Філе скумбрії в томатному соку. Вироблено за європейськими стандартами в Польщі. Консерва рибна стерилізована. Ніжне рибне філе (скумбрії), приправлене соусом з соковитих томатів. Риба виловлена в Північному морі. М'ясо скумбрії багате на мікро- та макроелементи, вітаміни. Набір мікроелементом в консервах Marinero включає: цинк, залізо, йод, марганець, мідь, фтор, в невеликих кількостях - нікель, хром і кобальт. У складі цієї риби є практично всі вітаміни з групи В, включаючи В12, вітаміни С, D, РР, трохи менше вітамінів А, К, Н. Ще в неї входять макроелементи: сірка, хлор, фосфор, калій, кальцій, натрій, магній. У 300 грамах скумбрії міститься добова потреба фосфору, а 400 грам заповнять необхідну денну норму калію. Харчова цінність (в 100 г продукту): енергетична цінність - 815 кДж / 196 ккал. жири - 15 г, включаючи жирні кислоти: насичені 3,4 г, мононенасичені - 6,8 г, поліненасичені - 4,6 г. вуглеводи - 5,3 г, в тому числі цукру - 4,8 г білків - 10 г сіль - 0,95 г жирні кислоти Омега-3: ЕРА 1179 мг, DHA 1507 мг. Крім того, що скумбрія в томаті корисна, вона ще й надзвичано смачна.