triangle

    Спеції та приправи (Бренд - Sap)

    -13%

    Васабі (японський хрін) - це додаток, японської кухні, який зробить ваші страви неповторними та особливими. Завдяки його гострому смаку та свіжості, васабі створює неперевершену гармонію з іншими складовими страви, надаючи їм більш виразний смак..Аналог простому нашому хрону, але зі специфічним смаком, ароматом, унікальним зеленим кольором і корисними властивостями. Васабі зазвичай подається як додаток до суші, сашимі та інших японських страв. Васабі не лише задовільняє гастрономічні вимоги, але також має кілька корисних властивостей для здоров'я. Основна користь васабі полягає у його природній здатності боротися з бактеріями та мікробами.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -22%

    Преміальний білий маринований імбир готовий до вживання. Його можна використовувати як додаток до суші, рол, салатів або просто шматочок додати в чай або будь-який інший напій за вашим смаком.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -19%

    Чорний кунжут - це насіння рослини sesam. Він менш розповсюджений ніж білий кунжут, але має більше корисних властивостей. Найчастіше насіння кунжуту використовують як приправу до салатів, страв з риби, птиці, а також у кондитерських виробах. Також з нього виготовляють пасту (урбеч), халву, олію, молоко. Кунжут - цінна олійна рослина. уУ насінні міститься до 60% масла, у складі якого переважають ненасичені вищі жирні кислоти – лінолева, стеаринова, арахісова, лігноцеринова – важливі складові мембран клітин. Окрім того, олія містить безліч біологічно активних речовин та вітамінів (каротин – попередник вітаміну А; вітаміни В1, В2, РР (11,1 мг) та токоферол – попередник вітаміну Е (2,3 мг) Чорний кунжут є також джерелом мікро- та макроелементів: кальцію (1474 мг), фосфору (720 мг), калію (497 мг), магнію (540 мг), заліза (16 мг), цинку міді, селену, молібдену. Білок кунжуту багатий на незамінні амінокислоти (триптофан, гістидин). Склад: кунжутне насіння 100%
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -19%

    Білий кунжут - це насіння рослини sesam. Найчастіше насіння кунжуту використовують як приправу до салатів, страв з риби, птиці, а також у кондитерських виробах. Також з нього виготовляють пасту (урбеч), халву, олію, молоко.Кунжут - цінна олійна рослина. уУ насінні міститься до 60% масла, у складі якого переважають ненасичені вищі жирні кислоти – лінолева, стеаринова, арахісова, лігноцеринова – важливі складові мембран клітин. Окрім того, олія містить безліч біологічно активних речовин та вітамінів (каротин – попередник вітаміну А; вітаміни В1, В2, РР (11,1 мг) та токоферол – попередник вітаміну Е (2,3 мг)Чорний кунжут є також джерелом мікро- та макроелементів: кальцію (1474 мг), фосфору (720 мг), калію (497 мг), магнію (540 мг), заліза (16 мг), цинку міді, селену, молібдену. Білок кунжуту багатий на незамінні амінокислоти (триптофан, гістидин).Склад: кунжутне насіння 100%
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -19%

    Васабі (японський хрін) - це додаток, японської кухні, який зробить ваші страви неповторними та особливими. Завдяки його гострому смаку та свіжості, васабі створює неперевершену гармонію з іншими складовими страви, надаючи їм більш виразний смак..Аналог простому нашому хрону, але зі специфічним смаком, ароматом, унікальним зеленим кольором і корисними властивостями.Васабі зазвичай подається як додаток до суші, сашимі та інших японських страв. Васабі не лише задовільняє гастрономічні вимоги, але також має кілька корисних властивостей для здоров'я. Основна користь васабі полягає у його природній здатності боротися з бактеріями та мікробами.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -19%

    Васабі (японський хрін) - це додаток, японської кухні, який зробить ваші страви неповторними та особливими. Завдяки його гострому смаку та свіжості, васабі створює неперевершену гармонію з іншими складовими страви, надаючи їм більш виразний смак..Аналог простому нашому хрону, але зі специфічним смаком, ароматом, унікальним зеленим кольором і корисними властивостями.Васабі зазвичай подається як додаток до суші, сашимі та інших японських страв. Васабі не лише задовільняє гастрономічні вимоги, але також має кілька корисних властивостей для здоров'я. Основна користь васабі полягає у його природній здатності боротися з бактеріями та мікробами.