triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Очистити все

    Продукти

    кешбек 5 ₴

    Арахісова паста ТМ "Домашні продукти" з чорним шоколадом ідеально доповнить тости, круасани і булочки. Смачний і корисний сніданок для всієї родини. Таке поєднання шоколаду не залишить байдужим діток і ласунів. В арахісовій пасті багато білка. За консистенцією паста м'яка і солодка, вона багата на клітковину, амінокислоти, вітаміни групи В, PP, D і мінерали. Для створення пасти використовується лише натуральна сировина. При регулярному вживанні продукту покращується пам'ять та увага, паста усуває виснаження організму та заспокоює нервову систему. Продукт не містить ГМО та інших шкідливих компонентів. Склад: apaxіc очищений смажений (вміст у пасті до 98%), чорний шоколад, pacтільне масло (apaxіcове), соль, caxap. Термін придатності: 8 місяців
    кешбек 5 ₴
    -46%

    Кенія Kagunyu - це чудова зернова кава зі сходу Кенії, з неповторним смаком та ароматом. Зерна цієї кави вирощуються на плантаціях висотою понад 1800 метрів над рівнем моря, де вони отримують достатню кількість сонця та вологи для розвитку багатого та складного смаку. Ця кава має насичений та виразний смак, який починається з нот стиглого яблука. Поступово смак перетікає в ягідний мус, який надає йому багатий та складний характер. Післясмак збагачується нотами бальзаміку, що робить смак кави ще більш насиченим та глибоким. Кава Кенії Kagunyu вирощується на багатих ґрунтах, що дозволяє зернам розвивати багату та складну смакову палітру. Вона вирощується з використанням традиційних методів, що дозволяє зберегти всі натуральні властивості кави. Якщо ви шукаєте високоякісну зернову каву з неповторним смаком та ароматом, то Кенія Kagunyu - ідеальний вибір для вас.
    кешбек 4 ₴

    Шинка рублена виготовлена із відбірної свинини з власних ферм та заготівельних підприємств Данії. Вона чудово доповнить страви із рису та лапші, підійде до піци та гарячих бутербродів. Склад: Шинка свиняча (41%), м'ясо свинина (14%), жир свинячий, вода, свиняча шкірка, м'ясо механічного обвалювання свиняче (8%), картопляний крохмаль, сіль, молочний білок, стабілізатор (Е451), антиоксидант (Е301), консервант (Е250) Поживні характеристики: Жири, г/100г 25 Білки, г/100г 15 Вуглеводи, г/100г 1.5 з них цукру, г/100г 0 Калорійність, кДж/100г 1206 ккал/100г 291 Сіль, г/100г 3 Насичені жири, г/100г 10 Характеристики Країна-виробник Данія Термін придатності 60 місяців Упаковка Жестяна банка Вага 200 г Тип Консервоване м'ясо Основа Свинина Тип нарізання Нарізання
    кешбек 5 ₴
    -48%

    Сорт кави Гватемала Los Volcanes – це високоякісна арабіка, яка вирощується на південному заході Гватемали, біля вулкана Тажумулько. Цей регіон славиться своїми багатими та поживними грунтами, кліматичними умовами та високогірними пейзажами, що впливає на якість кави. Історія сорту Los Volcanes бере початок з 1950-х років, коли на початку розвитку кавової промисловості Гватемали, фермери вирощували каву для внутрішнього споживання. З часом, зростаючий попит на високоякісну каву привів до збільшення виробництва та вдосконалення технологій обробки кави. У результаті, сьогодні Los Volcanes вважається одним з найкращих сортів гватемальської кави. Кава Los Volcanes відзначається насиченим смаком з відтінками шоколаду та фруктів, м’якими та приємними кислинкою та гармонійним післясмаком. Вона має середню кислотність та тіло, що робить її ідеальною для приготування як у вигляді еспресо, так і у фільтр-кавоварці.
    кешбек 5 ₴
    -48%

    Танзанія Kilimanjaro - це чудова зернова кава зі сходу Танзанії, з вишуканим та складним смаком. Зерна цієї кави вирощуються на схилах гірського масиву Кіліманджаро, на висоті понад 1400 метрів над рівнем моря. Ця кава має тонку ягідну кислинку, яка поступово перетікає в стиглий абрикос. Її смак дуже насичений та багатий, з виразними нотами фруктів та легким горіховим післясмаком. Завдяки цим складним смаковим нотам, кава має багатий та глибокий смак, який дозволяє насолоджуватися кожним ковтком. Кава Танзанії Kilimanjaro вирощується на багатих вулканічних ґрунтах, що дозволяє зернам розвивати багату та складну смакову палітру. Вона вирощується з використанням традиційних методів, що дозволяє зберегти всі натуральні властивості кави. Якщо ви шукаєте високоякісну зернову каву з вишуканим смаком та ароматом, то Танзанія Kilimanjaro - ідеальний вибір для вас.
    кешбек 3 ₴

    До складу набору входять: - часниковий перець - апельсиновий перець - лимонний перець - суміш перців з коріандром - суміш 5 перців солодко-гостра Часниковий Перець: Аромат Часнику в Гострому Обрамленні Застосування: Ця приправа ідеально поєднується з м'ясними стравами, картоплею та пастами. Додайте її в маринади або приправте смажені овочі для вибуху часникового аромату. Рецепт: Обсипте часниковим перцем шматки курячого філе перед смаженням або використовуйте у приготуванні тушкованих овочів. Апельсиновий Перець: Освіжаючий Аромат Цитрусових Застосування: Апельсиновий перець чудово підходить до морепродуктів, салатів та білого м'яса. Його цитрусовий акцент додасть свіжості у ваші страви. Рецепт: Спробуйте використовувати апельсиновий перець у маринаді для креветок або приправити курячі котлети. Лимонний Перець: Кращий Друг Риби та Зелені Лимонний перець ідеально поєднується з рибою, куркою та овочами. Його кислотний смак додає яскравого акценту до ваших страв. Запечіть лосось, посипаний лимонним перцем, або додайте приправу в маринад для курки. Суміш Перцев з Коріандром: Гармонія Традицій та Екзотики Ця суміш чудово доповнює м'ясні страви, соуси та овочеві запіканки. Коріандр надає нотку свіжості та цитрусових кислот. Рецепт: Використовуйте суміш для приготування маринаду для яловичини або посипте запечені картопляні часточки. Суміш 5 Перців Солодко-гостра: Гра контрастів і насиченості Застосування: Ця суміш додасть глибокого смаку і гостроти у ваші страви. Ідеально підходить для маринадів, запіканок та пікантних соусів. Рецепт: Спробуйте використати суміш 5 перців для маринаду до гриль-блюд або додайте в соус для пасти.
    кешбек 4 ₴

    Приправою "Суміш 5 перців" слід посипати гаряче блюдо перед вживанням, також можна додавати в страву за 5-7 хвилин до закінчення приготування. Чорний перець надає стравам необхідну гостроту, аромат і стимулює травлення, а також збуджує апетит. Білий перець надає їжі м'яку гостроту, неповторний аромат, тонкий і делікатний смак. Рожевий перець має ніжний, теплий і трохи сухуватий аромат, з нотками смоли, анісу, імбиру, ментолу, цитрусових, родзинок і ялівцю. Зелений перець м'якше, ароматний, пряний інших перців. Збуджує апетит, сприяє травленню, бореться з застудами, покращує кровообіг. Запашний перець має пряний запах, пекучий смак і нагадує суміш чорного перцю, гвоздики, мускатного горіха і кориці. Він добре доповнює свіжі, консервовані овочі та овочеві супи, шпинат, рибу, соуси до дичини і холодець. У невеликій кількості надає своєрідний смак фруктовим компотів, пудингів і печінкою. Склад: перець чорний горошок, перець білий горошок, перець зелений горошок, перець рожевий горошок, перець духмяний горошок. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 4 ₴
    -50%

    Ефіопійська кава з регіону Sidamo є одним з найвідоміших сортів кави світу, який дуже популярний серед цінителів кави завдяки своїм характерним смаковим властивостям. Регіон Sidamo, розташований на південному заході Ефіопії, відомий своєю високоякісною кавою ще з давніх часів. Цей регіон зі своїми високогірними плато, збагаченими вулканічними грунтами та підходящим кліматом, створює ідеальні умови для вирощування кави. Ефіопійська кава з регіону Sidamo має характерний смак з фруктовими нотками, ароматом чорної смородини, цитрусовими тонами та приємною кислинкою. Каву з цього регіону вирощують високогірні кооперативи, виключно методом сонячної сушки. Це дає каві глибокий і насичений смак, а також ніжну текстуру та аромат.
    кешбек 5 ₴
    -51%

    Коста-Ріка Villa Sarchi - це високоякісна зернова кава з багатим та складним смаком, яка вирощується на плантаціях у східній частині Коста-Ріки. Ця кава має яскраву кислинку вишні, яка доповнюється насиченим смаком волоського горіха та легким присмаком кориці. Завдяки цим смаковим нотам, кава має багатий та збалансований смак, що дозволяє насолоджуватися кожним ковтком. Цей сорт кави вирощується зі сорту кавових зерен Вілла Сарчі, який має низький вміст кофеїну та відомий своїм багатим смаком. Кава вирощується на висоті понад 1200 метрів над рівнем моря, що дозволяє зернам розвивати багату та складну смакову палітру. Якщо ви шукаєте високоякісну зернову каву з багатим смаком та складним ароматом, то Коста-Ріка Villa Sarchi - ідеальний вибір для вас.
    кешбек 3 ₴

    Бадьян - досить популярна спеція. Вона має своєрідний, насичений аромат. Зростає ця рослина в Китаї, Японії, Південної Кореї і Абхазії. Бадьян не 100% цілий. Кількість брухту 30-40%. До складу зірчастого бадьяна входить велика кількість ефірних масел і корисних речовин: сафол, фенол анетол, цинеол, солі, цинк, магній, калій, фосфор, мідь, марганець, вітаміни груп В, вітамін С. Аніс і бадьян - в чому різниця? Пряність має другу назву - аніс зірчастий. Це пов'язано з тим, що бадьян і аніс мають дуже схожі аромати. Але біологічної зв'язку між ними немає. Відмінності анісу і бадьяна очевидні: перший являє собою насіння, а другий схожий на зірочки з великими насінням всередині, як на фото вище. Застосовують пряність в кулінарії, косметології та медицині. У кулінарії бадьян анісовий додають в якості спеції до багатьох страв. Так як він практично не змінює свої смакові властивості при нагріванні, то його можна додавати на початку приготування їжі. Однією зірочки Вам вистачить на пару страв. Пряність чудово покращує смак солодких страв: пирогів, печива, тістечок, варення, компотів. У тісто приправу краще додавати в самому початку, а в інші солодкі страви і напої за пару хвилин до приготування. У косметології справжній бадьян використовують в основному для шкіри, тому що він надає тонізуючу дію, знімає набряки, підвищує пружність. Ефірні масла часто додають в ванну, для заспокоєння шкіри. Корисні властивості бадьяна. Корисний годуючим мамам, так як сприяє збільшенню кількості молока. Допомагає впоратися з неприємним запахом з рота. Бадьян - приправа, яку використовують для зміцнення організму, стабілізації нервової системи, підвищення імунітету. Корисний при кашлі, допомагає повернути зниклий або захриплість, сприяє відкашлюванню. Знижує частоту серцебиття. Відвар з зірчастого анісу використовують для лікування судом, лихоманок. Як і будь-яка пряність, бадьян має свої протипоказання. Не бажано вживати спецію дітям, які молодші за 12 років, вагітним жінкам і людям з нервовими розладами. Категорично забороняється вживати спецію епілептикам. Якщо Ви ставите питанням, де можна купити справжній бадьян, то його можна придбати в нашому інтернет-магазині за чудовою ціною. Купити пряність можна як оптом так і в роздріб. Виробництво - В'єтнам Термін зберігання, років - 5 Харчова цінність, г / 100г: білки - 18, жири - 16, вуглеводи - 50 Енергетична цінність, ккал / 100г - 337; Склад: Плоди бадьяна, діаметр квіток 0,5-2,5 см, без цвілі, колір натуральний. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    Паприка копчена мелена - це унікальна приправа, яка надає стравам багатства димного аромату та яскравої вогняної пікантності. Вона є одним з ключових інгредієнтів у багатьох кулінарних традиціях і є основою для створення різноманітних страв, що виділяються своїм унікальним смаком та ароматом. Процес виготовлення копченої меленої паприки починається із сушіння стиглих червоних перців на відкритому повітрі або у спеціальних сушильних камерах. Потім перці піддаються процесу копчення, внаслідок чого набувають характерного димного аромату. Після цього вони перемелюються у дрібний порошок. Кулінарне застосування копченої меленої паприки Копчена мелена паприка надає стравам унікального смаку та аромату, що робить її невід'ємною частиною багатьох кулінарних рецептів. Ось деякі способи її використання: Приготування барбекю: Копчена паприка ідеально підходить для маринадів та приправи м'яса перед смаженням на грилі. Вона надає м'ясу насичений димний смак. Соуси та гуляші: Ця приправа відмінно поєднується з помідорами та червоним м'ясом, роблячи гуляші та тушковані страви неймовірно ароматними. Підливи та супи: Додавання копченої меленої паприки додасть вашим супам та підливам незвичайний димний акцент. Закуски та дипи: Використовуйте копчену паприку для приготування домашніх соусів та дипів, які будуть чудовою добавкою до чіпсів та овочевих закусок.
    кешбек 4 ₴

    Лаванда - морозостійкі вічнозелені кущі. Назва походить від латинського lava - мити, це пояснюється тим, що римляни додавали лаванду в свої ванни для свіжості і аромату. Лаванда позбавляє від почуття сонливості, допомагає при головних болях і запамороченні, допомагає при паралічі і судомах після перенесеного інсульту. Крім того, вона сприяє виведенню сечі, зменшує зубний біль У кулінарії використовують сушені квіти і лавандова олія. Лаванду, як пряність часто використовують в національній французької, італійської та іспанської кухнях. Страви, приправлені лавандою моментально набувають характерного аромат. Квітки лаванди використовують як натурального ароматизатора при виготовленні деяких дорогих м'ясних і ковбасних виробів. Відомі рецепти оригінальних зелених соусів, а також овочевих страв і масла, які виготовляють з чебрецю, шавлії, зелені кропу і лаванди. Головна користь лаванди полягає в тому, що при регулярному вживанні рослини в їжу зміцнюється імунітет і організм людини стає менш вразливий для різних вірусів і простудних захворювань. В Італії, Іспанії, на півдні Франції нею приправляють салати, соуси, грибні, овочеві і рибні супи, другі страви з овочів, смажену і тушковану баранину. Страви посипають порошком лаванди так само, як перцем. Цікаво, що під час копчення виробів, лаванда разом з ягодами ялівцю додається до тліючим тирсі. У США пряністю ароматизують зелений китайський чай, домашні напої і овочеві салати. У ряді країн вона входить до складу трав'яних чаїв. Загорніть щіпку лаванди в марлю і покладіть у шафу з одягом. По-перше це позбавить вас від молі, а по-друге одяг просочиться легким приємним ароматом. Походження: Албанія. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    Країна походження: Шрі-Ланка. Довгоочікувана королева спецій - Кориця цейлонська! Тепер її можна купити і в нашому інтернет-магазині. Перш ніж покласти товар в кошик, напевно всім хотілося б дізнатися, чим же так знаменита цейлонська кориця? У чому різниця між каси (корицю, яку ми звикли купувати в магазинах у вигляді паличок або порошку) і цейлонської корицею? Чому ціни на ці види кориці так сильно відрізняються? З радістю відповімо на ці питання, щоб у Вас не залишилося ні краплі сумнівів. Цейлонську корицю виробляють з молодих пагонів коричного дерева, тому вона має дуже тонким багатогранним ароматом і великою кількістю ефірних масел. Тоді як у кассии досить різкий і однорідний коричнева, з невеликою пекучістю аромат, в ній практично немає солодких нот. Все через вік і товщини кори, яка володіє малою кількістю ефірних масел. Купивши кассию у вигляді паличок, Вам не вдасться подрібнити її в домашніх умовах, так як кора дуже тверда. Цейлонська кориця чудово подрібнюється в ступці, млині або кавомолці. Палички скручуються вручну дуже тонко, висушуються, потім шліфуються, обрізаються під певну довжину. Зазвичай це 7 або 12 см в довжину. З огляду на те, що цейлонська кориця набагато духмяний і приємніше на смак в порівнянні з каси, її необхідно додавати з розрахунку 1/3 кількості, зазначеного в рецептурі, за винятком тих випадків, коли в рецепті вказана саме цейлонська кориця. Таким чином, цейлонської кориці вистачить на більшу кількість булочок і глінтвейну, а смак страв буде більш тонкий і вишуканий. За зовнішнім виглядом дуже легко розрізнити кассию і цейлонську корицю. У цейлонської кориці палички складаються з багатошарової тонкою кори світло-коричневого кольору. Виробництво - Шрі Ланка Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 4, жири - 3, вуглеводи - 58 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 279; Склад: 100% натуральна цейлонська кориця. Палички довжиною 9-10 см, тендітні, ароматні, має тонку багатошарову намотування Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 4 ₴

    У кулінарії асафетида зазвичай використовується в малих кількостях для додання аромату солоним, гострим стравам. Вона настільки підсилює травлення, що з її допомогою можна, як кажуть в Індії, переварити цвяхи. Її обов'язково додають в складні страви, такі як бобові і рисові. Крім смакових якостей, асафетида має низку лікувальних властивостей, таких як поліпшення мікрофлори шлунково-кишкового тракту, усунення кишкових газів, кольок, а так же болів, спазмів у тілі. Асафетида має часниково-цибулевий смак і запах, тому з успіхом замінює ці прянощі в стравах. Її можна додавати в закуски, супи, овочеві страви і гарніри, салати, в загальному скрізь, де б ви додали цибулю або часник. Асафетида настільки підсилює травлення, що в Індії кажуть, з її допомогою можна перетравити навіть цвяхи. Тому її необхідно додавати в трудноперевариваемие страви, наприклад бобові. Також вона добре підвищує апетит, допомагає при відрижці, усуває гази і підвищує тонус організму. Зазвичай достатньо не більше чверті чайної ложки порошку асафетиди на одну порцію страви. Додавати її потрібно в кінці приготування, щоб максимально зберегти її аромат. Чисту асафетиду в смолі в Індії спочатку розчиняють в гарячій воді (виходить біле "асафетідное молоко", яке індуси називають "Хінг ки Дудх"), а потім додають його в блюдо також в кінці приготування. Чистої смоли досить взяти на кінчику ножа на одну порцію. Якщо покласти її занадто багато, з'явиться неприємна гіркота. Якщо ви готуєте масалу (обсмажені в олії спеції) для заправки готового блюда, то разом з іншими спеціями можна обсмажити і асафетиду. Не варто класти асафетиду на початку приготування, інакше вона втратить ефірні масла і не буде відчуватися в страві. При ангіні слід змішати щіпку асафетиди і 1/2 ч. Ложки куркуми зі склянкою теплої води і полоскати цим розчином горло. Антисептичні та анальгізірующее властивості цих спецій допоможуть швидкому одужанню. Якщо додати асафетиду в воду і пити невеликими ковтками, то вона негайно прочистить голос. Також вона хороша при починається катаракті у вигляді мазі з медом. Смолу, змішану з оливковою олією, можна прикладати до місця укусу отруйних комах або скаженої собаки, так як вона захищає від дії отрут. Вдихання запаху смоли запобігає нападам істерії. Дітям, що страждають порушенням психіки, клізма з 1/2 ст. води і дрібки асафетиди надасть заспокійливу дію. Щоб вщухла зубний біль, слід розчинити щіпку асафетиди в 1/2 ч. Ложки лимонного соку, трохи нагріти і прикласти змочений в цьому розчині тампон до хворого зуба. Якщо змішати асафетиду з гранатовим соком і випити, то це допоможе при розриві м'язів і від нервових болів. Ці прянощі - дуже потужний стимулятор травлення. Вона володіє сильними антимікробними і бактерицидними властивостями і виводить стрічкових черв'яків-паразитів з шлунково-кишкового тракту. Ще асафетида застосовується при загрозі викидня, безпліддя, білях, в післяпологовий період, а також для підвищення потенції. Протипоказання: Не слід зловживати спецією при високій температурі, вагітності, підвищеній кислотності, а також висипу. Виробництво Індія Термін зберігання, років 2 Енергетична цінність, ккал / 100г - 0; Склад: 100% смола асафетиди (ферулла) у вигляді кристалів. Вища якість, ніяких домішок. Аромат дуже характерний. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 4 ₴
    -50%

    Панама Hortigal De Lux - це вишукана зернова кава з регіону Хосе де ла Круз у Панамі. Ця кава вирощується на висоті понад 1500 метрів над рівнем моря, де зерна отримують необхідну кількість сонця та вологи для формування неповторного смаку та аромату. Панама Hortigal De Lux має багатий та насичений смак, який складається з нот манго та ванілі. Ця кава має яскраву та багату фруктову палітру, яка робить її однією з найбільш цікавих кав на ринку. Зерна кави Панама Hortigal De Lux вирощуються на плантаціях, що використовують тільки найкращі практики вирощування кави. Це дозволяє зернам розвивати неповторний смак та аромат, які роблять цю каву незабутньою. Якщо ви любите вишукану каву з яскравим та складним смаком, то Панама Hortigal De Lux - ідеальний вибір для вас.
    кешбек 3 ₴

    Мускатний горіх - це спеція, яка росте на вічнозеленому дереві з наукової класифікації Myristica Fragrans. Мускат є рідною для островів в районі Індонезії. Ці дерева несуть мускатний колір, в якому утворюється ядро - горіх з висушеної оболонкою. Мускатний горіх ніжна, злегка солодкувата на смак спеція, яка широко використовується в кухнях по всьому світу, в тому числі, в західних і азіатських рецептах. Мускатний горіх містить в собі ряд поживних речовин, вітамінів, мінералів і органічних сполук. Головні - це тіамін, вітамін В6, марганець, фолієва кислота, магній, мідь і дієтичне волокно. Є досить популярною спецією, яка має здатність полегшити біль, заспокоює шлунок, сприяє зміцненню когнітивних функцій, допомагає при детоксикації організму, підвищує здоров'я шкіри, зменшує безсоння, підвищує функцію імунної системи, здатний запобігти лейкемію і поліпшити циркуляцію крові. Широкий спектр застосування мускатного горіха в домашній кулінарії, тому він обов'язково повинен бути присутнім на кухні в кожної господині! Перш за все він незамінний при виготовленні солодких страв. Кекси, пудинги, пироги стають набагато смачніше, якщо ароматизовані тертим мускатним горіхом. Смакові властивості його особливо посилюються до кінця випічки. Мускатний горіх покращує смак варення, компотів, напоїв. Добре поєднується з овочевими стравами (спаржа, шпинат, щавель, селера, брюссельська капуста і кольорова, картопля, горох, квасоля). Його додають в грибні та рибні страви, маринади, їм покращують смак і аромат молочних страв, а також коктейлів і інших напоїв, наприклад "Глінтвейну". У мускату пряний запах, він має післясмак - спочатку смак слабкий, а потім стає яскраво вираженим. Мускатний горіх не рекомендується вживати у великій кількості. У кулінарії широко застосовується для приготування пудингів, кремів, солодощів, випічки, компотів, варення. Мускат використовують для запікання фруктів. Деякі гурмани додають мускат в супи, бульйони, паштети, овочі, шніцелі. Виробництво - Індонезія Термін зберігання, років - 2 Харчова цінність, г / 100г: білки - 6, жири - 36, вуглеводи - 29 Енергетична цінність, ккал / 100г - 525; Склад: мускатний горіх вищого сорту свіжого помелу, без домішок Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 4 ₴
    -50%

    Мед гречаний від ТМ "Ярослав" - це натуральний та екологічно чистий мед власного виробництва. Наша компанія має власні пасіки, які знаходяться далеко від шкідливих виробництв в екологічно чистих районах Кролівця, Димера та Богуслава. Ми працюємо над озелененням цих територій медоносними рослинами та деревами. Гречаний мед має насичене, темне забарвлення, яке може варіюватися від бурштинового до темно-коричневого. Має насичений, терпкий, пряний смак, може трохи гірчити і залишає після себе післясмак на тривалий час. Цей продукт має здатність до швидкої кристалізації (зацукровується). Його відносять до високосортних сортів меду, в перш за все за його особливий склад, який більш багатий корисними речовинами в порівнянні з багатьма іншими сортами. Ось що входить до складу цієї корисної ласощі: - мікро- та макроелементи - фосфор, кальцій, залізо, магній, цинк та безліч інших елементів; - вітаміни групи B, C, E; - мінерали; - амінокислоти, білки. Гречаний мед має в своєму складі багато заліза, тому він рекомендується вагітним жінкам, дітям від 2 років та людям з низьким рівнем гемоглобіну. Вживання цього виду меду позитивно впливає на судинно-серцеву систему. З його допомогою можна поліпшити кровообіг, нормалізувати склад крові, зміцніти серцевий м'яз. Також він володіє гіпотонічною дією і корисний гіпертонікам. Приймати корисні ласощі можна в найрізноманітніших варіантах: вранці натщесерце, запиваючи склянкою води, додавати в холодні напої та страви. А особливо смачною та ароматною виходить випічка з гречаним медом. *Матеріали на сайті представлені виключно для ознайомлення в інформаційних цілях і не призначені для діагностики, лікування, запобігання будь-якого захворювання або заміни медичної консультації чи лікування. Особисті результати використання натуральних продуктів можуть віднізнятися. Можливі протипоказання. Не займайтеся самодіагностікою і самолікуванням. Обов'язково проконсультуйтеся з лікарем. Склад: 100% натуральний мед.
    кешбек 3 ₴

    Приправа суміш червоної і зеленої паприки - неповторна індійська спеція. Вона облагороджує і перетворює смак різних страв, оздоровлює організм і викликає позитивні зміни в житті. Ця приправа популярна в азіатської та європейської кухні, де відома своїм освіжаючим слідкувати-пряний смак з легкими кислими нотками. Якщо ви стежите за своїм здоров'ям і дотримуєтеся правильного харчування, то цей натуральний продукт створений саме для вас. Пряний мікс із зеленої і червоної паприки ідеально підходить для заправки м'ясних страв, а також може використовуватися в якості компонента маринадів. Ці прянощі освіжить будь-яку страву і додасть йому нові пікантні солодко-гострі нотки, змусить поглянути на знайому їжу абсолютно по-новому. Вона поліпшить смак і рослинних страв, суміші овочів і рису, різних гарнірів і бобових, буде корисна при створенні несолодкої випічки, гарячих бутербродів і піци. Склад: паприка червона і зелена 100% Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 4 ₴

    Натуральна смажена кава мелена. Ексклюзивний авторський купаж. Кращі бленди вишуканих сортів кави вирощуваних в Центральній і Південній Америці, Індії, Гватемалі, БразілііСостав: Арабіка 40% Робуста 60% Смак: Бленд арабіки та робусти створюють дуже інтенсивну, але при цьому м'яку смакову композицію із солодким ароматом і карамельним послевкусіемУсловія Зберігати при температурі не вище 20 ° С, при відносній вологості повітря не вище 75% Термін придатності: 18 місяців
    кешбек 3 ₴

    Спеція сумах - це висушені плоди чагарнику, темно-червоні ягоди, які подрібнюють в крихту. Цей рубіновий порошок має кислий смак і здатний замінити лимон і оцет. Завдяки таким особливостям, сумах використовується в кулінарії для приготування маринадів до м'яса, різних соусів і заправок. Використовуйте сумах для додавання пікантного смаку салатам. З його допомогою можна приправити смажені або приготовані на грилі овочі, додати лимонний смак морепродуктів. Можна застосовувати цю спецію при приготуванні страв з бобів і сочевиці, напоїв та десертів, посипати нею хлібобулочні вироби, наприклад, коржі. І, звичайно ж, плов заграє новими відтінками кольору і смаку в поєднанні з цією приправою. У східних країнах сушений сумах подають поряд з сіллю і перцем. Багатий великою кількістю вітамінів і кислот, сумах очищає організм від шлаків. Виробництво - Грузія Термін зберігання, років 2 Енергетична цінність, ккал / 100 грам - 0; Склад: 100% натуральний сумах подрібнений. Без домішок. Фото не з інтернету, реальний товар в наявності. Величезний асортимент спецій, один з найбільших в Україні - понад 150 видів спецій і приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млини, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Переходьте за посиланням на назву магазину і дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо в день замовлення. У кожній посилці вас чекає сюрприз від "Перчика".
    кешбек 3 ₴

    До складу набору входять: - перець чорний горошок - перець запашний горошок - суміш 4 перцю горошком Перець чорний горошком Аромат і смак: Чорний перець горошком має гостроту та насичений аромат. Застосування: Використовується у більшості страв та поєднується з багатьма спеціями. Ідеально підходить для м'ясних страв, соусів, супів та солінь. Перець запашний горошком Аромат та смак: Запашний перець горошком має тонкий аромат та солодкувато-гострий смак з нотками цитрусових та прянощів. Використання в індійській, азіатській та арабській кухнях. Підходить для приготування соусів, маринадів, у консервуванні та для ароматизації м'ясних та рибних страв. Суміш 4 перців горошком Склад: Суміш включає чорний, білий, зелений та рожевий перець горошком. Ця суміш збагачує страви різноманітністю смаків і ароматів. Використовується у кулінарії для створення складних смакових нюансів. Відмінно підходить для маринадів, заправок, гриля, салатів та приготування соусів. Поради щодо застосування перців горошком: Використовуйте цілі горошки: Найкраще додавати перець горошком цілими, додаючи на початку або в середині приготування, щоб дати спеціям час передати свій аромат та смак. Подрібнення перед вживанням: Перед вживанням перцю краще подрібнити його у ступці для більш інтенсивного аромату та смаку. Експериментуйте: Сміливо експериментуйте, створюючи власні комбінації приправ та визначаючи, які поєднання більше підходять для ваших страв. Перець горошком, чи то чорний, запашний чи суміші, додасть вашим стравам глибину смаку та аромату. Пам'ятайте, що дозування та момент додавання в процесі приготування можуть суттєво впливати на кінцевий результат.
    кешбек 3 ₴

    Фісташки є цінним джерелом рослинних жирів, багаті вітамінами групи B, Е, залізом, міддю, цинком, калієм, кальцієм, натрієм, кремнієм, магнієм, селеном, фосфором, холін і іншими мікроелементами і мінералами. Фісташки мають антиоксидантну та тонізуючу дію, знижують ризик онкологічних захворювань, гальмують процеси старіння. Їх називають «горіхами молодості». Благотворно впливають на судини і мозкову діяльність. Особливу цінність для кісткової тканини має накопичується в горіхах кальцій. Горіхи фісташки мають протизапальну дію, зміцнюють імунітет, зміцнюють очні м'язи, допомагають очистити організм від шлаків. Їх рекомендують вживати при хронічній втомі.Компактна упаковка з zip-застібкою буде зручною і на роботі, і в відрядженні, і на відпочинку.Склад: ядро фісташки в шкаралупі смажене, сіль (0,3%).Країна походження: Іран.Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 14 г, жири - 46 г, з них насичені - 7 г, вуглеводи - 20 г.Енергетична цінність на 100 г продукту: 596 ккалТермін придатності: 12 місяців
    кешбек 4 ₴

    Продукція виготовлена без дефростації (розмороження), сардини, тому продукт має вишуканий смак, приємний запах та багатий на Омегу 3 Склад: Сардина (сардина звичайна), рослинна олія, сіль. Поживна харчова цінність на 100 г продукту: Ненасичені жирні кислоти - омега 3 - 2,3 г, насичені жирні кислоти - 3,5 г; ліпіди - 14,4 г, вуглеводи - 1,1 г; білки - 26,5 г; волокна - 0 г, натрію - 0,31 г. Енергетична цінність на 100 г продукту: 1001.83 кдж/ 239.1 калорій Умови зберігання: Зберігати у сухому, прохолодному місці при температурі від 0 °С до 25 °С. Термін придатності: 4 роки
    кешбек 5 ₴

    Соняшник - це не тільки яскрава і красива квітка, але й дуже корисна, багата на вітаміни, необхідна для підтримання життєдіяльності організму людини. Батьківщиною соняшника вважають Мексику, але сьогодні культивується він у багатьох країнах. У складі насіння соняшника є вітаміни Е, С, К та вітаміни групи В; мікроелементи, макроелементи. Калорійність соняшникового насіння 600 ккал на 100 грам. Білків у них 20 грам, жирів 52 грами, вуглеводів 10 грам, а решта харчових волокон і вода. Користь насіння соняшника Насіння здатне боротися з тривогами, покращувати настрій. Насіння соняшника дуже корисне для роботи кишечника. У зв'язку з тим, що в них багато харчових волокон, насіння очищає наш організм від шкідливих речовин, шлаків, токсинів. Очищене насіння соняшника підвищує імунітет, допомагає організму впоратися з мікроорганізмами при застуді або грипі. Ядра соняшника містять кальцій, що дуже позитивно впливає на стан кісток. Корисне насіння при цукровому діабеті. Вони сприяють виробленню інсуліну, але це підтримує рівень глюкози гаразд. Регулярне вживання насіння в раціоні приводить у норму кислотно-лужний баланс. Соняшникове насіння сприяє прискоренню метаболізму. У насінні соняшника багато рослинного білка, саме тому вживаючи їх у їжу, організм отримує ферменти, амінокислоти та багато інших необхідних органічних сполук. Вживання насіння соняшника підтримує працездатність організму. Насіння позитивно впливає на жіночий організм. Вони покращують роботу внутрішніх органів та корисні при вагітності. Регулярне вживання насіння запобігає старінню шкіри, знімає набряклість. Насіння калорійний продукт тому якщо ними захоплюватися, можна набрати зайву вагу. Не рекомендують вживати насіння соняшника при гастриті та жовчнокам'яній хворобі. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні понад 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди