Оливкова олія вищої категорії Extra Grezzo Naturale ― це "домашня" нефільтрована оливкова олія з яскраво вираженим смаком і ароматом. Це та олія, в яку італійці, іспанці, греки люблять просто вмочати хліб і їсти. Його отримують шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Grezzo Naturale нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. ЇЇ краще всього використовувати для приготування соусів і заправки для салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджін мають максимальну кислотність 0,5-0,8% (в перерахунку на олеїнову кислоту).