triangle

    Оливкова олія (Бренд - Goccia D'Oro)

    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -15%

    Олія оливкова Sansa - суміш рафінованої оливкової олії і оливкової олії першого віджиму без ГМО і консервантів. Склад олії отриманий шляхом обробки продукту, отриманого після екстракції оливкової олії з додаванням олії Extra Vergine. Харчова цінність 100 мл: жири — 91,6 р. Енергетична цінність (калорійність) 3389 кДж (824 ккал). Вуглеводи — 0 г, цукор — 0 г, білки — 0 г, сіль — 0 р. Італійська оливкова олія Sansa ідеально підходить для смаження, випікання і заправки салатів. Не утворює канцерогенів при нагріванні, що дозволяє кілька разів використовувати для смаження та приготування страв у фритюрі.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія вищої категорії Extra Virgin виходить шляхом першого холодного віджиму маслин сорту "Сoratine" та "Oliarole", вирощених у районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями та сирами. Зібрані оливки вручну сортуються, після чого віджимаються механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, що не потребують теплової обробки. Також можливе її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі до двох років. Його можна використовувати, як будь-яке інше масло, але найкраще використовувати для приготування соусів та заправки салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя та застосовувати його потрібно таким, як він є. Усі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8% (у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкову олію вищої категорії Extra Virgin виробляють шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя,тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8 ( у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з часником. Смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку Ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії - і Ваша страва набуде неповторного смаку. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної , а також холодних страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Ця олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.
    кешбек від 8 ₴
    розстрочка
    -18%

    Оливкова олія вищої категорії Extra Virgin Prestige Line виходить шляхом першого холодного віджиму оливок сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями та сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin Prestige Line нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок для салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджін мають максимальну кислотність 0,5-0,8% ( в перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 9 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія Extra virgine ORGANIC Pressati Goccia d'oro – це органічна оливкова олія високої якості, яку віджимають з елітних сортів маслин, при вирощенні яких застосовувалися лише органічні добрива та засоби захисту рослин. Оливкова олія Extra virgine ORGANIC Pressati не містить ГМО, барвників, підсилювачів смаку та інших добавок. При виробництві олії методом холодного віджиму маслини не піддаються хімічному або тепловому впливу. Дозрілі, зібрані вручну і ретельно вимиті оливки віддають одразу під прес, щоб зберегти корисні властивості олії. Extra Virgin Organic характеризується яскравим золотисто-зеленим кольором і має характерну гірчинку. Оливкова олія Extra virgine ORGANIC Pressati Goccia d'oro нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок для салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя,тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджин мають максимальну кислотність 0,5-0,8% ( у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія вищої категорії Extra Virgin виходить шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя,тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8 ( у перерахунку на олеїнову кислоту). Також ви можете купити Оливкову олію та інші продукти компанії Goccia d'oro. Гуртом і в роздріб. ПП офіційний імпортер оливкових олій і інших продуктів "Goccia D'oro™" в Україні. Доставка по Україні будь-якою службою доставки або іншим способом. Готові обговорити з вами умови співпраці. Доставка продукції до складу партнера безкоштовно при покупці від цілої палети! Шукаємо територіальних представників по Україні.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з трюфелями. Смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку Ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії і Ваша страва придбає неповторний смак. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, і холодних страв, а також салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.
    кешбек від 10 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія вищої категорії Extra Grezzo Naturale ― це "домашня" нефільтрована оливкова олія з яскраво вираженим смаком і ароматом. Це та олія, в яку італійці, іспанці, греки люблять просто вмочати хліб і їсти. Його отримують шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Grezzo Naturale нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. ЇЇ краще всього використовувати для приготування соусів і заправки для салатів, так як це чисто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Екстра Вірджін мають максимальну кислотність 0,5-0,8% (в перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з орегано-смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії, і ваша ваша страва набуде неповторного смаку. Аромат спецій, приправлений високоякісною оливковою олією Extra Vergine, виходить через суміш оливкової олії та натуральних добавок, які надають їй свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, а також холодніих страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Ця олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.
    кешбек від 6 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія ― це продукт суміші рафінованої оливкової олії і оливкової олії першого віджиму Екстра Вірджин 85%/15%. Максимальна кислотність допускається до 1% в перерахунку на олеїнову кислоту. Ця оливкова олія має жовто-зеленуватий колір, який особливо популярний для любителів делікатесного і вишуканого смаку. Оливкова олія є прекрасним доповненням до смажених і сирих страв і для приготування кондитерських виробів. Ця олія відмінної якості, яку ви можете використовувати в будь-якій страві. В Італії ця категорія оливкової олії є самою споживаною. Вона ідеальна для смаження, бо наявність у ній більш стабільних жирних кислот більша, ніж в інших рослинних оліях, робить температуру димоутворення значно вище температури для нормального смаження їжі. При смаженні їжі на оливковій олії не утворюється канцерогенів. Цю олію також можна використовувати для заправки салатів, приготування соусів.
    кешбек від 8 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкову олію вищої категорії Extra Virgin виробляють шляхом першого холодного віджиму маслин сорту «Сoratine» і «Oliarole», вирощених в районі заповідника Rocche del Roero регіону П'ємонт (Piemonte), знаменитого своїми винами, оліями і сирами. Зібрані вручну оливки сортують, після чого віджимають механічним шляхом за допомогою старовинних гранітних пресів. Оливкова олія Extra Virgin нерафінована ідеально підійде для салатів та інших страв, які не потребують теплової обробки. Також можливо її використання при приготуванні гарячої їжі. Цей тип оливкової олії має максимальну харчову цінність і не втрачає її протягом 18 місяців, а деякі і до двох років. Її краще всього використовувати для приготування соусів і заправок салатів, так як це суто органічний продукт, який має дуже багато корисних властивостей для здорового способу життя, тому застосовувати його потрібно таким, як він є. Всі олії Extra Virgin мають максимальну кислотність 0,5-0,8 ( у перерахунку на олеїнову кислоту).
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з базиліком-смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії - і ваша страва набуде неповторного смаку. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, а також холодних страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби), трюфелі.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія - це продукт суміші рафінованої оливкової олії і оливкової олії першого віджиму Екстра Вірджін 95% / 5%. Максимальна кислотність допускається до 1% в перерахунку на олеїнову кислоту. Це оливкова олія має жовто-зелений колір, який особливо популярний для любителів делікатесного і вишуканого смаку. Оливкова олія є прекрасним доповненням до смажених і сирих страв, і для смаження, і для приготування кондитерських виробів. Ця олія відмінної якості, яку також ви можете використовувати в будь-якій страві. В Італії ця категорія оливкової олії є самою споживаною. Вона ідеальна для смаження, так як наявність в ній більш стабільних жирних кислот більше, ніж в інших рослинних оліях, робить температуру димоутворення значно вище температури для нормального смаження їжі. При смаженні їжі на оливковій олії не утворюється канцерогенів. Цю олію також можна використовувати для заправки салатів, приготування соусів.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -15%

    Оливкова олія на основі олії Extra Vergine з чилі. Смакова оливкова олія ідеально підходить для збагачення смаку ваших улюблених страв незалежно від способу їх приготування. Досить кілька крапель олії і ваша страва придбає неповторний смак. Аромат спецій, насичений високоякісною оливковою олією Extra Virgin, досягається завдяки поєднанню олії з натуральними добавками, які надають йому свій смак і аромат. Ця олія поліпшує смак кожної страви: і смаженої, і вареної, а також холодних страв, салатів і закусок залежно від кулінарних смаків. Олія представлена в 7 варіантах: розмарин, базилік, орегано, часник, чилі, боровики (білі гриби).