Хоча кіноа (кінва, рисова лобода) і називають "золотим зерном", вона насправді таким не є. Це псевдозернова культура, і до того ж поживна альтернатива пшениці та жита для людей, які страждають на алергію на клейковину, що міститься в злакових глютен. Рецептів приготування кинви безліч, адже його нейтральний характер "переймає" фарби інших інгредієнтів. Країна виробник:: Перу Калорійність: 320 Жири: 5.2 Білки: 12.7 Вуглеводи: 55 Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні близько 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".