Маса нетто: 50 г
Маса порції: 450 г
Енергетична цінність: 37,8 /170,1 Ккал
Білки: 1,8 / 8,2 г
Жири: 0,1 / 0,5 г
Вуглеводи: 7,9 / 35,8 г
Термін придатності: 3 роки
З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Спостерігаючи за видами гори Бребенескул можна подумати, що краще вже бути не може. Але коли ти смакуєш рідний, гарячий і смачний борщ в пакеті – ніби сам розтаєш в атмосфері Карпат, і стає так тепло-тепло. Це лише натуральні сублімовані овочі, запашна петрушка для відчуття рідного, домашнього запаху, коли не можеш купити борщ. Індичка з квасолею насичують і закохують у себе своїм смаком – таким соковитим, ідеальним у поєднанні.
Борщ з індичкою і квасолею» надає енергії та сил, аби дослідити всю красу українських гір.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.