triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння зелені та прянощів

    -30%

    Період збору врожаю – травень чи середина вересня, середина жовтня. Листя кругле, товсте, стебла короткі. Має приємний зелений колір. Придатний для сівби з кінця лютого до початку квітня, а також влітку: з кінця липня до середини серпня.
    -30%

    Новий сорт кучерявої петрушки ідеальний для вирощування в горщиках на підвіконні. Має короткі міжвузля, вертикальне зріст і високу вирівняність рослини. Рекомендується як для споживання у свіжому вигляді, так і для переробки (сушіння). Для вирощування на підвіконні слід використовувати ємність із дренажними отворами. Насіння висівають у вологий ґрунт, на глибину 0,5 см. Полив, що рекомендується, не менше одного разу на день. Після появи сходів у сухих приміщеннях можна навіть частіше. Температура вирощування 15-25°C. Взимку та восени для підтримки оптимальної довжини світлового дня використовують лампи денного світла. Урожай можна зрізати через 1-1,5 місяці.
    -30%

    Прекрасний новий скоростиглий високопродуктивний сорт із компактною формою куща. Листя інтенсивно-зелене, соковите, ароматне. Ідеальний для цілорічного вирощування у домашніх умовах.
    -30%

    Однорічна рослина, багата на ефірні масла. Теплолюбний, невибагливий у догляді. Пряна приправа з дуже ніжним смаком для салатів та м'ясних страв. Аромат нагадує аромат запашного перцю.
    -27%

    Середньостиглий високоврожайний листовий сорт із зеленим листям, з хвилястими червоно-фіолетовими краями. Консистенція хрумка, ніжна, смак відмінний, без гіркоти. Має тривалий період господарської продуктивності, придатний для сівби протягом усього сезону.
    -29%

    Ранньостиглий делікатесний сорт листового салату з високим урожаєм зеленої маси. Розетка листя велика, масою 250-300 г, листя зелене, кучеряве, ніжне, соковите, відмінного смаку, після зрізання довго не грубіє і зберігає товарні якості. Використовується у свіжому вигляді як найцінніша рання вітамінна продукція. Стійкий до квітучості та несприятливих погодних умов.
    -27%

    Сімпсон — ранньостиглий швидкорослий сорт листового салату, період вегетації 45-60 днів. Формує велику напів-підняту розетку листків висотою 30-45 см. Листя зеленого забарвлення, зморшкуваті, хвилясті по краях. Володіють щільною структурою і відмінними смаковими якостями. Даний сорт характеризується холодостійкістю і витривалістю. Цінується за високу врожайність якісних листя.
    -27%

    Делікатесний, вітамінний сорт з відмінними смаковими якостями. Середньоранній сорт салату римського типу (Ромен) для вирощування у відкритому грунті. Вегетаційний період – 65-75 днів. Листова розетка спрямована вертикально вгору і утворює велику головку, вагою 400-500 г. Листя світло-салатового кольору. Сорт має делікатесний смак, використовується в домашній кулінарії для приготування салатів, а також для прикраси різноманітних страв. Характеризується високим вмістом мікроелементів та вітамінів.
    -29%

    Розі – сорт теплолюбного вічнозеленого розмарину, який в умовах клімату України вирощується переважно як контейнерна культура. Дана рослина у свіжому та висушеному вигляді служить чудовою приправою до рибних та м'ясних страв. Також компактні красиві кущики нерідко використовуються як декоративна культура. Крім того, розмарин має корисні властивості: сприяє зміцненню пам'яті, стимулює мозковий кровообіг та розумові здібності. Розмарин допомагає при стресах та стані апатії, піднімає настрій та повертає життєву силу.
    -25%

    • Швидкорослий сорт руколи для вирощування у вазонах та ящиках на підвіконнях та балконах. • Період від сходів до збирання врожаю – 20-25 днів. • Листя тонке, видовжене, з горіхово-гірчичним смаком. • При регулярних поливах листя стає більш ніжним і менше гірчить. Використовують для приготування свіжих салатів і як гарнір до м'ясних та рибних страв. Рослина добре росте у дерев'яних ящиках, пластикових контейнерах та квіткових вазонах. Грунт віддає перевагу нейтральному або слабокислому. При вирощуванні в осінньо-зимовий період рослини потребують додаткового досвічування. Насіння висівають на глибину 1 см, зверху накривають склом або полоною, яку прибирають з появою перших сходів. Сходи з'являються через 5-6 днів. Оптимальна температура для росту та розвитку рослин + 18 градусів.
    -29%

    Вегетаційний період 25-28 днів. Листя довгасте, тонке, що січеться. Смак гострий горіхово-гірчичний. Якщо руколу регулярно зволожувати, листя буде менше гірчити і мати більш ніжний смак. Садіть насіння у відкритий ґрунт на глибину не більше 1,5 см. Насіння проросте вже на третій день. Росте швидко. Зміцнить імунітер рослин та підвищить урожайність застосування біоактиватора Азотофіт-р. Після збирання врожаю рослину можна видалити. Однак, якщо вам потрібен посадковий матеріал, залиште рослину в землі, вона дасть стручки з насінням. Рукколу можна вирощувати і на підвіконні у квартирі.
    -29%

    Середньоранній зимостійкий сорт. Утворює потужний кущ з прямостоячим вузьким темно-зеленим листям із слабким восковим нальотом. Рослини мають тривалу віддачу зеленого листя, що має яскравий смак.
    -29%

    Чудовий гострий лікувальний салат, відомий у всьому світі. Невибаглива, тіньовитривала, вологолюбна, холодостійка рослина. Цінується за чудовий гірчично-горіховий смак. У їжу вживають молоді соковиті листя як компонент різних салатів 1/4 частину інших інгредієнтів. Багата на вітаміни С, РР, А, В, мінеральними солями. Листя багате, ніжне. Висота розетки 15-20 см. Для плівкових теплиць, відкритого ґрунту, використовується як горщикова культура.
    -30%

    Швидкостиглий сорт з інтенсивним відростанням зелені, отриманий шляхом схрещування листової та кореневої петрушки. За сезон одержують 4-5 зрізок листя. Лист ніжний, солодкий, ароматний, з високим вмістом вітаміну С. Коренеплід великий, рівний, білий, довжиною 25-30 см. Сорт морозостійкий і жаростійкий, тіньовитривалий. Використовується у свіжому вигляді та при приготуванні страв.
    -29%

    Високоврожайний сорт цибулі на перо. Можна вирощувати у відкритому грунті чи теплицях в осінньо-зимовий період. Вегетаційний період – 70 днів. Листя темно-зелене, потужне, перо м'ясисте, середньої довжини. Цибулини не формуються. Після зрізування відростає швидко. Може зимувати за м'яких зим.
    -30%

    Чудовий ранньостиглий (65-75 днів) високопродуктивний сорт з гарною розеткою ароматного листя. Листя темно-зелене, соковите, ніжне, блискуче. Широко використовується для приготування салатів, різних страв, при консервуванні, заморожуванні та сушінні.
    -30%

    Високопродуктивний пізньостиглий сорт. Від масових сходів до збирання на зелень - 40-45 днів. Тривалість збирання зелені при весняному посіві у відкритий ґрунт – до 25 днів. Розетка листя піднята, листя велике, зелене, з сизим відтінком і восковим нальотом, ароматне.
    -25%

    Сорт дуболістная салату Ред Боул з ефектною яскравою розеткою лістьевРед Боул - ранньостиглий сорт листового салату типу дуболістная. Вегетаційний період рослин становить 52-63 діб. Сорт призначений для культивування у відкритому і захищеному грунті з весни по осінь. Характеризується відмінною стійкістю до борошнистої роси. Сорт Ред Боул формує красиву розетку листя діаметром 25-30 см. Листя глубоколопастние, хрусткі, мають привабливою темно-червоним забарвленням. Салат рекомендований для вживання в свіжому вигляді і прикраси вже готових блюд.Особливості агротехнікіДуболістний салат Ред Боул можна розмножувати як розсадним способом, так і прямим посівом насіння відразу на ділянку. Обробляти дану культуру найкраще на відкритих ділянках з легкої родючим грунтом, без тривалого застою вологи. Висівати насіння доцільно рядовим способом в добре прогріту підготовлений грунт. Відстань між рядами повинна бути не менше 15 см. Догляд за рослинами нескладний і включає систематичне розпушування грунту, видалення бур'янів і регулярне зрошення дозованою кількістю води. Поливати салат потрібно акуратно, уникаючи попадання води на листя рослин.
    -30%

    Мангольд - овочева культура, яка порівняно недавно стала набирати популярність, хоча відомо про неї не одне століття. Мангольд або листовий буряк вирощується з насіння. Культивується даний сорт у відкритому грунті. Рослини виростають висотою 50 см і використовуються для свіжого споживання. У листі Мангольд набагато більше корисних речовин і вітамінів, ніж у звичайній буряку. Вирощувати сорт рекомендується ранньою весною, коли організм відчуває авітаміноз. У кулінарії листя Мангольд використовують для прикраси блюд, додають в салати, тушат.Особливості виращіваніяСемена можна посіяти відразу у відкритий грунт, заглубив їх на 2-3 см в грунт. Проводити посів можна вже на початку квітня, з огляду на погодні умови конкретного регіону. Зростає мангольд на грунті нейтральній кислотності, а також в умовах повного освітлення. При нестачі світла рослини припиняються в зростанні, а в листі накопичуються нітрати. Догляд за рослинами нескладний: треба забезпечити рясне зволоження, але без застою води, рихлити грунт, видаляти бур'яни. Чуйний мангольд і на підживлення. Насіння можна висівати і на розсаду - проводити процедуру можна з середини березня.
    -25%

    Багаторічна світлолюбна, посухостійка рослина-напівчагарник до 20 см заввишки, з повзучим стеблом. Листя темно-зелене, квітки дрібні, рожеві, з приємним ароматом, зібрані в грона. Використовують як приправу у домашньому консервуванні, додають до чаю. У медицині використовують при застудних захворюваннях, нервових розладах, захворюваннях нирок, печінки, серця. На одному місці зростає до 5 років. Знаходить застосування у бордюрах, на кам'янистих гірках, декоративних вазонах, вздовж доріжок.
    -27%

    Насіння висівайте в кінці березня-початку квітня в ящики і розмістіть їх у світлому місці. Для вирощування на підвіконні краще виберіть довгі ящики, тоді не доведеться робити пересадку. Насіння висівайте на відстані 7-10 см на глибину 1,5 см.
    -27%

    Середньостиглий сорт салату, який формує невеликі головки висотою до 20 см, діаметром до 15 см, масою до 300 г, соковиті та солодкі. Вирощують протягом року у відкритому ґрунті або в теплиці. Насіння слід висівати на глибину 1 см на постійне місце навесні.
    -27%

    Популярний середньостиглий (55-65 днів) сорт для відкритого та захищеного ґрунту. Розетка листя велика масою до 250-300 г. Листя віялоподібні, світло-зелені, з кучерявим краєм, хрусткі, соковиті, ніжні, без гіркоти.
    -25%

    Кущики компактні, мініатюрні, кулястої форми, висотою до 35 см. Листя дрібне, ароматні, насиченого зеленого кольору, на смак слабоострий. Насіння в теплому місці проростуть на 5-7 день. Оптимальна температура для проростання 22-26С. Коли паростки досягнуть висоти 5 см, акуратно пересадити на постійне місце. Коли з'являться 4-6 листочків, верхівку базиліка прищипните, щоб воно розросталося в ширину і кущів. Слідкуйте за появу шкідників!

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 199 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 199 грн.
    Безкоштовна розстрочка з Black
    Підписка Black дає можливість оформити безкоштовну розстрочку на покупки від 199 до 3 000 грн без комісій! Отримайте доступний ліміт та розподіліть оплату на 4 рівні частини кожні 2 тижні. Жодних переплат чи прихованих платежів – лише швидке оформлення та простота використання.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди