоусадки дозволяє зберегти форму виробу при охолодженні та зберіганні, крім утворення порожнеч і бульйонних набряків у ковбасному батоні; - дозволяє отримати традиційний смак ковбас, натуральний вид продукту. Умови зберігання та терміни придатності: - оболонку зберігають в упаковці виробника в сухих приміщеннях, захищених від сонячного світла, при температурі 20...250С на відстані не менше 1 м від нагрівальних приладів за відносної вологості повітря 70...75%. - Гарантійний термін зберігання оболонки 12 місяців.
    -63%

    Це натуральна, мелений приправа, не містить харчових добавок і ГМО. Тільки якісні інгредієнти! Ваш суп буде дуже ароматний і неповторний. Склад: лук сушена, перець чорний мелений, часник гранульований, лавровий лист мелений, майоран, базилік, петрушка сушена, кріп сушений, перець солодкий зелений. Виробництво - Україна Термін зберігання, років - 2 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 0; Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -63%

    Кориця по праву вважається королевою спецій. Кориця має приємний, солодкуватий і стійким трохи пекучим смаком. Використовується вона у вигляді цілих паличок або меленої. Кориця застосовується для приготування кондитерських виробів, перше, друге, солодких страв, як гарячих, так і холодних. Кориця чудово знезаражує продукти, тому її рекомендується додавати в швидкопсувні страви, а також в свіжовичавлені соки. Широко застосовується в кулінарії, де її додають в блюда з свинини, баранини, домашньої птиці, але найбільш широке застосування знаходить в різних кондитерських виробах, у випічці, сирних пастах стравах з фруктами (особливо добре поєднується з яблучними стравами). Найціннішим в кориці є зміст ефірних масел (2%), основними компонентами якого є коричнева альдегід і евгенол, а також смоли, крохмаль і дубильні речовини. За рахунок цього вона володіє антиоксидантим, протизапальною, діабетичним, що зігріває, заспокійливим і антисептичну властивостями. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 18, вуглеводи - 27 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 247; Склад: мелена кориця, без домішок, свіжий помел Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Суміш перців з коріандром - це кулінарне чаклунство, що поєднує п'ять унікальних спецій для створення чудової приправи. Ця суміш поєднує в собі гостроту чорного перцю, пікантність запашного перцю, яскраву полум'я перцю чилі, ароматний коріандр і характерну гірчицю зерна. Суміш "Перців з коріандром" є вдалим поєднанням наступних компонентів: Чорний перець: Чорний перець надає суміші гостроту та теплоту. Він є класичною спецією для надання смаку багатьом стравам. Перець запашний: Перець запашний додає пікантність та аромат з нотками кориці та гвоздики, що робить суміш особливо цікавою. Перець чилі: Перець чилі надає суміші вогненну гостроту, що робить її чудовим вибором для любителів пікантних страв. Коріандр: Коріандр надає суміші неповторний цитрусовий аромат та свіжість. Гірчиця зерна: Гірчиця зерна надає приправі характерного гірчичного смаку, що робить її більш насиченою. Застосування суміші у кулінарії. Ця суміш є справжнім подарунком для кулінарів, і її можна застосовувати у різноманітних стравах: Маринади: Ідеально підходить для маринадів, особливо м'ясних страв. Гостра приправа підніме смак м'яса на новий рівень. Приправа для смаження: Посипте суміш на м'ясо, рибу чи овочі перед смаженням. Вона додасть пікантність та глибину смаку. Супи та соуси: Ця суміш прикрасить супи, соуси та рагу, надаючи їм особливий смак та аромат. Салати: Спробуйте додати трохи суміші у свіжі салати для яскравості та гостроти. Печиво та хліб: Навіть випічка може стати цікавішим із цією сумішшю. Спробуйте додати її до тіста для незвичайного смаку.
    -63%

    Плоди тернистого чагарнику, ці маленькі сушені ягоди несуть в собі приємний терпкий смак, більш кислий, ніж сушена журавлина. Барбарис популярний в кухнях народів Кавказу і Закавказзя, а також Середньої Азії, де його неодмінно кладуть в плов. Ягоди барбарису входять до складу багатьох національних приправ. Також він відомий як природний антибіотик, що володіє рядом лікувальних властивостей і знайшов широке застосування в народній медицині. Ягоди барбарису містять велику кількість вітаміну С, це природний антиоксидант. Використовуйте барбарис в стравах з рису, а також в соусах і маринадах, в компотах і салатах. Сушений барбарис можна змішувати з іншими спеціями - карі, гвоздикою, чорним перцем, імбиром, зирой, куркумою, корицею, паприкою. До того ж барбарис поєднується з часником, хроном і ріпчастою цибулею. Виробництво - Узбекистан Урожай - 2021 Термін зберігання, років 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 1, жири - 1, вуглеводи - 8 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 29; Склад: сушені ягоди чорного (синього) барбарису Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Приправа "Хмелі-сунелі" - відома суха пряна суміш, яка використовується в Грузії і Вірменії, а також популярна в інших народів Кавказу. У перекладі з грузинського означає "суха суміш" і насправді складається з подрібнених трав і прянощів. Грузинську кухню неможливо уявити без цієї приправи, тому якщо Ви мрієте освоїти приготування харчо, чахохбілі або сациві, то дана суміш зобов'язана бути присутнім на вашій кухні. Слід зазначити, що приправа "Хмелі-сунелі" цілком підходить і до м'яса, і до риби, і до овочах. В цілому суміш запашна по запаху, гостра на смак, зелена за кольором. Зберігають її в сухому, прохолодному місці. Суміш краще зберігати в скляній банці з щільною кришкою. Склад: коріандр мелений, зелень кропу, зелень петрушки, майоран, базилік, пажитник. Виробництво - Україна Термін зберігання, років - 2 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 0; Не містить ароматизаторів, різних e-добавок, модифікаторів, загусники, підсилювачів смаку-глютамат натрію. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Чабер - прянощі, яку отримують шляхом висушування листя однойменної рослини, що має пряний приємний аромат і пекучий смак. Чабер часто називають перцевої травою за схожість смаку з перцем, у зв'язку з чим, до речі, його раніше використовували як більш доступний замінник чорного перцю. Ця спеція завжди була досить дешевою, тому вона швидко стала популярною і стала використовуватися в кулінарії по всьому світу. Особливу популярність має чабер в Болгарії, де їм приправляють практично всі страви. Люблять його і в Середземноморської кухні. Чабер має досить сильний смак і запах, які можуть домінувати над іншими спеціями і можуть перебити смак основної страви, тому використовувати його варто акуратно - строго по рецептурі, тоді страва буде пахнути і мати приємну гірчинку. Виходячи з цієї особливості, пряність ідеально підходить для страв з бобових, роблячи смак більш багатим і пряним. Додавати її варто в кінці приготування, щоб страва не гірчило. Використовують чабер при приготуванні риби, м'яса, бульйонів, консервів, ковбас і паштетів. Додають спецію в маринади і соуси, щоб зробити їх більш пряними і ароматними. Підходить чабер для консервації і соління. Прекрасно поєднується спеція з грибами, картоплею та іншими овочами, тому її додають в солоні пироги, рагу і запіканки. Наполягають на чабер оцет або рослинне масло, після чого ними прекрасно заправляти салати. Сучасні дослідження підтверджують лікувальні властивості чабера, і медицина визнає офіційно ця рослина лікарським. Спеція відмінно бореться з бактеріями і грибками, має болезаспокійливі і загоюють властивості. Корисно вживання спеції для травлення, підвищує апетит, ібавляет від метеоризму, допомагає засвоюватися їжі, вбиває хвороботворні бактерії, має глистогінний властивість, знімає спазми і коліки. Надає чабер і загальнозміцнюючу дію на організм, нормалізує тиск, регулює кровообіг, очищає кров. Термін зберігання - 2 роки. Харчова цінність, г / 100г: білки - 7, жири - 6, вуглеводи - 23 Енергетична цінність, ккал / 100г - 272; Склад: чабер (він же, чубріца, кондарі, цитрон) сушений, різаний, без домішок. Походження: Єгипет. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    -63%

    Класичне поєднання зеленого чаю з жасміном, відоме всім цінителям. Аромат жасміну ніби переносить вас до зеленого квітучого саду, бадьорить та освіжає. Китайський зелений чай містить в собі вітаміни А , В , С , Д, Е, має антиоксидантну дію, і навіть поліпшує пам'ять.
    -63%

    Гранульований часник дуже зручний при приготуванні різних страв, його можна використовувати як сіль. Засипати в блюдо за смаком і їжа буде мати такий же запах і смак как-будто би ви додали свіжий часник. Часник містить корисні мінерали, такі як фосфор, кальцій і залізо, а також мікроелементи, як йод, сірка і хлор, які також присутні в гвоздики. Часник є джерелом життєво важливого хімічної сполуки - алліцин, який входить до складу багатьох лікарських препаратів. Аліцин містить сірку, яка дає часнику гострий і специфічний запах. Виробництво - Китай Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 16, жири - 1, вуглеводи - 75 Енергетична цінність, ккал / 100г - 345; Склад: часник сушений у вигляді дрібних гранул Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".