Куркума має дещо гіркуватий пряний смак і тонкий аромат з нотками апельсина та суміші перців. Її застосовують для приготування світлих соусів, супів-пюре, рагу, салатів. Вона надає особливого запаху стравам із морепродуктів, яловичини, баранини, рису. Також її використовують для забарвлення масла, кремів, сирів та лікерів. Куркума добре поєднується з коріандром, куміном, паприкою, перцем чилі, петрушкою. Склад: куркума мелена Країна походження сировини: Індія. Поживна цінність на 100 г(г) продукту: білки - 7,5 г(г), жири - 10 g(г), вуглеводи - 44 g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 1460 кJ (кДж) (350 ккал (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, при температурі не вище 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.