triangle

    Гастрономічний рай

    Ідеальний вибір для кожного смачного дня

    Акція закінчилася!
    Категорія
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Амарантове борошно Амарант або щириця, відома ще з часів ацтеків, є однією з найдавніших зернових культур. Незаслужено забута раніше, сьогодні вона знову набула популярності завдяки своєму приємному смаку і цілющим властивостям. Борошно з макухи амарантового насіння використовується для приготування хлібобулочних, кондитерських виробів, соусів та інших страв. Її додавання в якості одного з інгредієнтів не тільки покращує смак, надаючи приємний горіховий аромат, але і значно підвищує харчову цінність продукту. Корисні властивості амарантового борошна Амарантове борошно насичене білками, більше половини яких представлені глобулінами і альбумінами з широким амінокислотним набором. Завдяки високому вмісту незамінної амінокислоти лізину продукт має виражену противірусну дію, покращує серцеві функції і регенерацію тканин. Триптофан активізує вироблення серотоніну, більш відомого, як гормон щастя, в результаті чого підвищується індивідуальна стійкість до стресових ситуацій і поліпшується загальний психічний стан. Ще одна важлива амінокислота метіонін мінімізує шкоду від впливу важких металів та інших токсинів. Амарант - одна з небагатьох рослин, насіння якої містять сквален - каротиноїд з вираженими антиканцерогенними властивостями. Це цінна речовина володіє доведеною дією проти появи злоякісних новоутворень, підвищує опір організму до різних бактеріальних і вірусних інфекцій, стимулює загоєння ран. У складі амарантового борошна присутні вітаміни різних груп, комплекс макроелементів і фосфоліпідів. Також воно є джерелом рослинної клітковини, яка допомагає провести детоксикацію організму і налагодити травлення. Рецепти з амарантового борошна Борошно з макухи амаранту не містить глютену, тому підходить для людей, які страждають на целіакію. А завдяки низькому глікемічному індексу його можна вживати при цукровому діабеті. Спробуйте приготувати страви за такими рецептами: · Млинці. Збийте 2 яйця з пучкою солі, влийте 3 склянки молока або сироватки, 2 ст.л. рослинної олії. Потім додайте невеликими порціями суміш з амарантового і пшеничного борошна (1: 2), добре вимішайте і випікайте млинці на добре прогрітій сковорідці. · Хліб. Для приготування опари змішайте 100 г амарантового борошна, 5 г сухих дріжджів, 2 ст.л. цукру і 300 мл теплого молока. Через 30 хвилин додайте трохи солі і 20 мл рослинної олії. Поступово підсипаючи пшеничне борошно (всього 400 г), вимішайте тісто і залиште підніматися на 1,5 години в теплому місці. Після обминання сформуйте буханець і викладіть у форму для вистоювання. Через 40 хвилин поставте в розігріту духовку і випікайте до готовності при 200 °. Інтернет магазин «Здорове харчування» пропонує купити амарантове борошно в розфасовці - 1 кг, за доступною ціною. Ми здійснюємо доставку по всій Україні.
    кешбек від 11 ₴
    -3%

    Кунжутне насіння (друга назва - сезам) - поширений продукт не тільки на Сході, а вже й у нашій країні. Його історія налічує тисячі років. І за цей час люди вигадали безліч рецептів не тільки смачних, а й корисних страв за участю цього інгредієнта. У нас Ви зможете замовити чорне або біле насіння кунжуту вищого ґатунку. Обрати маленьку (200 г) або економічну упаковку (1 кг і 3 кг). Інтернет-магазин "Здорове харчування" - це перевірений сервіс, який надає якісну сировину за демократичними цінами. З гарантіями, доставкою, консультуванням по телефону. Продукт рослинництва використовується в лікувальних цілях і за спектром своїх впливів поступається лише мигдалевій і фісташковій олії. Він здатний допомогти в разі порушення ліпідного обміну, гіперфункції щитоподібної залози, запалення суглобів і нирок, гіпертонії та кишкових кольок. Це цінний інгредієнт дієтичних страв, який також застосовується в спеціальному раціоні спортсменів, вегетаріанців. Дивовижні факти Сезам - найдавніша приправа, яку почали використовувати у Вавилоні для приготування випічки, алкогольних напоїв (вино, бренді) та інших страв. Із сезаму отримують олію жирністю 60%, у складі якої відзначено тригліцериди, фітостерин, хлороформ, сезамол, сезамолін, Вітамін Е, самол. За вмістом кальцію перевершує навіть тверді сири (на 100 г неочищеної сировини припадає 975 мг кальцію). Але засвоюється він не повною мірою, оскільки цьому процесу перешкоджають фітинова кислота й оксалати. Зустрічається в різному кольорі (тут роль відіграє сорт) - жовтий, червоний, коричневий, чорний. Зі 150-200 кг насіння отримують 65-70 л олії. У насінні міститься 20% вуглецю, а низький глікемічний індекс ідеально підходить для діабетиків, онкохворих. Вплив на організм насіння кунжуту Від чого зможе допомогти Які речовини забезпечують очікуваний ефект Нестабільний гормональний фон у жінок Лігнани регулюють кількість естрогену, полегшують період клімаксу Нестабільні випорожнення Харчові волокна сприяють проходженню їжі у всіх відділах шлунково-кишкового тракту, виводять токсини і денатуровані білки Профілактика старіння клітин Антиоксиданти під назвою сезамін і сезамолін сповільнюють клітинне старіння й успішно протистоять росту ракових клітин Високий рівень холестерину Флостерин і бета-ситостерин регулюють рівень "шкідливого" холестерину в крові, попереджають розвиток ожиріння Хвороби кісток і суглобів Кальцій із цього рослинного продукту засвоюється швидше, ніж із молока Порушена функція кровотворення Амінокислота гістидин бере участь у синтезі клітин крові, підвищує імунітет до застудних захворювань, допомагає відновитися після фізичних навантажень Дисбактеріоз Клітковина відновлює ріст корисних бактерій у тонкому кишечнику Депресії, стреси Магній знімає нервове перенапруження, позитивно впливає на роботу м'язів, серця, судин Запальні процеси Збалансований вміст Омега-3 та Омега-6 поліненасичених жирних кислот знижує рівень загального запалення в організмі, запобігає утворенню холестеринових бляшок З чим їсти і скільки? Звичайне харчування передбачає 30 г насіння кунжуту на день у складі різних страв. Це і користь певну принесе, і норми вживання не порушить. Вдалі комбінації в плані відмінного смаку та користі - це сезам з овочами, м'ясними стравами, солодощами, випічкою. Також його можна додати в соуси, пасти, хумус. А якщо суперфуд вже дуже припав до душі - додавайте його будь-куди, головне - в міру. Цікаве кулінарне рішення - кунжутна сіль. Обсмажене насіння перетирають за допомогою блендера з додаванням солі (іранської, морської, гімалайської або будь-якої іншої). Використовується така суміш як приправа (залежно від компонентів) або в косметичних цілях.
    кешбек від 10 ₴
    -4%

    Очищені ядра арахісу - це не лише смачні, але і дуже корисні горіхи. У їх складі міститься велика кількість вітамінів, мінералів і амінокислот, які благотворно впливають на організм, допомагають поліпшити самопочуття людини і зарядити її енергією на цілий день. Арахіс без шкаралупи - користь для здоров'я Склад очищених ядер арахісу багатий різними вітамінами і мінералами. Ці горіхи відносять до переліку ефективних антиоксидантів природного походження, їх регулярне вживання допомагає уповільнити процеси, пов'язані з природним старінням організму, а також запобігти утворенню і розвитку ракових клітин. Багато лікарів радять їсти по кілька горіхів на день пацієнтам, що страждають від гастриту, а також виразки шлунка і дванадцятипалої кишки. У складі ядер достатньо природної клітковини, яка допомагає вивести токсини, прискорити відтік жовчі, а також підвищити ефективність роботи нирок і надниркових залоз. Крім того, прийом декількох очищених плодів арахісу на день допомагає знизити ризик захворювання гепатитом, цирозом і іншими хворобами печінки. Склад горіхів арахісу багатий залізом - елементом, необхідним для нормальної роботи серцево-судинної і кровоносної систем. Регулярне вживання плодів допомагає знизити рівень шкідливого холестерину і збільшити кількість корисного, прискорити циркуляцію крові, а також поліпшити еластичність стінок судин. Вживання очищених плодів арахісу приносить користь людям, що страждають на цукровий діабет. Його часто включають в свій раціон люди, які мають проблеми зі слухом, зором і пам'яттю. Вітаміни, що містяться в плодах, покращують концентрацію людини і прискорюють її реакцію. Склад очищеного арахісу багатий мінералами, які допомагають поліпшити роботу головного мозку. Вживання плодів дозволяє поліпшити кровообіг, прискорити передачу нервових імпульсів і запобігти зростанню пухлин мозку. Вживання ядер арахісу допомагає позбутися від стресу, дратівливості і безсоння. Калорійність і харчова цінність очищеного арахісу Як і всі представники родини горіхових, арахіс без шкаралупи - це висококалорійний продукт. У 100 г його очищених ядер міститься 567 ккал. Вміст плодів багатий жирами, їх в 100 г горіхів - близько 49 г, у тому числі 24 г - мононенасичені жири. Вони найбільш корисні для організму людини, так як допомагають травній системі отримувати від продуктів харчування більше вітамінів, мінералів і корисних хімічних сполук. У складі очищеного арахісу також міститься велика кількість білків, яких на 100 г продукту припадає близько 26 г. Вуглеводів в горіхах набагато менше - близько 16 г, з яких харчових волокон - 9 г, а цукру - близько 4 г на 100 г ядер без шкаралупи .
    кешбек від 7 ₴
    -3%

    Користь і особливості вживання льону Лев’яні зерна бувають двох видів: коричневі з твердою шкіркою і золоті — з м’якою. Обидва види мають приємний смак і аромат та лікувальні властивості. На сайті магазину «Зорове харчування» можна купити насіння льон за доступними цінами в різній розфасовці — від 500 до 10 кілограмів у зіп-пакетах. Наша співпраця з постачальниками без посередників гарантує незмінну якість і свіжість продукції. Для Вашої зручності ми здійснюємо доставку по всій Україні, а упаковку виробляємо за свій рахунок. Цікаві факти про продукт 1. Лев’яні зерна мають лідруючу позицію за вмістом лігнанів, рослинних фенольних сполук, які діють протиопухолевих і антиоксидантних дій. 2. Семетки льон є найбагатшим джерелом альфа-лінолевої кислоти рослинного походження. Незамінна жирна кислота є критичною для того, щоб підтримувати функції міжклітинних та клітинних мембран. 3. Широко відома користь льону при гастриті зумовлена тим, що під час контакту з водою з’являється слизова оболонка, яка обволожує кишечник і шлунок. Через цей бар’єр агресивна кислота не може проникнути в уражені ділянки слизової оболонки, що сприяє лікуванню. Корисне насіння льону Область застосування Лечебна дія Шлунково-кишечний тракт Велика кількість водорозчинної клітини швидко виводить токсини з організму. Замочування, що утворюється під час замочування слизу, усуває запалення і перешкоджає виникненню гастриту та інших проблем зі шлунком. Також вона знижує секретну функцію, зменшуючи виділення солоної кислоти, і усуває проблеми зі стільцями. Серце і посудини Омега-3 жирні кислоти перешкоджають закупорці судин шляхом розжовування крові, запобігають атеросклерозу і знижують концентрацію шкідливого холестерину. Не менш важливий для серцево-судинної системи селен, достатньої кількості якого знижує ризик виникнення відповідних патологій. Нервова система Ліцитин і вітаміни групи В лікують хронічну втому, безсоння, нервозність і тривогу. Опухоли Рослинні лігни допомагають зменшити ризик виникнення злоякісних новоформацій і зупинити розвиток пухлин. Повна система У складі достатньо цинку можна поліпшити чоловічі статеві функції. Лінійна вага Поживане клітковину запобігає сильному перепаду ліпидів у крові після споживання їжі. Його регулярне пригнічення сприяє безпечному схудненню. Гормональна система Фітоестрогени сприяють стабілізації гормонального фону жінок у період ПМС та менопаузи, поліпшуючи загальний стан у ці періоди. Відеки Калій у найсприятливішому вигляді покращує виведення рідини з організму, допомагаючи боротися з відічністю тканин. Іммуніт Насіння льону має імуномодушну дію завдяки наміні речовин з антиоксидантними властивостями. Окрім індивідуальної непереносимості, льон майже не має протипоказів. Як приймати льон З профілактичною метою можна використовувати від 30 до 40 г насіння на день. Як універсальний продукт, вони добре поєднується з вівсяними пластівцями, натуральними йогуртами, творогом, салатами, бутербродами та кашами. У подрібненому вигляді насіння розкриють свої корисні властивості найповніші. Щоб отримати однорідну текстуру, їх можна перемолоти в кав’ярні або блендері. Для лікувальних цілей насіння обробляють відповідно до рецептів: 1. При проблемах з шлунком. Заварювати цільне насіння льону в діаметрі 20 г на 1 літр кип’ятка, настоюючи в термосі близько 5 годин. Відвар, якого ми отримали, рекомендується двічі на день пити по 100 г наток протягом 1 місяця. 2. Щоб відновити імунітет після хвороб. 3 частини перемолотого насіння змішують з 1 частиною меду. Помножити по 5 г суміші від 2 до 3 разів на день протягом 2 тижнів. 3. Зайва вага. Заварити 2 ст.л. насіння в литрі кип'ятка, пити два рази на день перед їдою. Для збереження цінних властивостей ціни слід зберігати у герметичному тарі в затемненому місці.

    Насіння чіа чорне в зип пакеті Чорне насіння чіа – це природний суперфуд, багатий рослинним білком, клітковиною, омега-3 жирними кислотами, вітамінами групи B, кальцієм, магнієм, фосфором, залізом та антиоксидантами. Вони сприяють зміцненню імунітету, покращенню травлення та підтримці енергії впродовж дня. Калорійність Енергетична цінність – 486 ккал на 100 г. Насіння чіа містить корисні жири, білки та складні вуглеводи, забезпечуючи тривале відчуття ситості. Користь чорного насіння чіа Зміцнює серцево-судинну систему, знижуючи рівень поганого холестерину. Підтримує здоров’я кісток і зубів, завдяки високому вмісту кальцію та фосфору. Покращує травлення, сприяючи нормалізації роботи кишківника. Стабілізує рівень цукру в крові, допомагаючи контролювати апетит. Сприяє очищенню організму, виводячи токсини та зайву рідину. Забезпечує тривале відчуття ситості, підтримуючи енергію протягом дня. Способи вживання Насіння чіа можна додавати у воду, соки, йогурти, каші, смузі, десерти та випічку. При замочуванні воно утворює гелеподібну масу, яка робить страви поживними та корисними. Упаковка та зберігання Продукт постачається у зручному zip-пакеті, який захищає насіння від вологи, зберігаючи його свіжість і корисні властивості. Рекомендується зберігати у сухому, прохолодному місці, подалі від прямих сонячних променів. Насіння чіа чорне – це натуральний суперфуд для активного способу життя та здорового харчування!

    Купити гімалайську рожеву сіль - Натуральна гімалайська сіль - це, на сьогоднішні, один з найбільш екологічно чистих продуктів на планеті. Але вона цінується не лише за свою бездоганну чистоту! Справа в тому, що гімалайська сіль має абсолютну біологічну засвоюваність (100%), потрапляє в клітини організму у первісному вигляді. Регулярне використання насичує організм безліччю необхідних мікроелементів і мінералів: калій, залізо, магній, бор, мідь, кальцій, фтор, йод, хром, селен, радій, марганець, цинк, платину.... Гімалайська рожева сіль володіє рядом корисних властивостей: покращує циркуляцію крові і знижує тиск, виводить важкі метали і сприяє детоксикації організму, чистить організм від шлаків, збалансовує електроліти, зміцнює нервову систему, підтримує роботу щитовидної залози (завдяки багатому вмісту йоду). Унікальні очищаючі властивості. Ніяка інша сіль не володіє такою здатністю — «витягати» з епідермісу токсини. Завдяки рожевій гімалайської солі, люди отримали можливість уникнути проблем з шкірою, зняти запалення та лікувати псоріаз.

    Крем-суп грибний швидкого приготування - це ситний і ароматний суп з грибами, який можна приготувати швидко і легко. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 11 Білки, г/100г: 5.5 Вуглеводи, г/100г: 52 з яких цукри, г/100г: 7.3 Калорійність, кДж/100г: 1385 ккал/100г: 329 Сіль, г/100г: 14.8 Насичені жири, г/100г: 10 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік.

    Конопляні висівки (конопляна клітковина) Конопляні висівки (конопляна клітковина) - використовують в харчуванні, як фізіологічно-активну добавку до їжі людиниз метою покращення травлення. Висівки конопляні містять біля 45% клітковини, яка має властивості видаляти токсини, що містяться в товстому кишнечнику, і запобігає їх подальшому утвореню. Регулярне вживання висівок конопляних допомагає зменшити надмірну вагу організму людини, відновити обмін речовин і зменшити рівень цукру в крові. Це унікальне джерело протеїнів та природного каротину. Конопляні висівки містить всі незамінні амінокислоти, необхідні для людського організму, жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, співвідношення яких чудово підходять для людини. Висівки конопляні не містять психоактивних речовин та не містять глютен. СКЛАД: висівки зі знежиреного насіння конопель Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність(калорійність) – 245 ккал/1024 к Дж Білки – 13÷14 г Вуглеводи – 10÷11 г Жири – 9÷10 г Клітковина – 42÷43 г Масова частка мінеральних речовин (в перерахунку на сухі речовини): Фосфор – 6,46 г/кг Цинк – 51,88 мг/кг Кальцій – 1,35 г/кг Кобальт – 0,67 мг/кг Магній – 1,75 г/кг Манган – 67,43 мг/кг Ферум – 78,06 мг/кг Купрум – 12,47 мг/кг В чому користь конопляних висівок (конопляної клітковини) ? Конопляні висівки містить йод, хром, срібло, літій, а також велику кількість клітковини та вітамінів А, Е, С. Вживання висівок конопель покращує стан імунної системи. Ці висівки мають протизапальний, пом’якшувальний та заспокійливий ефект. Допомагають знизити больові синдроми. А ще вони допомагають у схудненні. Вплив на організм: допомогає в зниженні ваги; нормалізують роботу кишечника; виводять з печінки токсини; підвищують імунітет; знижують рівень холестерину; насичують організм омега-3 і омега-6. Не містить: ГМО, глютен, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму вживати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 стакан рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щоденно як замінник хліба. СТРОК ПРИДАТНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від дії сонячних променів при температурі не вище +20 °С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання при температурі 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ “Десналенд”
    кешбек від 13 ₴
    -3%

    Відмінний снек, можна використовувати у випічці або для приготування сироїдних страв. Можна підсмажити і підсолити. Воно є єдиними насінням, що сприяє створенню лужного середовища. Для насіння гарбуза характерний високий вміст білків. 100 грамів цього насіння при щоденному прийомі забезпечує 54 відсотки потреби людини в протеїні. Більшість з нас приймають таблетки для заповнення дефіциту вітамінів групи В, в той час як насіння гарбуза набагато ефективніше в цьому відношенні. Воно багате на тіамін, рибофлавін, нікотинамід, пантотенову кислоту, вітамін В-6 і фолати. Для тих, хто іноді падає духом, насіння гарбуза особливо корисне, тому що допомагає протистояти депресії завдяки Л-триптофану, хімічній сполуці, що підвищує наш настрій. Воно також здатне запобігати формуванню певних видів ниркових каменів, перешкоджаючи накопиченню оксалату кальцію. І, нарешті, насіння гарбуза є відмінним засобом проти паразитів, особливо гельмінтів.

    Крем-суп сирний з крутонами швидкого приготування - це багатий, гладкий і смачний суп з сирним смаком, який подається з хрусткими крутонами. Рекомендовані способи приготування/вживання: Вміст пакету висипте в чашку. Додайте 250мл кипятка, перемішайте. Зачекайте 2 хвилини Поживні характеристики: Жири, г/100г: 9.6 Білки, г/100г: 6.7 Вуглеводи, з яких цукри, г/100г: 52/7.4 Калорійність, ккал/100г: 321 кДж/100г: 1353 Сіль, г/100г: 13.6 Насичені жири, г/100г: 8.7 Умови зберігання: при температурі до +25 та відносній вологості повітря до 75%. Термін придатності: 1 рік
    кешбек від 1 ₴

    Лляне борошно Лляне борошно виготовляється в процесі помелу зерен і часткового видалення з них олії. В результаті виходить продукт, придатний для використання в кулінарії та домашньої косметології. Корисні властивості Завдяки компонентам складу з цінними властивостями, вживання лляного порошку дуже корисне для людського організму. В першу чергу він являється джерелом рослинного білка, займаючи передові позиції за кількістю незамінних амінокислот серед інших продуктів рослинного походження. Він допомагає наростити, зміцнити і захистити м'язову масу від виснаження. Тому лляне борошно особливо рекомендоване до прийому спортсменам, дітям і підліткам. Також в продукті міститься багато натуральної клітковини і харчових волокон, які очищають організм від токсинів, покращують перистальтику і провокують тривале підтримання почуття ситості. В результаті контролюється поява несподіваних спалахів голоду, що при дотриманні здорового способу життя та спеціальної дієти сприяє зниженню ваги. Іншими важливими компонентами складу лляного порошку є: · Фітоестрогени. Стабілізуючи гормональний фон, благотворно впливають на жіночий організм під час менструації і клімаксу, підвищують утворення молока в лактаційний період. · Омега 3 і 6 жирні кислоти. Прискорюють обмінні процеси, поліпшують розумову активність, перешкоджають появі атеросклерозу, активізують кровообіг, нормалізують артеріальний тиск. · Вітаміни групи В. Відповідальні за підтримку роботи нервової системи, мінімізують негативний вплив регулярних стресів, допомагають боротися з безсонням. · Мінеральні речовини (селен, магній, калій). Запобігають розвитку патологій серцево-судинної системи. Крім цього в складі міститься бассорін - рослинна слиз, яка утворюється при контакті з водою. Завдяки її впливу поліпшується спорожнення кишківника і нормалізується дефікація. Варіанти рецептів З профілактичною метою і для накопичення щоденного раціону поживними речовинами рекомендується вживати по 1 ст.л. порошку. При цьому можливе його потрапляння в організм, як самостійний продукт, так і в складі салатів, кисломолочних напоїв, соусів, каш та інших страв. Список рецептів, в яких використовується лляне борошно, досить великий. Ми пропонуємо скористатися наступними варіантами: · Бананово-лляне смузі. Змішати в чаші блендера 1 стиглий банан, 2 ст.л. очищених і трохи підсмажених волоських горіхів, 2 ст.л. лляного борошна, 1 ч.л. рідкого меду. Додати 300 мл натурального йогурту без добавок. Збити до однорідної маси, подавати разом з листям м'яти. · Імбирно-лляне печиво. Змішати в глибокій посуді 50 г вівсяних пластівців, 2 ч.л. дрібно меленого імбиру, щіпку солі і 1 ст.л. цукру. Додати 2 ст.л. лляного борошна, 4 ст.л. рослинної олії і 100 мл кефіру. Вимісити тісто і сформувати невеликі коржі. Розкласти заготовки на деку, випікати близько 30 хвилин при температурі 180° . · Кавово-лляний тонізуючий напій. 1 ч.л. меленої кави заварити одним з доступних способів. Додати до готового напою 1,5 ч.л. меду і трохи остудити. Налити в шейкер охолоджене або злегка підігріте молоко (150 мл), додати каву і 1 ч.л. порошку лляного насіння. Свіже лляне борошно Ви можете купити в інтернет магазині «Здорове харчування». Ми реалізуємо товари високої якості за найбільш доступними цінами в Україні з доставкою в будь-яке місто країни.
    кешбек від 1 ₴

    Насіння чіа чорне в зип пакеті Чорне насіння чіа – це природний суперфуд, багатий рослинним білком, клітковиною, омега-3 жирними кислотами, вітамінами групи B, кальцієм, магнієм, фосфором, залізом та антиоксидантами. Вони сприяють зміцненню імунітету, покращенню травлення та підтримці енергії впродовж дня. Калорійність Енергетична цінність – 486 ккал на 100 г. Насіння чіа містить корисні жири, білки та складні вуглеводи, забезпечуючи тривале відчуття ситості. Користь чорного насіння чіа Зміцнює серцево-судинну систему, знижуючи рівень поганого холестерину. Підтримує здоров’я кісток і зубів, завдяки високому вмісту кальцію та фосфору. Покращує травлення, сприяючи нормалізації роботи кишківника. Стабілізує рівень цукру в крові, допомагаючи контролювати апетит. Сприяє очищенню організму, виводячи токсини та зайву рідину. Забезпечує тривале відчуття ситості, підтримуючи енергію протягом дня. Способи вживання Насіння чіа можна додавати у воду, соки, йогурти, каші, смузі, десерти та випічку. При замочуванні воно утворює гелеподібну масу, яка робить страви поживними та корисними. Упаковка та зберігання Продукт постачається у зручному zip-пакеті, який захищає насіння від вологи, зберігаючи його свіжість і корисні властивості. Рекомендується зберігати у сухому, прохолодному місці, подалі від прямих сонячних променів. Насіння чіа чорне – це натуральний суперфуд для активного способу життя та здорового харчування!
    кешбек від 3 ₴

    Топлене масло ГХІ - очищене топлене вершкове масло не містить казеїну та лактози, води, домішок, молочних залишків (антиокислювачів та інших добавок). Тому це масло відмінно підходить для людей, які не переносять лактозу. Також білковий казеїн у процесі перетоплення олії видаляється - так ГХІ нешкідливо для людей з підвищеним холестерином. Цілющі властивості топлене масло гхі: жирність – 99%; каротин, жиророзчинні вітаміни А, Е, D; містить мінеральні речовини – натрій, калій, кальцій, магній, залізо; підвищує та зміцнює імунітет; має омолоджуючу дію, сприяє регенерації клітин; регулює та покращує процеси травлення; стимулює процеси всмоктування та засвоєння їжі; покращує пам'ять та зір; запобігає головним болям вітамінний склад олії допомагає підтримувати силу кісток; сприяє гнучкості тіла посилює обмін речовин у тканинах; живить нервові тканини організму, сприяючи посиленню розумової діяльності; є транспортним засобом, який переносить цілющі властивості трав та спецій у тканині організму. Одна чайна ложка олії гхі на день містить денну норму вітаміну К. У маслі міститься кон'югована лінолева кислота, яка ефективно допомагає у зниженні жирових відкладень. Тож, якщо намагаєшся схуднути, не відмовляйся від жирів, просто вибирай правильні. У маслі містяться фенольні антиоксиданти, які підвищують імунну систему та запобігають головним болям. Антиоксиданти в топленій олії гхі допомагають уповільнити процеси старіння. ДХІ ідеально підходить для смаження. На відміну від рослинних і вершкових масел, які при горінні стають канцерогенними, топлене масло складається в основному з насичених жирних кислот - тому є одним з небагатьох масел, яке не втрачає своїх корисних властивостей, воно не горить при жарінні і тому не виділяє канцерогенів - в це його особлива цінність. ДХІ зберігає свою свіжість протягом кількох місяців навіть за кімнатної температури. Тому ДХІ вважається найбільш корисним для приготування їжі, сприяючи її засвоєнню. Спосіб зберігання: можна зберігати в холодильнику або просто на кухні при кімнатній температурі, у відкритому стані використовувати чистою сухою ложкою.
    кешбек від 1 ₴

    Кокосові вершки (30% жирності) - натуральний рослинний продукт, замінник натуральних вершків. Виготовлений на основі кокосової олії з додаванням молочного білка, який надає їм характерний вершковий аромат і смак. Сухі кокосові вершки мають меншу калорійність, у порівнянні з оригінальним молочним продуктом, не містять холестерин і можуть використовуватися людьми з непереносимістю молока. Сухі рослинні вершки довго зберігаються, а тому в потрібний момент завжди будуть під рукою, щоб пом'якшити гіркоту кави або забілити ситний крем-суп. У сухих кокосових вершках немає жирів тваринного походження і холестерину, і, на відміну від натуральних молочних, при приготуванні вони легко розчиняються і не згортаються. Застосування в кулінарії 1. Сухі вершки можна додати в напої: гарячу і холодну каву, гарячий шоколад, молочні коктейлі; 2. При виготовлення хлібобулочних (як замінник молока, вершків), кондитерських виробів (крем, молочні начинки); 3. Використовувати сухі вершки можна і при виготовлення соусів (до м'яса, риби і тощо.); 4. Добре себе показали такі вершки в супах (крем суп, молочні супи тощо); Калорійність сухих кокосових вершків: у 100 г міститься 643 ккал. Спосіб застосування Для отримання густих вершків необхідно розвести сухий порошок з теплою водою в пропорції 1:1,5. Для отримання молока із сухих вершків необхідно розвести порошок з теплою водою в пропорції 1:4 - 1:10 (за смаком). Склад: кокосова олія (30% жирності), сироп глюкози, натуральний стабілізатор, розпушувач і барвник.

    Купити гімалайську рожеву сіль - Натуральна гімалайська сіль - це, на сьогоднішні, один з найбільш екологічно чистих продуктів на планеті. Але вона цінується не лише за свою бездоганну чистоту! Справа в тому, що гімалайська сіль має абсолютну біологічну засвоюваність (100%), потрапляє в клітини організму у первісному вигляді. Регулярне використання насичує організм безліччю необхідних мікроелементів і мінералів: калій, залізо, магній, бор, мідь, кальцій, фтор, йод, хром, селен, радій, марганець, цинк, платину.... Гімалайська рожева сіль володіє рядом корисних властивостей: покращує циркуляцію крові і знижує тиск, виводить важкі метали і сприяє детоксикації організму, чистить організм від шлаків, збалансовує електроліти, зміцнює нервову систему, підтримує роботу щитовидної залози (завдяки багатому вмісту йоду). Унікальні очищаючі властивості. Ніяка інша сіль не володіє такою здатністю — «витягати» з епідермісу токсини. Завдяки рожевій гімалайської солі, люди отримали можливість уникнути проблем з шкірою, зняти запалення та лікувати псоріаз.

    Склад: Насіння кунжуту Також досить популярною пряністю є чорний кунжут. Це плоди того ж рослини, але очищені від оболонки. Альтернативне назва: Сезам. В кулінарії: Є одна корисна і відома фішка, яка допомагає розкрити його властивості. Особливо, приємний аромат. Перед використанням його можна трохи підсмажити. Буквально 20-30 секунд на розігрітій сковорідці. В кунжуті майже 50% олії і за цей час воно почне виділятися з насіння. З'явиться золотистий відтінок і виражений аромат сезаму. Прекрасно поєднується з рибними стравами. Обов'язковий компонент багатьох приправи для риби. Особливо, річковий. Кунжут посипають хліб і булочки. Відома Тахіна паста (або тхина, тахін) теж виготовляється з кунжуту. Дуже здорово додати до рису. Особливо, підсмажений кунжут. Ще один напрямок використання ― салати. Наприклад, з пекінською капустою, з яйцями. Ну і казинаки всі ми знаємо. Для здоровья: Для здоров'я найкорисніший чорний, не очищений кунжут. У його оболонках міститься максимальна кількість корисних речовин. Білий теж корисний, але концентрації вітамінів та мінералів менші. Тому для досягнення оздоровчих ефектів вживати його потрібно більше. Кунжут корисний для поліпшення згортання крові. У ньому величезний, серед рослинних продуктів, вміст кальцію та вапна. Це корисно для кісток, волосся та нігтів. Корисний людям страждає на занижену масу тіла. Особливості: За рахунок високого вмісту олії, кунжутне насіння дуже калорійне. Якщо є схильність до повноти, вживати його варто в помірних кількостях. Іноді буває складно ). Але не виключати. Норма витрати: За смаком. "М'яка" для використання пряність. Країна походження: Індія

    Висівки з насіння гарбуза рекомендується використовувати як фізіологічно активну добавку до раціону людини з метою нормалізації жирового обміну та рівня холестерину в крові, для поліпшення загального стану організму, нормалізації роботи передміхурової залози, для профілактики роботи серцево-судинної та нервової системи, нормалізації травлення та виведення токсичних речовин з організму людини. Людям з надмірною вагою вживанням клітковини з насіння гарбуза можливо замінити один прийом їжі, запиваючи її великою кількістю чистої води. Склад: висівки зі знежиреного насіння гарбуза Поживна (харчова) та енергетична цінність на 100 г продукту: Енергетична цінність (калорійність) - 380 ккал / 1590 к Дж Білки - 42÷43 г Вуглеводи - 15÷16 г Жири - 6÷7 г Клітковина - 29÷33 г Не містить: ГМО, глютену, штучних барвників, ароматизаторів, консервантів. Застосування: для очищення організму приймати по 1 столовій ложці в сирому вигляді, запиваючи водою, або додавати до кефіру (йогурту) та інших напоїв (на 1 склянку рідини); корисно додавати клітковину до складу будь-яких страв або використовувати для панірування; для вживання щодня як замінник хліба. ТЕРМІН ПРИГОДНОСТІ 12 місяців від дати виготовлення Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, захищених від впливу сонячного проміння при температурі не вище 20°С. Після відкриття упаковки вжити продукт протягом 6 місяців за умови зберігання за температури 0-8 °С. ВИРОБНИК: ТОВ "Десналенд"

    Склад: чорниця, брусниця, горобина, шипшина, малина, ялівець, ожина, волошка, жасмин, чайна роза,. Спосіб приготування: 1-2 ч.л. чаю залити 250 мл кипятку, настояти 15-20 хв і випити за 15 хв до їжі, 2-3 рази на день

    Серед 20 найкорисніших у світі продуктів харчування Кіноа займає далеко не останнє місце. Вона стала фаворитом веганів, вегетаріанців, спортсменів, вагітних жінок та навіть дітей. Має низку корисних властивостей, які допоможуть подолати різні хворобливі стани. А також скинути вагу, привести тіло до ідеальної форми, омолодити шкіру, очистити організм зсередини. В асортименті інтернет-магазину "Здорове харчування" можна знайти Кіно білу, червону, чорну. Кожен вид має свої особливі якості, харчові цінності, особливості приготування, спектр використання. Вигідно придбати необхідну товарну позицію можна за кілька кліків "мишки". Розфасовка на 250 г і 1 кг. Для тих, хто хоче випробувати популярний суперфуд. І тих, хто вже точно визначився із корисною добавкою. Замовити Кіноа Ви зможете з доставкою до будь-якого міста України. Швидко та без затримок. А ви знали? ● Кіноа - частий компонент антицелюлітних скрабів та засобів для очищення епідермісу. ● За засвоюваності крупу прирівнюють до грудного молока (дуже схожий амінокислотний склад). Кіноа добре сприймається організмом і збагачує його багатим вітамінно-мінеральним складом. ● З крупи готують різні страви, додають у напої. А деякі сміливі кулінари кладуть Кіноа у суші. ● Обов'язкова процедура перед вживанням - промивання та замочування у воді. Це необхідно для того, щоб сапоніни (гіркі речовини) були виведені з оболонок і не псували смак продукту. Цілющі властивості Кіноа Захворювання Вплив на організм Ціліакія Відсутність глютену в складі зерен дозволяє людям з алергією на цю речовину використовувати Кіно як замінник багатьом крупам. Остеопороз Марганець у складі насіння ущільнює кісткову тканину. 1 чашка кіноа = 50% щоденної норми цього мікроелемента Запор. Несварення. Пронос Фосфор впливає на ніацин і рибофлавін, які стимулюють травні процеси. Нормалізують випорожнення, запобігають розвитку різних патологічних станів органів ШКТ. Анемія Збагачення організму залізом допоможе усунути слабкість та втому, підвищити концентрацію. Кіноа дуже важлива для вагітних жінок, оскільки їхній раціон повинен містити заліза в 2 рази більше звичайного. Аритмія Магній бере участь у підтримці здоров'я серцевого м'яза, іннервації серця. У 1 чашці крупи міститься 28% магнію від його щоденної норми. Навіть ця доза допоможе усунути нерівномірне серцебиття, м'язову напругу. Профілактика діабету Харчові волокна Кіноа уповільнюють засвоєння цукру та перешкоджають підвищенню його рівня в крові Профілактика очних хвороб В 1 чашці Кіно міститься 17,5% вітаміну В6, який запобігає втраті зору, а також ефективний у профілактиці вікової макулярної дегенерації Як зварити не лише корисну, а й смачну кашу? Перед приготуванням варто промити крупу під холодною водою. Це дозволить усунути зайву гіркоту, а також позбутися можливих частинок лушпиння. Для приготування каші потрібно взяти 1 порцію Кіноа та 2 порції води. Місткість для приготування має бути глибокою, оскільки каша збільшиться у процесі в 4 рази. Спочатку воду довести до кипіння, трохи підсолити. Після появи бульбашок повітря всипати крупу. Вогонь зменшити до мінімуму. Закрийте кришку. Варити 15 хвилин|мінути| при постійному помішуванні. Після завершення відкрити кришку і проварити ще 2-3 хвилини для видалення залишків вологи. Каша готова. Використовують Кіноа не тільки як кашу. Вона запросто зможе стати елементом салатів, випічки, запіканок, супів, закусок. Добре поєднується із пряними травами, лимонним соком, овочами, курячим м'ясом. Страви з Кіноа урізноманітнять меню вегетаріанців, а також внесуть щось нове до раціону м'ясоїдів.
    кешбек від 1 ₴

    Кокосова олія вважається універсальним продуктом, адже його застосовують в кулінарії, косметології, медицині тощо. Часто використовується для масажу, лікує шлунок, усуває нежить, прискорює метаболізм. Купити кокосову олію (рафінована) об'ємом 500 мл можна на нашому сайті онлайн або замовити по телефону. Натур продукт може стати в нагоді в будь-якій ситуації - терміново потрібно змастити дверні петлі, зняти макіяж, натерти взуття до блиску, привести до ладу меблі і навіть розпалити багаття. Ми гарантуємо свіжість і натуральність олії, яка має термін придатності - 12 місяців з дати виготовлення. Кокосову олію додають у випічку, салати, смузі, соки, десерти, каші чи дитяче харчування. Його використовують для лікування і профілактики різних хвороб. Смачний і корисний натур продукт - запорука здоров'я, молодості і краси.

    Рецепт даного чаю взятий із записів відомого Карпатського мольфаря Михайла Нечая. По твердженнях М. Нечаяя даний чай - зміцнює імунітет - покращує зір та слух - заспокоює нервову систему - чистить кров - покращує обмінні процеси в організмі - допомагає позбутися ожиріння. Спосіб приготування:взяти 2 ст. л. чаю, залити 1л окропу, настояти 20 хв. Вживати по кружці 0.25 мл 3 рази на день за 30 хв до іжі.

    Борошно кмину насичене вітамінами А, С, Е, РР, групи В, макро- і мікроелементи, замінні і незамінні АМК, жирні кислоти Омега-3, 6, 9. Калорійність 100 г становить 332 ккал. Продукт здатний усунути больовий синдром, поліпшити лактацію, зміцнити імунітет, зменшити запальні процеси, налагодити травлення, очистити кишківник, нормалізувати кров'яний тиск, посилити потенцію. З його допомогою жінки успішно долають безпліддя, ерозію, мастопатію, міому. Для чоловіків - це відмінний профілактичний засіб проти аденоми простати, інфекції сечостатевої системи, зниження потенції. Максимальна добова доза для дорослого становить 5 ч. л., для дітей 3-12 років - 2 ч. л. Для підвищення тонусу організму, загального зміцнення, усунення головного болю потрібно з'їдати щодня по 1 ч. л. борошна чорного кмину. Поліпшити сон допоможе коктейль 1 ч. л. кминного борошна + така ж кількість меду + 100 мл теплого молока. А для профілактики і лікування застуди натур продукт насипають в окріп і проводять інгаляції. Головне - підібрати правильний, "свій" рецепт, щоб досягти максимального оздоровчого ефекту.
    кешбек від 1 ₴

    Кокосовий цукор - натуральний продукт, який отримують із соку пальм. Підсолоджувач має коричневий відтінок, може застосовуватися в дієтичному харчуванні. Такий вид цукру відрізняється приємним карамельним смаком. Корисні властивості харчового продукту Користь кокосового цукру обумовлена його хімічним складом. Найціннішим вважається той, який не має домішок і добавок тростинного, і інших видів цукру. У складі солодких кристалів присутні: вітаміни групи В; залізо; цинк; магній; 16 амінокислот; калій. За смаковими якостями це менш солодкий продукт, ніж буряковий цукор. У південних країнах він є традиційним, там він вживається в досить великих кількостях. Цей цукор повільніше засвоюється організмом, в порівнянні з білим. Також він є джерелом складних вуглеводів, і може застосовуватися в їжу людьми зі зниженим імунітетом і відновлюються після хвороби. Насичений склад робить позитивний вплив на весь організм: покращує загальне самопочуття; сприяє регенерації тканин; допомагає зміцнити нервову систему; позитивно впливає на зір. Кокосовий цукор вважається більш корисним, ніж такі відомі підсолоджувачі, як: кленовий сироп; коричневий цукор; тростинний цукор і ін. Наприклад, в коричневому цукрі в 2 рази менше міститься сірки і заліза, і в 10 разів менше цинку. На 2/3 продукт складається з сахарози, на 1/3 - з фруктози і глюкози. Дієтичну цінність представляє нерафінований продукт. В іншому випадку він може служити тільки джерелом додаткових калорій. Чи може кокосовий цукор заподіяти шкоду Будучи дієтичним продуктом, кокосовий цукор може приносити не лише користь, але і шкоду. Його застосування протипоказано тим, у кого індивідуальна непереносимість даного продукту. Калорійність продукту досить велика, порівнянна з буряковим цукром: в 100 грамах міститься 375 ккал. Ця обставина обмежує вживання кокосового цукру тими, хто прагне схуднути. Інших шкідливих властивостей у продукту немає. Незважаючи на те, що глікемічний індекс кокосового цукру становить всього 35, вживання цього продукту має обмеження. Хворим на цукровий діабет він може бути дозволений в обмеженій кількості, а при тяжкій формі захворювання - заборонений, так як створює вуглеводне навантаження на організм. Цукор з кокосового соку менш солодкий, ніж білий, тому є небезпека, що його потрібно класти більше, що призведе до збільшення кількості споживаних калорій. Цукор з кокосового соку - продукт з хорошими смаковими якостями, який може без побоювань вживатися в якості підсолоджувача. При вживанні в розумних кількостях і відсутності протипоказань кокосовий цукор здатний завдати лише користь.