triangle
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Застібка
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Декор
    Висота підбора
    Тип каблука
    Склад підкладки
    Країна виробництва
    Візерунок
    Сезонність
    Стиль
    Вид носка
    Акція
    Очистити все

    Жіночі мюлі 2024

    кешбек 88 ₴
    -20%
    Колір Білий / Склад верха Поліуретан / Сезонність Літо
    Відкриті мюлі з широкими ремінцями на щиколотках та обтягнутим блочним каблуком. підкладка з джерсі. платформа 3,5 см. Каблук 11 см.
    кешбек 125 ₴
    3 826 грн
    5 754 грн
    Мюлі KANNA (219381495)
    Колір Чорний / Склад верха Натуральна шкіра / Сезонність Літо
    Стильна і комфортна жіноче взуття
    4 552 грн
    5 690 грн
    Мулі Tommy Hilfiger (259680087)
    1
    Колір Бежевий / Склад верха Натуральна шкіра / Декор Логотип / Висота підбора На низьких підборах / Сезонність Літо
    кешбек 102 ₴
    -47%
    Колір Чорний / Склад верха Штучна шкіра / Сезонність Літо
    Мюлі-еспадрільї з широким ремінцем на щиколотці і підошвою на платформі з плетеними ремінцями з джуту. Підкладка із бавовняного джерсі.
    кешбек 170 ₴
    -20%
    Колір Рожевий / Склад верха Натуральна замша / Сезонність Літо
    Мюлі з м'якої замші з обтягнутою танкеткою та широкими ремінцями на щиколотках. Підкладка з джерсі та шкіряна устілка. платформа 3см. Висота підбору 9,5 см.
    3 790 грн
    Мюлі PRPY (258545132)
    Колір Сірий / Склад верха Натуральна замша / Висота підбора Без підборів / Сезонність Літо
    кешбек 102 ₴
    Колір Білий / Склад верха Натуральна шкіра / Декор Ланцюжки / Висота підбора На низьких підборах / Сезонність Літо
    Зручна повсякденне взуття.
    кешбек 88 ₴
    -20%
    Колір Бежевий / Склад верха Текстиль / Сезонність Літо
    Мюлі з частково закритим підбором, квадратним миском і широким ремінцем на щиколотці, прикрашеним блискучими стразами. Атласна підкладка. Висота підбору 8 см.
    кешбек 170 ₴
    -20%
    Колір Бежевий / Склад верха Натуральна замша / Сезонність Літо
    Мюлі з м'якої замші з обтягнутою танкеткою та широкими ремінцями на щиколотках. Підкладка з джерсі та шкіряна устілка. платформа 3см. Висота підбору 9,5 см.
    кешбек 102 ₴
    Колір Чорний / Склад верха Натуральна шкіра / Декор Ланцюжки / Висота підбора На низьких підборах / Сезонність Літо
    Зручна повсякденне взуття.
    кешбек 107 ₴
    Колір Фуксія / Склад верха Натуральна шкіра / Сезонність Літо
    Мюлі на високих підборах Lottini з натуральної шкіри. Мюлі дуже зручні на стійкому підборі і надійно охоплюють ногу залишаючи комфорт. Висота каблука - 7см. Висота платформи - 2,5 см.
    кешбек 112 ₴
    Колір Пудровий / Склад верха Текстиль, Натуральна шкіра / Декор Без декору / Висота підбора На низьких підборах / Сезонність Демісезон
    Відомий американський бренд Coach (Коуч) по праву називають легендарним. Ця компанія отримала визнання та любов багатьох людей у всьому світі. Товари цього успішного виробника одягу, прикрас, сумок та різних інших аксесуарів відрізняються привабливістю, унікальністю, елегантним зовнішнім виглядом та бездоганними квітами. Жіночі мюлі від всесвітнього відомого бренду Coach верхня частина виготовлена з текстилю з елементами декору з натуральної шкіри. Устілка з натуральної шкіри дихаюча. М'яка устілка гарантує необхідний комфорт для повсякденного носіння. Підошва із якісного матеріалу захищає від вологи. Міцна підошва розподіляє ударне навантаження на стопи, щоб кожен крок був впевненим. Це взуття має привабливий вигляд. Мюлі Coach - це універсальна пропозиція для жінок, вони виглядатимуть ефектно та стильно у звичайні будні дні. Довжина виробу устілки на розмір 37: 23,5 см.
    4 500 грн
    7 800 грн
    Мюлі Ilasio Renzoni (184349670)
    1
    Колір Срібний / Склад верха Натуральна шкіра / Декор Металева фурнітура / Висота підбора На низьких підборах / Сезонність Літо
    Стильні ошатні італійські Мюлі виконані зі сріблястої лазерної м'якої натуральної шкіри. Висота каблука 2,8 см (товщина підошви 0,8 см + каблук 2 см).
    кешбек 170 ₴
    -20%
    Колір Чорний / Склад верха Натуральна замша / Сезонність Літо
    Мюлі з м'якої замші із закругленим носком та широким ремінцем на щиколотці. Частково охоплено блок-абзац. Підкладка з джерсі та шкіряна устілка.
    кешбек 88 ₴
    -20%
    Колір Бірюзовий / Склад верха Текстиль / Сезонність Літо
    Мюлі з частково закритим підбором, квадратним миском і широким ремінцем на щиколотці, прикрашеним блискучими стразами. Атласна підкладка. Висота підбору 8 см.
    кешбек 88 ₴
    -20%
    Колір Бежевий / Склад верха Поліуретан / Сезонність Літо
    Відкриті мюлі з широкими ремінцями на щиколотках та обтягнутим блочним каблуком. підкладка з джерсі. платформа 3,5 см. Каблук 11 см.
    кешбек 104 ₴
    Колір Гірчичний / Склад верха Натуральна замша / Сезонність Літо
    Шльопанці на стійких підборах 5 см.
    кешбек 104 ₴
    -20%
    Колір Рожевий / Склад верха Текстиль / Сезонність Літо
    Мюлі на платформі із закругленим носком, широкими ремінцями, що перехрещуються, на щиколотках і частково закритим блоковим каблуком.
    кешбек 125 ₴
    кешбек 88 ₴
    -20%
    Колір Світло-зелений / Склад верха Текстиль / Сезонність Літо
    Мюлі на платформі з плетеної рафії з широкими ремінцями на щиколотках і частково закритим каблуком. Підкладка із бавовняного полотна. платформа 4,5 см. Каблук 11,5 см.
    кешбек 200 ₴
    Колір Білий / Склад верха Натуральна шкіра / Декор Тиснення / Висота підбора На низьких підборах / Сезонність Літо
    Жіночі туфті Michael Kors. Стильні та елегантні мюлі. Витончено виглядають на ніжці. Ці туфлі без задника зі шкіри з тисненням під крокодила мають загострену шкарпетку та тонкий еластичний ремінець зверху для додаткової підтримки. Верх із натуральної шкіри. Стійкий підбор дозволить весь час почуватися комфортно. Підошва не слизька. Логотип бренду на устілці. Відмінна якість.
    кешбек 138 ₴
    Колір Сірий / Склад верха Натуральна шкіра / Сезонність Літо
    Мюлі, на стійких підборах, висотою 10 см.
    кешбек 170 ₴
    -20%
    Колір Бежевий / Склад верха Натуральна шкіра / Сезонність Демісезон
    Гострокінцеві шкіряні мюлі на тонкому частково закритому підборі. Підкладка та устілка зі шкіри.

    Часті запитання про жіночі мюлі

    ❓ Що таке мюлі?

    Мюлі – це жіноче взуття, яке має закриту передню частину і відкриту п'ятку. Буває як на підборах, так і без них. Іноді передня частина також є відкритою, але тільки в зоні пальців. Мюлі – відмінний вибір для щоденного використання і відвідування урочистих заходів.

    Зараз доступно безліч різновидів такого взуття. Наприклад, воно різниться за:

    • кольором;
    • формою каблука (широкий або шпилька);
    • типом передньої частини (повністю закрита або пальці видно).

    Мюлі отримали велику популярність років 30 тому. Зокрема, це є причиною того, що в такому взутті ходили герої популярних серіалів. Можна сказати, що вони "зійшли з екранів" в повсякденне життя.

    Зараз можна знайти мюлі як на невеликих підборах, так і зовсім без них. Є й моделі, в яких вони, навпаки, дуже високі. Наприклад, в деяких випадках довжина каблука сягає 12 сантиметрів. Є навіть мюлі на платформі. Тому для представниць прекрасної статі не буде нічого складного в тому, щоб підібрати взуття, яке буде відповідати їх естетичним уподобанням.

    На ринку доступні сотні моделей, які відрізняються за кольором, оздобленням, формою каблука. Найбільш екстравагантним варіантом традиційно вважається шпилька. У такому взутті ви можете піти на вечірку або офіційний захід. Причому мюлі в більшості випадків не містять застібки. 

    Виробники використовують різний матеріал для виробництва такого типу взуття. Найдорожчі моделі виконуються з натуральної шкіри. Вони виділяються практичністю, а також виглядають досить офіційно. Зазвичай таке взуття може прослужити кілька років. Є і бюджетні варіанти. Наприклад, зі штучної шкіри. За своїми характеристиками вони трохи поступаються моделям з натуральної, але обійдуться помітно дешевше.

    Також мюлі іноді роблять із текстилю. Зазвичай саме таке взуття вважається найбільш доступним. В цілому в плані практичності також рідко виникають проблеми. Такі черевики добре переносить підвищену вологість та вплив інших зовнішніх подразників.

    Для повсякденних прогулянок добре підійдуть мюлі без каблуків. Вони не будуть натирати ногу. Це є одним з факторів популярності даного типу взуття.

    Мюлі вже встигли стати важливою частиною поп-культури, адже їх не соромляться носити багато знаменитостей. Вслід за ними модниці з різних куточків земної кулі також оновлюють свій гардероб і додають в нього таке взуття. Знайти його у великій кількості ви завжди зможете на офіційному сайті нашого інтернет-магазину. Досить клікнути на модель, яка вам сподобалася, щоб дізнатися її склад, отримати інформацію про наявність доступних розмірів. Вартість взуття може серйозно варіюватися, оскільки залежить від матеріалу виробництва, декоративних елементів і інших чинників.

    ❓ Із чим носити жіночі мюлі?

    Жіночі мюлі — доволі універсальний вид взуття, тому їх можна поєднувати з сукнями, комбінезонами, спідницями середньої довжини, а також різними аксесуарами. При цьому необхідно враховувати довжину підборів, колір і характер заходу, який ви збираєтеся відвідати.

    Мюлі – це взуття, яке дозволяє експериментувати зі стилем. Завдяки цьому поєднувати їх можна з різними предметами вашого гардеробу. Якщо говорити про найвдаліші варіанти, то слід відзначити:

    1. Джинси. Це класичне поєднання. Можна вибрати звичайні джинси синього або блакитного кольору, і вони напевно матимуть вдалий вигляд із таким взуттям. Таке поєднання – оптимальний варіант, якщо у вас немає багато часу на те, щоб довго продумувати свій образ. Доповнити його можна не надто контрастною футболкою або майкою.
    2. Сукня. Ліпше вибрати легку модель із будь-яким візерунком. Наприклад, це може бути виріб, прикрашений квітковими мотивами. Таке поєднання буде вдалим і легким. Образ відмінно підійде як для походів у кафе, так і відвідування галереї.
    3. Комбінезон. Це більш сміливий варіант. Оптимально вибрати модель з не дуже довгими штанинами. Це може бути класичний трикотажний комбінезон. Використовувати слід пастельні відтінки — вони будуть ніжними і вдало поєднаються з іншими кольорами образу.
    4. Спідниця середньої довжини. Від занадто короткої слід відмовитися. Річ у тім, що міні-спідниця і відкриті стопи не зовсім вдало поєднуються. А ось якщо у вас є спідниця середньої довжини, то можна сміливо одягати її. Головне, щоб одяг і взуття не були надмірно контрастних кольорів.
    5. Брючний костюм. Це стане відмінним рішенням при створенні ділового образу. Тільки бажано, щоб штани доходили до щиколотки. Якщо вони будуть довші, то ефект від взуття виявиться не настільки значним.
    6. Вечірня сукня. В цьому випадку обов'язково потрібно, щоб мюлі у вас були на шпильці. Якщо така модель є в наявності, то можна сміливо створювати новий образ.

    Також можна просто одягнути штани під такі туфлі. Поєднання напевно зможе вас порадувати. Доповнити образ можна різними аксесуарами. Наприклад, це може бути сумка або клатч. Деякі представниці прекрасної статі навіть підбирають речі, щоб вони були одного тону із взуттям. Якщо вам вдасться знайти такі відтінки, то ви напевно матимете стильний вигляд.

    Таким чином, мюлі – це саме ті туфлі, які дозволяють жінці експериментувати. Це означає, що ви можете чи не щодня створювати для себе новий образ. Якщо говорити про речі, які з цим взуттям поєднувати не варто, то це в першу чергу спортивні костюми, шорти, дуже короткі спідниці.

    ❓ Які бренди виготовляють якісні мюлі?

    З кожним роком мюлі стають дедалі популярнішими, витісняючи звичні нам раніше балетки чи босоніжки. Таку затребуваність можна пояснити особливістю крою, що робить їх надзвичайно комфортними та пристосованими до сучасного швидкого темпу життя. При цьому вони мають привабливий вигляд та пасують майже до будь-якого стилю одягу.

    На ринку мюлі представлені у широкому асортименті, що дозволяє кожній представниці прекрасної статі підібрати варіант до смаку. Вибираючи нову пару, також зверніть увагу на її якість, охайність стібків тощо. Або ж одразу ознайомтеся з брендами, що вже відомі як найкращі виробники такого типу взуття:

    • Asos;
    • Belwest;
    • Fabio Rusconi;
    • Tucino;
    • Schutz та ін.

    Якщо раніше ви зустрічали подібні найменування, але досі не знаєте, чим вони заслужили таку прихильність, з‘ясуйте прямо зараз, прочитавши короткий опис.

    Asos

    Усім товарам, що мають маркування Asos, притаманний особливий стиль. Компанія позиціює себе як новатор, що вирізняється з-поміж інших та створює якісні речі, аби споживачі могли підкреслити власну індивідуальність і залишатися собою незалежно від місця перебування — чи то вечірка, подорож або ж буденна зустріч із друзями. Мюлі від Asos відповідають останнім трендам та створені в урбаністичному стилі.

    Belwest

    Ще з часів СРСР одяг та взуття білоруського виробництва вважались якісними та стійкими до зношування. І ця тенденція не змінилася з роками. Вироби від Belwest і тепер мають великий попит серед споживачів у країнах СНД. Крім того, мюлі цього бренду надзвичайно зручні, адже їх виготовляють з урахуванням анатомічних особливостей стопи, повторюючи її вигини. Навіть після довгої прогулянки у такому взутті ви не відчуватимете сильної втоми.

    Fabio Rusconi

    В усіх країнах світу італійське взуття вважається найліпшим серед усього, представленого на сучасному ринку. Товари від Fabio Rusconi  є втіленням усього, що приваблює нас під час перегляду модних каталогів. Бездоганність, витонченість, жіночність — саме ці параметри характеризують туфлі, босоніжки та мюлі бренду. При цьому неймовірний дизайн не стане перешкодою вашому комфорту, адже всі вироби мають зручні колодки та анатомічні устілки.

    Мюлі від вищезгаданих компаній ви можете придбати на сайті за вигідною ціною. Для зручності також можливо скористатись функцією фільтру, відсортувавши нецікаві й неактуальні пропозиції. Аби ваше придбання було вдалим, перед замовленням обов’язково звіртеся з розмірною сіткою, яку можна переглянути, відкривши картку товару.

    ❓ З яких матеріалів роблять мюлі?

    Мюлі зараз найчастіше створюють з натуральної та штучної шкіри, замші, текстилю. Саме ці матеріали використовують для створення не тільки основи, але і підкладки, устілки.

    При виборі взуття слід в першу чергу звертати увагу на матеріал. Саме від цього залежить практичність виробів. Зокрема, слід віддавати перевагу моделям з натуральної шкіри. Вони міцні та здатні витримати високі навантаження. Завдяки цьому мюлі залишатимуться цільними і практичними довгі роки. Так, взуття з натуральної шкіри коштує трохи дорожче, ніж з інших матеріалів. Але така вартість є виправданою.

    Також затребуваним матеріалом, з якого роблять мюлі, є штучна шкіра. Вона не така практична, як натуральна, однак коштує дешевше. Тому взуття зі штучної шкіри стане відмінним вибором для кожної представниці прекрасної статі.

    Якщо говорити про текстиль, то мюлі з нього не настільки практичні, тому й коштують дешево. Таке взуття добре розношується, добре переносить вплив зовнішніх факторів. Саме тому їх придбання стане вдалим рішенням.

    Замшеві моделі виглядають більш офіційно. Найчастіше їх надягають на офіційні заходи. Туфлі з даного матеріалу досить практичні, але в них краще не ходити під дощем. Замша не переносить високу вологість. 

    Також потрібно обов'язково приділяти увагу тому, з чого виготовлена ​​підошв взуття. Зараз серед найбільш затребуваних матеріалів:

    • каучук;
    • натуральна шкіра;
    • ПВХ;
    • кожволон;
    • поліуретан;
    • гуму;
    • ТЕП;
    • туніт;
    • еластомер.

    Варіантів дійсно багато. Підошва повинна бути міцною, але не жорсткою. Саме тому найчастіше використовуються поліуретан або кожволон. Вони не дуже дорогі та досить практичні. Завдяки цьому взуття збереже свої експлуатаційні переваги на довгі роки.

    При покупці також обов'язково звертайте увагу на каблук. Найбільш затребуваним є товстий. При використання такого взуття нога не так втомлюється, тож ви зможете простояти навіть кілька годин.

    Таким чином, якщо ви вирішили купити мюлі, потрібно обов'язково звертати увагу на матеріал. Перевагу краще віддавати шкірі або замші, оскільки саме з них виходить взуття, яке не деформується під впливом зовнішніх факторів.

    Досить клікнути на модель, яка вам сподобалася, щоб дізнатися її матеріал. Також ви отримаєте ​​інформацію про розміри, які є в наявності. Тому, якщо ви хочете придбати саме таке взуття, завітайте в наш інтернет-магазин.

    ❓ Як обрати якісні мюлі?

    Правильний вибір туфель-мюлі дуже тісно пов'язаний з індивідуальними перевагами жінки, а також з одягом, який вона бажає носити. Традиційний стиль сьогодні передбачає мюлі на тоненьких підборах. Подібне взуття відмінно виглядає разом із:

    • штанами;
    • спідницями-олівець;
    • іншими предметами одягу стриманого стилю.

    Квадратні підбори – рішення для сміливих жінок, які не бояться експериментувати. Взуття на такому підборі ідеально доповнить:

    • яскраве плаття;
    • пишну спідницю;
    • плісе;
    • інші види урочистого, святкового одягу.

    Найпопулярнішими серед жінок різного віку є мюлі на невисоких підборах або зовсім без них. Таке взуття є найкращим рішенням для щоденного використання. Його можна прекрасно поєднувати не тільки з сукнями та спідницями, але також із кюлотами та джинсами. Крім того, подібні туфлі незвичайно зручні. У них ви не відчуєте втому, навіть якщо вам доведеться ходити цілий день.

    При виборі мюлі особливу увагу слід приділяти матеріалу виготовлення, а також його відповідності до пори року. Для прохолодного міжсезоння найкраще підійде замша або природні варіанти шкіри. Літо – прекрасна пора для туфельок з текстильного матеріалу, оскільки саме він забезпечує відмінне шкірне дихання стопи у спекотну погоду.

    Відмінно буде виглядати взуття з різноманітним декором, наприклад, тканинні версії з бантом. Під них краще надягти бахромчасті джинси або шорти.

    Теплий варіант мюлі для зими можна носити навіть на босу ногу, оскільки шкарпетки з ними зовсім не поєднуються. Серед варіантів для холодної пори року величезною популярністю користуються також хутряні мюлі Гуччі.

    Підбираючи туфлі-мюлі, обов'язково слід враховувати їх повноту. Широкі моделі можуть зіскакувати з Вашої ноги, в той час як звужені фасони будуть натирати стопу.

    Найкращі бренди

    При виборі мюлі обов'язково приділіть увагу виробникові. Краще вибирати відомі марки взуття, щоб потім швидко не розчаруватися в його якості.

    Серед багатьох популярних, іменитих брендів не можна не відзначити Jessica Simpson з США. Колекції включають безліч вишуканих варіантів мюлі на низьких підборах із загостреним носом. Переважно таке взуття вибирають на виняткові урочисті заходи.

    Le Silla – престижна італійська марка, що входить до відомої серії Luxure. Різноманітні варіації туфель від Le Silla зазвичай декорують каменями, блискітками та іншими декоративними елементами. Не можна не згадати і Michael Kors – бренд, вироби якого відрізняє лаконічність. Тому такі мюлі підійдуть скоріш для повсякденного стилю.

    ❓ З якою устілкою зручніше всього носити мюлі?

    Сьогодні мюлі належать до категорії трендового взуття, тож запитів щодо їх покупки стає дедалі більше. Звичайно ж, перш ніж відкрити картку товару та задуматись над замовленням, ми звертаємо увагу на зовнішній вигляд виробу, проте є й інші, не менш важливі характеристики. Так, варто також ознайомитись з складом пари: матеріалами, що використовувались для виготовлення верху, підкладки, устілки та підошви. Від останніх двох залежатиме ваш комфорт. Так, якщо устілка підібрана правильно, ваші ноги не набрякатимуть та не пітнітимуть, а під час ходи не виникатиме неприємних відчуттів.

    Найбільш затребувані матеріали для виготовлення устілок:

    1. Натуральна шкіра. Якщо в ваших планах придбати взуття з натуральної шкіри, обов’язково перевірте, чи відповідає устілка вашим вимогам. Адже сучасні виробники часто змінюють її склад, бажаючи зекономити на виробництві. Насправді, натуральна шкіра вважається одним з кращих варіантів. Вона добре пропускає повітря й вбирає вологу, що дозволяє стопі дихати, а також підтримувати оптимальну для шкіри температуру.
    2. Повсть. По суті, це вовна, але оброблена спеціальним способом — пресуванням. Устілки з такого матеріалу зазвичай застосовують при виготовлення демісезонного взуття, проте іноді їх можна зустріти і у парі мюль. Повсть стійка до зношування й деформації, тож вироби з неї не стиратимуться та добре триматимуть форму протягом кількох сезонів.   
    3. ЕВА. Синтетична сировина, яка при цьому є абсолютно екологічною. Завдяки здатності до теплозбереження, а також повітропроникним властивостям придатна для пошиву виробів як зимового, так і літнього типу. Поступається ЕВА попереднім варіантам лише терміном експлуатації. Якщо в ваших планах носити мюлі довше, аніж 2-3 сезони, готуйтесь заміняти устілки.
    4. Штучна шкіра. Сучасні синтетичні матеріали хоч й дешевші за натуральні аналоги, проте нічим не гірші. Звичайно ж, за умови якісного виробництва. Їм властиві ті ж самі характеристики, виключаючи хіба що стійкість до низьких температур. Хоча у випадку з мюлі це не має ніякого значення.

    Ви також можете зустріти й інші пропозиції щодо устілок та придбати їх окремо. В нашому інтернет-магазині ви маєте змогу переглянути усі доступні пропозиції та вибрати кращий варіант. Або пошук став ще простішим, скористайтесь функцією сортування та виділяйте лише ті категорії товарів, що вас зацікавили.

    ❓ Які кольори жіночих мюлей зараз в моді?

    В цьому році в моді мюлі ніжних відтінків: пудрового, білого, світло-бежевого, срібного. Саме такі кольори є затребуваними серед аудиторії. Також не втрачають своїх позицій моделі чорного кольору. Вони доступні у великій кількості, тому представниці прекрасної статі легко можуть знайти потрібний варіант для себе.

    Причин популярності чорних мюлей безліч. Серед найбільш очевидних слід виділити:

    1. Універсальність. Взуття такого кольору можна легко поєднувати з іншими елементами вашого образу. Воно добре виглядає з джинсами, сукнями, спідницями. Завдяки цьому можна регулярно міняти стиль і при цьому носити одне і те ж взуття.
    2. Практичність. На мюлях чорного кольору практично не помітно пошкоджень.
    3. Великий вибір. В нашому інтернет-магазині вас чекають десятки моделей чорного кольору. Жоден інший відтінок не представлений наскільки багато.

    Також в цьому році популярними є моделі ніжних кольорів. Вони легкі, допомагають створити неперевершений образ. Моделі світлих тонів зазвичай випускають зі штучної шкіри або текстилю.

    Також зараз в тренді сміливі експерименти. Наприклад, це проявляється в комбінованих моделях. У мюлях поєднуються різні кольори, причому робиться це досить хаотично. Так, одна з найпопулярніших моделей – це мікс жовтого, синього і червоного кольорів. Таке взуття відразу привертає увагу, тому таке взуття є затребуваним серед сміливих модниць.

    Ще один популярний варіант – рожеві мюлі з чорними вставками. Вони виглядають сміливо і безпосередньо. Таке взуття може стати одним з центральних елементів вашого образу. Також серед сміливих експериментів в плані кольору можна відзначити моделі, близькі по відтінку до леопардових. 

    При цьому над поєднанням зухвалих мюлі з іншими елементами гардероба практично ніхто не замислюється. Тому зараз нікого не здивуєш сміливими експериментами стосовно відтінків.

    Такі тренди зайвий раз демонструють, що представниці прекрасної статі люблять абсолютно різні речі. Хтось – ніжні, спокійні відтінки, в такому взутті можна відправитися на офіційні заходи, інші – яскраві поєднання, що привертають увагу, треті – класичні чорні моделі, які завжди доречні та не виходять з моди.

    В асортименті нашого інтернет-магазину ви можете знайти будь-який варіант. Доступні сотні позицій, причому лінія регулярно доповнюється. Достатньо лише клікнути на модель, яка вам сподобалася, щоб придбати її за найкращою вартістю на ринку.

    ❓ Куди можна надягати мюлі, а куди не варто?

    Сьогодні мюлі – популярне взуття, яке дозволяє доповнити та урізноманітнити будь-який аутфіт. Діловий обід, вечірка, побачення та похід у кіно з друзями – така модель дозволить виглядати неперевершено всюди. Але мюлі не підходять для офісу та заходів з вечірнім дрес-кодом. Також не слід ризикувати, відправляючись в них на тривалу прогулянку. Така модель не пристосована для тривалої ходьби. При цьому є ризик стерти ноги та постраждати від відсутності ортопедичної устілки.

    Ідеальний варіант для шанувальників стилю кежуал – мюлі на плоскій підошві. Таке взуття здатне прикрасити повсякденний або діловий образ. Рекомендується обирати моделі білого, чорного або пурпурового кольору.

    Одягати мюлі можна на різні заходи. При цьому багато що залежить від їх індивідуальних особливостей, а також від того, наскільки добре конкретна модель поєднується з іншими елементами гардероба. У більшості випадків таке взуття добре доповнює:

    • яскраві спідниці-міді;
    • брюки-кюлоти;
    • джинси-банани;
    • штани та джинси широкого крою.

    Мюлі – це взуття без задника. Тому при виборі моделі слід звертати увагу, щоб вона була відповідної повноти. Широке взуття буде злітати при ходьбі, а надто вузьке – передавлювати стопу, що стане причиною дискомфорту. Слід віддавати перевагу виробам з натуральної шкіри або замші. Але мюлі з гладкого натурального матеріалу не завжди підходять для суворого офісного стилю.

    Важливо врахувати, що підбір одягу більшою мірою залежить від форми підошви і тільки на 20% від стилю, в якому виконане взуття. Для вечірнього виходу підійдуть мюлі з вишивкою та декоративними пряжками. Золотистий та сріблястий кольори завжди були стильними хітами сезону.

    Широкий геометричний каблук до 5 см є найзручнішим під час носіння. Але не підходить для занять спортом та тривалих подорожей. Також велике значення має стиль та колір, в якому виконане взуття. Чорні, кремові та бежеві мюлі з лаконічним дизайном добре доповнять повсякденний та діловий образи. Такі моделі візуально подовжують ноги та привертають увагу до щиколотки.

    Сьогодні мюлі – невід'ємний елемент жіночого стилю. Це зручне й привабливе взуття давно стало своєрідним талісманом для кожної представниці прекрасної статі, яка бажає виглядати стильно на вечірці або ж у звичайному офісі.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди