В набір входить 10 ножів: 1) Універсальний ніж (127 мм) - Використовується для нарізки ковбасних виробів, різноманітних м’ясних продуктів та сирів. Підходить для подрібнення зелені, шаткування та різання фруктів, овочів. Лезо прямої форми, середньої ширини. 2) Обвалковий ніж (152 мм)- Використовується для оброблення сирого м’яса перед приготуванням. Лезо вузьке по всій довжині, розширюється до рукояті, з підтягнутим догори вістрям. 3) Накірі (165 мм)- Призначений для різання та обробки овочів, фруктів та м’яса. Лезо пряме, та дуже гостре. 4) Kiritsuke (190 мм)- Японський ніж для різання риби, м’яса та овочів. Лезо довге, гостре, з вигнутою ріжучою кромкою. 5) Шеф-ніж (203 мм)- Незамінний інструмент на кухні. Підходить для оброблення м’ясних продуктів, шаткування зелені та нарізки овочів. 6) Ніж для нарізання (203 мм)- Забезпечує нарізування різних продуктів тонкими скибочками. 7) Хлібний ніж (203 мм)- Призначений для різання хліба та випічки. 8) Сантоку (165 мм)- Японський ніж для різання, шаткування та нарізки овочів, м’яса та риби. 9) Сантоку міні (127 мм)- Компактний варіант сантоку для точної роботи. 10) Овочевий ніж (89 мм)- Призначений для обробки овочів та фруктів. Всі ножі виготовлені з нержавіючої сталі 7cr і загартовані до 57-58 HRC. Це забезпечує їм високу міцність та довговічність. Насолоджуйтеся готуванням з цим різноманітним набором ножів!