triangle

    Казани і саджи для м'яса і шашлику (Бренд - Rashko Baba)

    кешбек від 31 ₴
    розстрочка
    -22%

    Афганський казан - різновид каструлі з кришкою. За рахунок максимальної герметичності всередині металевої ємності створюється певний тиск. Завдяки цьому вода швидко нагрівається, а страви готуються за коротший проміжок часу (у 2-3 рази швидше). Мрієте, щоб страви мали неймовірний смак, при цьому зберегли вітамінний склад та привабливий зовнішній вигляд? У такому випадку варто купити універсальний афганський казан і виділити йому почесне місце серед "кулінарного приладдя". Купити афганський казан в Україні варто всім, хто насамперед планує походи до гірської місцевості. Адже в умовах низького атмосферного тиску рідина закипає набагато довше, що ускладнює приготування їжі.
    кешбек від 30 ₴
    розстрочка
    -25%

    Афганський казан - різновид каструлі з кришкою. За рахунок максимальної герметичності всередині металевої ємності створюється певний тиск. Завдяки цьому вода швидко нагрівається, а страви готуються за коротший проміжок часу (у 2-3 рази швидше). Мрієте, щоб страви мали неймовірний смак, при цьому зберегли вітамінний склад та привабливий зовнішній вигляд? У такому випадку варто купити універсальний афганський казан і виділити йому почесне місце серед "кулінарного приладдя". Купити афганський казан в Україні варто всім, хто насамперед планує походи до гірської місцевості. Адже в умовах низького атмосферного тиску рідина закипає набагато довше, що ускладнює приготування їжі.
    кешбек від 33 ₴
    розстрочка
    -24%

    Афганський казан - різновид каструлі з кришкою. За рахунок максимальної герметичності всередині металевої ємності створюється певний тиск. Завдяки цьому вода швидко нагрівається, а страви готуються за коротший проміжок часу (у 2-3 рази швидше). Мрієте, щоб страви мали неймовірний смак, при цьому зберегли вітамінний склад та привабливий зовнішній вигляд? У такому випадку варто купити універсальний афганський казан і виділити йому почесне місце серед "кулінарного приладдя". Купити афганський казан в Україні варто всім, хто насамперед планує походи до гірської місцевості. Адже в умовах низького атмосферного тиску рідина закипає набагато довше, що ускладнює приготування їжі.
    кешбек від 29 ₴
    розстрочка
    -19%

    Афганський казан - різновид каструлі з кришкою. За рахунок максимальної герметичності всередині металевої ємності створюється певний тиск. Завдяки цьому вода швидко нагрівається, а страви готуються за коротший проміжок часу (у 2-3 рази швидше). Мрієте, щоб страви мали неймовірний смак, при цьому зберегли вітамінний склад та привабливий зовнішній вигляд? У такому випадку варто купити універсальний афганський казан і виділити йому почесне місце серед "кулінарного приладдя". Купити афганський казан в Україні варто всім, хто насамперед планує походи до гірської місцевості. Адже в умовах низького атмосферного тиску рідина закипає набагато довше, що ускладнює приготування їжі.
    кешбек від 25 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганський казан - різновид каструлі з кришкою. За рахунок максимальної герметичності всередині металевої ємності створюється певний тиск. Завдяки цьому вода швидко нагрівається, а страви готуються за коротший проміжок часу (у 2-3 рази швидше). Мрієте, щоб страви мали неймовірний смак, при цьому зберегли вітамінний склад та привабливий зовнішній вигляд? У такому випадку варто купити універсальний афганський казан і виділити йому почесне місце серед "кулінарного приладдя". Купити афганський казан в Україні варто всім, хто насамперед планує походи до гірської місцевості. Адже в умовах низького атмосферного тиску рідина закипає набагато довше, що ускладнює приготування їжі.
    кешбек від 29 ₴
    розстрочка
    -22%

    Афганський казан - різновид каструлі з кришкою. За рахунок максимальної герметичності всередині металевої ємності створюється певний тиск. Завдяки цьому вода швидко нагрівається, а страви готуються за коротший проміжок часу (у 2-3 рази швидше). Мрієте, щоб страви мали неймовірний смак, при цьому зберегли вітамінний склад та привабливий зовнішній вигляд? У такому випадку варто купити універсальний афганський казан і виділити йому почесне місце серед "кулінарного приладдя". Купити афганський казан в Україні варто всім, хто насамперед планує походи до гірської місцевості. Адже в умовах низького атмосферного тиску рідина закипає набагато довше, що ускладнює приготування їжі.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -29%

    Силіконова прокладка під кришку афганського казана Rashko Baba
    кешбек від 29 ₴
    розстрочка
    -23%

    Пориньте у світ східної кухні разом з афганським казаном-скороваркою! Цей винятковий кулінарний інструмент зробить процес приготування їжі справжнім мистецтвом. Готуйте одночасно на відкритому вогні знизу та зверху, експериментуючи з різноманіттям страв. Інноваційний дизайн афганського казана дозволяє кожному кулінарному процесу стати захопливою подорожжю, наповнюючи кожен шматочок страви багатим смаком та неповторним ароматом. Герметична кришка створює внутрішній тиск, що підвищує температуру приготування. Завдяки цьому страви залишаються соковитими та зберігають насиченість смаку, роблячи кожен кулінарний експеримент по-справжньому особливим. Овочі залишаються свіжими та яскравими, зберігаючи свою природну красу завдяки особливому способу готування. З афганським казаном-скороваркою ваша кухня стане джерелом натхнення, а приготування — незамінною частиною кулінарних експериментів. Правила використання та заходи безпеки Регулюйте інтенсивність нагрівання: Не залишайте сильний жар надовго. Зменшуйте вогонь під час приготування та періодично відводьте казан з вугілля, щоб уникнути надмірного нагріву. Фіксування кришки: Закручуйте фіксувальну ручку лише злегка, щоб пара могла виходити через спеціальні отвори, запобігаючи витоку по краях. Безпечне відкриття кришки: Перед відкриттям кришки дайте казану охолонути 1-2 хвилини, щоб уникнути опіків від пари. Постійний контроль: Не залишайте казан без нагляду, адже страви готуються швидко, і контроль за процесом допоможе уникнути проблем. Правильне заповнення: Не заповнюйте казан до країв. Залишайте третину об'єму вільною, щоб уникнути блокування парових отворів. Способи використання Каструля: Готуйте без кришки, змішуючи інгредієнти з водою на вогні або вугіллі. Сковорода: Обсмажуйте та тушкуйте з додаванням олії, із кришкою або без неї. Скороварка: Використовуйте герметично закриту кришку для приготування під тиском. Казан: Готуйте на повільному вогні без води, отримуючи ефект печених продуктів. Комбінуйте ці способи в одній страві: обсмажте м'ясо та цибулю, додайте спеції, овочі та доведіть до готовності під кришкою на повільному вогні. Для зручності змішування встановіть казан під кутом 30 градусів і перекочуйте його, тримаючись за ручку.
    кешбек від 40 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганські казани - це особливий різновид казанів, що мають специфічну фігурну форму та функціональну кришку, що прикручується до посуду. В цілому конструкція подібна до скороварки. Принцип приготування той самий, але посуд товстостінний, що дозволяє використовувати його при вищих температурах і відповідно з меншими витратами часу. Афганський казан - універсальний посуд. В ньому можна виконати багато різних процесів: варити як у каструлі, смажити як у сковороді, тушкувати як в казані, готувати під тиском як в скороварці, готувати на парі як у пароварці. Також перевагою афганського казана є й те, що його можна використовувати не лише на плиті, а також і на відкритому вогні - на мангалі, на багатті, у печі тощо. Конструкція Казан товстостінний, литий, виконаний з алюмінію і зовні покритий термостійкою фарбою. Має форму горщика з опуклими боками, завуженими дном та вінцями. По боках має металеві ручки та петлі для кріплення коромисла. Особливої уваги заслуговує кришка казана. Вона дуже щільно притискається до казана гвинтом за допомогою спеціального литого коромисла. Між кришкою і казаном встановлений гумовий ущільнювач, що перешкоджає виходу пари по діаметру кришки. Зверху знаходятьсяі 2 клапани для стравлення пари і запобіжник. Процес приготування Наповнення. Готуючи в режимі скороварки казан заповнюють лише на ⅔ . В казан закладають продукти і додають рідину. Третина об'єму залишається порожньою. Контроль. В процесі приготування в казані утворюється пара, що заповнює вільний простір і створює тиск. Щоб тиск і кількість пари в казані були сталими, клапани стравлюють зайву пару під час приготування. Тому дуже важливо слідкувати за цим процесом щоб пара виходила рівномірно, коригуючи відповідно температуру нагріву. Для перемішування продуктів в процесі приготування не потрібно знімати кришку. Для цього слід встановити казан під кутом 30 градусів на підлогу або на землю і перекочувати його, тримаючись за ручку. Регулювання. Якщо пара з клапанів йде під сильним тиском, автоматично може також задіюватись запобіжний клапан. Це означає що потрібно зменшити температуру, а в крайньому випадку прибрати з вогню на пару хвилин. Завершення. По завершенні процесу приготування потрібно дочекатися поки казан трохи остигне і пара перестане виходити на зовні. Тільки після цього можна відкривати кришку. Не охолоджуйте казан занурюючи в холодну воду. Він має остигати поволі. Така технологія дозволяє зменшити час приготування багатьох страв вдвічи, а також зберегти яскравий колір, аромати і максимальну користь продуктів.
    кешбек від 90 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганські казани - це особливий різновид казанів, що мають специфічну фігурну форму та функціональну кришку, що прикручується до посуду. В цілому конструкція подібна до скороварки. Принцип приготування той самий, але посуд товстостінний, що дозволяє використовувати його при вищих температурах і відповідно з меншими витратами часу. Афганський казан - універсальний посуд. В ньому можна виконати багато різних процесів: варити як у каструлі, смажити як у сковороді, тушкувати як в казані, готувати під тиском як в скороварці, готувати на парі як у пароварці. Також перевагою афганського казана є й те, що його можна використовувати не лише на плиті, а також і на відкритому вогні - на мангалі, на багатті, у печі тощо. Конструкція Казан товстостінний, литий, виконаний з алюмінію і зовні покритий термостійкою фарбою. Має форму горщика з опуклими боками, завуженими дном та вінцями. По боках має металеві ручки та петлі для кріплення коромисла. Особливої уваги заслуговує кришка казана. Вона дуже щільно притискається до казана гвинтом за допомогою спеціального литого коромисла. Між кришкою і казаном встановлений гумовий ущільнювач, що перешкоджає виходу пари по діаметру кришки. Зверху знаходятьсяі 2 клапани для стравлення пари і запобіжник. Процес приготування Наповнення. Готуючи в режимі скороварки казан заповнюють лише на ⅔ . В казан закладають продукти і додають рідину. Третина об'єму залишається порожньою. Контроль. В процесі приготування в казані утворюється пара, що заповнює вільний простір і створює тиск. Щоб тиск і кількість пари в казані були сталими, клапани стравлюють зайву пару під час приготування. Тому дуже важливо слідкувати за цим процесом щоб пара виходила рівномірно, коригуючи відповідно температуру нагріву. Для перемішування продуктів в процесі приготування не потрібно знімати кришку. Для цього слід встановити казан під кутом 30 градусів на підлогу або на землю і перекочувати його, тримаючись за ручку. Регулювання. Якщо пара з клапанів йде під сильним тиском, автоматично може також задіюватись запобіжний клапан. Це означає що потрібно зменшити температуру, а в крайньому випадку прибрати з вогню на пару хвилин. Завершення. По завершенні процесу приготування потрібно дочекатися поки казан трохи остигне і пара перестане виходити на зовні. Тільки після цього можна відкривати кришку. Не охолоджуйте казан занурюючи в холодну воду. Він має остигати поволі. Така технологія дозволяє зменшити час приготування багатьох страв вдвічи, а також зберегти яскравий колір, аромати і максимальну користь продуктів.
    кешбек від 37 ₴
    розстрочка
    -23%

    Пориньте у світ східної кухні разом з афганським казаном-скороваркою! Цей винятковий кулінарний інструмент зробить процес приготування їжі справжнім мистецтвом. Готуйте одночасно на відкритому вогні знизу та зверху, експериментуючи з різноманіттям страв. Інноваційний дизайн афганського казана дозволяє кожному кулінарному процесу стати захопливою подорожжю, наповнюючи кожен шматочок страви багатим смаком та неповторним ароматом. Герметична кришка створює внутрішній тиск, що підвищує температуру приготування. Завдяки цьому страви залишаються соковитими та зберігають насиченість смаку, роблячи кожен кулінарний експеримент по-справжньому особливим. Овочі залишаються свіжими та яскравими, зберігаючи свою природну красу завдяки особливому способу готування. З афганським казаном-скороваркою ваша кухня стане джерелом натхнення, а приготування — незамінною частиною кулінарних експериментів. Правила використання та заходи безпеки Регулюйте інтенсивність нагрівання: Не залишайте сильний жар надовго. Зменшуйте вогонь під час приготування та періодично відводьте казан з вугілля, щоб уникнути надмірного нагріву. Фіксування кришки: Закручуйте фіксувальну ручку лише злегка, щоб пара могла виходити через спеціальні отвори, запобігаючи витоку по краях. Безпечне відкриття кришки: Перед відкриттям кришки дайте казану охолонути 1-2 хвилини, щоб уникнути опіків від пари. Постійний контроль: Не залишайте казан без нагляду, адже страви готуються швидко, і контроль за процесом допоможе уникнути проблем. Правильне заповнення: Не заповнюйте казан до країв. Залишайте третину об'єму вільною, щоб уникнути блокування парових отворів. Способи використання Каструля: Готуйте без кришки, змішуючи інгредієнти з водою на вогні або вугіллі. Сковорода: Обсмажуйте та тушкуйте з додаванням олії, із кришкою або без неї. Скороварка: Використовуйте герметично закриту кришку для приготування під тиском. Казан: Готуйте на повільному вогні без води, отримуючи ефект печених продуктів. Комбінуйте ці способи в одній страві: обсмажте м'ясо та цибулю, додайте спеції, овочі та доведіть до готовності під кришкою на повільному вогні. Для зручності змішування встановіть казан під кутом 30 градусів і перекочуйте його, тримаючись за ручку.
    кешбек від 35 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганські казани - це особливий різновид казанів, що мають специфічну фігурну форму та функціональну кришку, що прикручується до посуду. В цілому конструкція подібна до скороварки. Принцип приготування той самий, але посуд товстостінний, що дозволяє використовувати його при вищих температурах і відповідно з меншими витратами часу. Афганський казан - універсальний посуд. В ньому можна виконати багато різних процесів: варити як у каструлі, смажити як у сковороді, тушкувати як в казані, готувати під тиском як в скороварці, готувати на парі як у пароварці. Також перевагою афганського казана є й те, що його можна використовувати не лише на плиті, а також і на відкритому вогні - на мангалі, на багатті, у печі тощо. Конструкція Казан товстостінний, литий, виконаний з алюмінію і зовні покритий термостійкою фарбою. Має форму горщика з опуклими боками, завуженими дном та вінцями. По боках має металеві ручки та петлі для кріплення коромисла. Особливої уваги заслуговує кришка казана. Вона дуже щільно притискається до казана гвинтом за допомогою спеціального литого коромисла. Між кришкою і казаном встановлений гумовий ущільнювач, що перешкоджає виходу пари по діаметру кришки. Зверху знаходятьсяі 2 клапани для стравлення пари і запобіжник. Процес приготування Наповнення. Готуючи в режимі скороварки казан заповнюють лише на ⅔ . В казан закладають продукти і додають рідину. Третина об'єму залишається порожньою. Контроль. В процесі приготування в казані утворюється пара, що заповнює вільний простір і створює тиск. Щоб тиск і кількість пари в казані були сталими, клапани стравлюють зайву пару під час приготування. Тому дуже важливо слідкувати за цим процесом щоб пара виходила рівномірно, коригуючи відповідно температуру нагріву. Для перемішування продуктів в процесі приготування не потрібно знімати кришку. Для цього слід встановити казан під кутом 30 градусів на підлогу або на землю і перекочувати його, тримаючись за ручку. Регулювання. Якщо пара з клапанів йде під сильним тиском, автоматично може також задіюватись запобіжний клапан. Це означає що потрібно зменшити температуру, а в крайньому випадку прибрати з вогню на пару хвилин. Завершення. По завершенні процесу приготування потрібно дочекатися поки казан трохи остигне і пара перестане виходити на зовні. Тільки після цього можна відкривати кришку. Не охолоджуйте казан занурюючи в холодну воду. Він має остигати поволі. Така технологія дозволяє зменшити час приготування багатьох страв вдвічи, а також зберегти яскравий колір, аромати і максимальну користь продуктів.
    кешбек від 33 ₴
    розстрочка
    -23%

    Пориньте у світ східної кухні разом з афганським казаном-скороваркою! Цей винятковий кулінарний інструмент зробить процес приготування їжі справжнім мистецтвом. Готуйте одночасно на відкритому вогні знизу та зверху, експериментуючи з різноманіттям страв. Інноваційний дизайн афганського казана дозволяє кожному кулінарному процесу стати захопливою подорожжю, наповнюючи кожен шматочок страви багатим смаком та неповторним ароматом. Герметична кришка створює внутрішній тиск, що підвищує температуру приготування. Завдяки цьому страви залишаються соковитими та зберігають насиченість смаку, роблячи кожен кулінарний експеримент по-справжньому особливим. Овочі залишаються свіжими та яскравими, зберігаючи свою природну красу завдяки особливому способу готування. З афганським казаном-скороваркою ваша кухня стане джерелом натхнення, а приготування — незамінною частиною кулінарних експериментів. Правила використання та заходи безпеки Регулюйте інтенсивність нагрівання: Не залишайте сильний жар надовго. Зменшуйте вогонь під час приготування та періодично відводьте казан з вугілля, щоб уникнути надмірного нагріву. Фіксування кришки: Закручуйте фіксувальну ручку лише злегка, щоб пара могла виходити через спеціальні отвори, запобігаючи витоку по краях. Безпечне відкриття кришки: Перед відкриттям кришки дайте казану охолонути 1-2 хвилини, щоб уникнути опіків від пари. Постійний контроль: Не залишайте казан без нагляду, адже страви готуються швидко, і контроль за процесом допоможе уникнути проблем. Правильне заповнення: Не заповнюйте казан до країв. Залишайте третину об'єму вільною, щоб уникнути блокування парових отворів. Способи використання Каструля: Готуйте без кришки, змішуючи інгредієнти з водою на вогні або вугіллі. Сковорода: Обсмажуйте та тушкуйте з додаванням олії, із кришкою або без неї. Скороварка: Використовуйте герметично закриту кришку для приготування під тиском. Казан: Готуйте на повільному вогні без води, отримуючи ефект печених продуктів. Комбінуйте ці способи в одній страві: обсмажте м'ясо та цибулю, додайте спеції, овочі та доведіть до готовності під кришкою на повільному вогні. Для зручності змішування встановіть казан під кутом 30 градусів і перекочуйте його, тримаючись за ручку.
    кешбек від 34 ₴
    розстрочка
    -23%

    Пориньте у світ східної кухні разом з афганським казаном-скороваркою! Цей винятковий кулінарний інструмент зробить процес приготування їжі справжнім мистецтвом. Готуйте одночасно на відкритому вогні знизу та зверху, експериментуючи з різноманіттям страв. Інноваційний дизайн афганського казана дозволяє кожному кулінарному процесу стати захопливою подорожжю, наповнюючи кожен шматочок страви багатим смаком та неповторним ароматом. Герметична кришка створює внутрішній тиск, що підвищує температуру приготування. Завдяки цьому страви залишаються соковитими та зберігають насиченість смаку, роблячи кожен кулінарний експеримент по-справжньому особливим. Овочі залишаються свіжими та яскравими, зберігаючи свою природну красу завдяки особливому способу готування. З афганським казаном-скороваркою ваша кухня стане джерелом натхнення, а приготування — незамінною частиною кулінарних експериментів. Правила використання та заходи безпеки Регулюйте інтенсивність нагрівання: Не залишайте сильний жар надовго. Зменшуйте вогонь під час приготування та періодично відводьте казан з вугілля, щоб уникнути надмірного нагріву. Фіксування кришки: Закручуйте фіксувальну ручку лише злегка, щоб пара могла виходити через спеціальні отвори, запобігаючи витоку по краях. Безпечне відкриття кришки: Перед відкриттям кришки дайте казану охолонути 1-2 хвилини, щоб уникнути опіків від пари. Постійний контроль: Не залишайте казан без нагляду, адже страви готуються швидко, і контроль за процесом допоможе уникнути проблем. Правильне заповнення: Не заповнюйте казан до країв. Залишайте третину об'єму вільною, щоб уникнути блокування парових отворів. Способи використання Каструля: Готуйте без кришки, змішуючи інгредієнти з водою на вогні або вугіллі. Сковорода: Обсмажуйте та тушкуйте з додаванням олії, із кришкою або без неї. Скороварка: Використовуйте герметично закриту кришку для приготування під тиском. Казан: Готуйте на повільному вогні без води, отримуючи ефект печених продуктів. Комбінуйте ці способи в одній страві: обсмажте м'ясо та цибулю, додайте спеції, овочі та доведіть до готовності під кришкою на повільному вогні. Для зручності змішування встановіть казан під кутом 30 градусів і перекочуйте його, тримаючись за ручку.
    кешбек від 48 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганські казани - це особливий різновид казанів, що мають специфічну фігурну форму та функціональну кришку, що прикручується до посуду. В цілому конструкція подібна до скороварки. Принцип приготування той самий, але посуд товстостінний, що дозволяє використовувати його при вищих температурах і відповідно з меншими витратами часу. Афганський казан - універсальний посуд. В ньому можна виконати багато різних процесів: варити як у каструлі, смажити як у сковороді, тушкувати як в казані, готувати під тиском як в скороварці, готувати на парі як у пароварці. Також перевагою афганського казана є й те, що його можна використовувати не лише на плиті, а також і на відкритому вогні - на мангалі, на багатті, у печі тощо. Конструкція Казан товстостінний, литий, виконаний з алюмінію і зовні покритий термостійкою фарбою. Має форму горщика з опуклими боками, завуженими дном та вінцями. По боках має металеві ручки та петлі для кріплення коромисла. Особливої уваги заслуговує кришка казана. Вона дуже щільно притискається до казана гвинтом за допомогою спеціального литого коромисла. Між кришкою і казаном встановлений гумовий ущільнювач, що перешкоджає виходу пари по діаметру кришки. Зверху знаходятьсяі 2 клапани для стравлення пари і запобіжник. Процес приготування Наповнення. Готуючи в режимі скороварки казан заповнюють лише на ⅔ . В казан закладають продукти і додають рідину. Третина об'єму залишається порожньою. Контроль. В процесі приготування в казані утворюється пара, що заповнює вільний простір і створює тиск. Щоб тиск і кількість пари в казані були сталими, клапани стравлюють зайву пару під час приготування. Тому дуже важливо слідкувати за цим процесом щоб пара виходила рівномірно, коригуючи відповідно температуру нагріву. Для перемішування продуктів в процесі приготування не потрібно знімати кришку. Для цього слід встановити казан під кутом 30 градусів на підлогу або на землю і перекочувати його, тримаючись за ручку. Регулювання. Якщо пара з клапанів йде під сильним тиском, автоматично може також задіюватись запобіжний клапан. Це означає що потрібно зменшити температуру, а в крайньому випадку прибрати з вогню на пару хвилин. Завершення. По завершенні процесу приготування потрібно дочекатися поки казан трохи остигне і пара перестане виходити на зовні. Тільки після цього можна відкривати кришку. Не охолоджуйте казан занурюючи в холодну воду. Він має остигати поволі. Така технологія дозволяє зменшити час приготування багатьох страв вдвічи, а також зберегти яскравий колір, аромати і максимальну користь продуктів.
    кешбек від 87 ₴
    розстрочка
    -23%

    Пориньте у світ східної кухні разом з афганським казаном-скороваркою! Цей винятковий кулінарний інструмент зробить процес приготування їжі справжнім мистецтвом. Готуйте одночасно на відкритому вогні знизу та зверху, експериментуючи з різноманіттям страв. Інноваційний дизайн афганського казана дозволяє кожному кулінарному процесу стати захопливою подорожжю, наповнюючи кожен шматочок страви багатим смаком та неповторним ароматом. Герметична кришка створює внутрішній тиск, що підвищує температуру приготування. Завдяки цьому страви залишаються соковитими та зберігають насиченість смаку, роблячи кожен кулінарний експеримент по-справжньому особливим. Овочі залишаються свіжими та яскравими, зберігаючи свою природну красу завдяки особливому способу готування. З афганським казаном-скороваркою ваша кухня стане джерелом натхнення, а приготування — незамінною частиною кулінарних експериментів. Правила використання та заходи безпеки Регулюйте інтенсивність нагрівання: Не залишайте сильний жар надовго. Зменшуйте вогонь під час приготування та періодично відводьте казан з вугілля, щоб уникнути надмірного нагріву. Фіксування кришки: Закручуйте фіксувальну ручку лише злегка, щоб пара могла виходити через спеціальні отвори, запобігаючи витоку по краях. Безпечне відкриття кришки: Перед відкриттям кришки дайте казану охолонути 1-2 хвилини, щоб уникнути опіків від пари. Постійний контроль: Не залишайте казан без нагляду, адже страви готуються швидко, і контроль за процесом допоможе уникнути проблем. Правильне заповнення: Не заповнюйте казан до країв. Залишайте третину об'єму вільною, щоб уникнути блокування парових отворів. Способи використання Каструля: Готуйте без кришки, змішуючи інгредієнти з водою на вогні або вугіллі. Сковорода: Обсмажуйте та тушкуйте з додаванням олії, із кришкою або без неї. Скороварка: Використовуйте герметично закриту кришку для приготування під тиском. Казан: Готуйте на повільному вогні без води, отримуючи ефект печених продуктів. Комбінуйте ці способи в одній страві: обсмажте м'ясо та цибулю, додайте спеції, овочі та доведіть до готовності під кришкою на повільному вогні. Для зручності змішування встановіть казан під кутом 30 градусів і перекочуйте його, тримаючись за ручку.
    кешбек від 39 ₴
    розстрочка
    -23%

    Пориньте у світ східної кухні разом з афганським казаном-скороваркою! Цей винятковий кулінарний інструмент зробить процес приготування їжі справжнім мистецтвом. Готуйте одночасно на відкритому вогні знизу та зверху, експериментуючи з різноманіттям страв. Інноваційний дизайн афганського казана дозволяє кожному кулінарному процесу стати захопливою подорожжю, наповнюючи кожен шматочок страви багатим смаком та неповторним ароматом. Герметична кришка створює внутрішній тиск, що підвищує температуру приготування. Завдяки цьому страви залишаються соковитими та зберігають насиченість смаку, роблячи кожен кулінарний експеримент по-справжньому особливим. Овочі залишаються свіжими та яскравими, зберігаючи свою природну красу завдяки особливому способу готування. З афганським казаном-скороваркою ваша кухня стане джерелом натхнення, а приготування — незамінною частиною кулінарних експериментів. Правила використання та заходи безпеки Регулюйте інтенсивність нагрівання: Не залишайте сильний жар надовго. Зменшуйте вогонь під час приготування та періодично відводьте казан з вугілля, щоб уникнути надмірного нагріву. Фіксування кришки: Закручуйте фіксувальну ручку лише злегка, щоб пара могла виходити через спеціальні отвори, запобігаючи витоку по краях. Безпечне відкриття кришки: Перед відкриттям кришки дайте казану охолонути 1-2 хвилини, щоб уникнути опіків від пари. Постійний контроль: Не залишайте казан без нагляду, адже страви готуються швидко, і контроль за процесом допоможе уникнути проблем. Правильне заповнення: Не заповнюйте казан до країв. Залишайте третину об'єму вільною, щоб уникнути блокування парових отворів. Способи використання Каструля: Готуйте без кришки, змішуючи інгредієнти з водою на вогні або вугіллі. Сковорода: Обсмажуйте та тушкуйте з додаванням олії, із кришкою або без неї. Скороварка: Використовуйте герметично закриту кришку для приготування під тиском. Казан: Готуйте на повільному вогні без води, отримуючи ефект печених продуктів. Комбінуйте ці способи в одній страві: обсмажте м'ясо та цибулю, додайте спеції, овочі та доведіть до готовності під кришкою на повільному вогні. Для зручності змішування встановіть казан під кутом 30 градусів і перекочуйте його, тримаючись за ручку.
    кешбек від 38 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганські казани - це особливий різновид казанів, що мають специфічну фігурну форму та функціональну кришку, що прикручується до посуду. В цілому конструкція подібна до скороварки. Принцип приготування той самий, але посуд товстостінний, що дозволяє використовувати його при вищих температурах і відповідно з меншими витратами часу. Афганський казан - універсальний посуд. В ньому можна виконати багато різних процесів: варити як у каструлі, смажити як у сковороді, тушкувати як в казані, готувати під тиском як в скороварці, готувати на парі як у пароварці. Також перевагою афганського казана є й те, що його можна використовувати не лише на плиті, а також і на відкритому вогні - на мангалі, на багатті, у печі тощо. Конструкція Казан товстостінний, литий, виконаний з алюмінію і зовні покритий термостійкою фарбою. Має форму горщика з опуклими боками, завуженими дном та вінцями. По боках має металеві ручки та петлі для кріплення коромисла. Особливої уваги заслуговує кришка казана. Вона дуже щільно притискається до казана гвинтом за допомогою спеціального литого коромисла. Між кришкою і казаном встановлений гумовий ущільнювач, що перешкоджає виходу пари по діаметру кришки. Зверху знаходятьсяі 2 клапани для стравлення пари і запобіжник. Процес приготування Наповнення. Готуючи в режимі скороварки казан заповнюють лише на ⅔ . В казан закладають продукти і додають рідину. Третина об'єму залишається порожньою. Контроль. В процесі приготування в казані утворюється пара, що заповнює вільний простір і створює тиск. Щоб тиск і кількість пари в казані були сталими, клапани стравлюють зайву пару під час приготування. Тому дуже важливо слідкувати за цим процесом щоб пара виходила рівномірно, коригуючи відповідно температуру нагріву. Для перемішування продуктів в процесі приготування не потрібно знімати кришку. Для цього слід встановити казан під кутом 30 градусів на підлогу або на землю і перекочувати його, тримаючись за ручку. Регулювання. Якщо пара з клапанів йде під сильним тиском, автоматично може також задіюватись запобіжний клапан. Це означає що потрібно зменшити температуру, а в крайньому випадку прибрати з вогню на пару хвилин. Завершення. По завершенні процесу приготування потрібно дочекатися поки казан трохи остигне і пара перестане виходити на зовні. Тільки після цього можна відкривати кришку. Не охолоджуйте казан занурюючи в холодну воду. Він має остигати поволі. Така технологія дозволяє зменшити час приготування багатьох страв вдвічи, а також зберегти яскравий колір, аромати і максимальну користь продуктів.
    кешбек від 30 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганські казани - це особливий різновид казанів, що мають специфічну фігурну форму та функціональну кришку, що прикручується до посуду. В цілому конструкція подібна до скороварки. Принцип приготування той самий, але посуд товстостінний, що дозволяє використовувати його при вищих температурах і відповідно з меншими витратами часу. Афганський казан - універсальний посуд. В ньому можна виконати багато різних процесів: варити як у каструлі, смажити як у сковороді, тушкувати як в казані, готувати під тиском як в скороварці, готувати на парі як у пароварці. Також перевагою афганського казана є й те, що його можна використовувати не лише на плиті, а також і на відкритому вогні - на мангалі, на багатті, у печі тощо. Конструкція Казан товстостінний, литий, виконаний з алюмінію і зовні покритий термостійкою фарбою. Має форму горщика з опуклими боками, завуженими дном та вінцями. По боках має металеві ручки та петлі для кріплення коромисла. Особливої уваги заслуговує кришка казана. Вона дуже щільно притискається до казана гвинтом за допомогою спеціального литого коромисла. Між кришкою і казаном встановлений гумовий ущільнювач, що перешкоджає виходу пари по діаметру кришки. Зверху знаходятьсяі 2 клапани для стравлення пари і запобіжник. Процес приготування Наповнення. Готуючи в режимі скороварки казан заповнюють лише на ⅔ . В казан закладають продукти і додають рідину. Третина об'єму залишається порожньою. Контроль. В процесі приготування в казані утворюється пара, що заповнює вільний простір і створює тиск. Щоб тиск і кількість пари в казані були сталими, клапани стравлюють зайву пару під час приготування. Тому дуже важливо слідкувати за цим процесом щоб пара виходила рівномірно, коригуючи відповідно температуру нагріву. Для перемішування продуктів в процесі приготування не потрібно знімати кришку. Для цього слід встановити казан під кутом 30 градусів на підлогу або на землю і перекочувати його, тримаючись за ручку. Регулювання. Якщо пара з клапанів йде під сильним тиском, автоматично може також задіюватись запобіжний клапан. Це означає що потрібно зменшити температуру, а в крайньому випадку прибрати з вогню на пару хвилин. Завершення. По завершенні процесу приготування потрібно дочекатися поки казан трохи остигне і пара перестане виходити на зовні. Тільки після цього можна відкривати кришку. Не охолоджуйте казан занурюючи в холодну воду. Він має остигати поволі. Така технологія дозволяє зменшити час приготування багатьох страв вдвічи, а також зберегти яскравий колір, аромати і максимальну користь продуктів.
    кешбек від 142 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганські казани - це особливий різновид казанів, що мають специфічну фігурну форму та функціональну кришку, що прикручується до посуду. В цілому конструкція подібна до скороварки. Принцип приготування той самий, але посуд товстостінний, що дозволяє використовувати його при вищих температурах і відповідно з меншими витратами часу. Афганський казан - універсальний посуд. В ньому можна виконати багато різних процесів: варити як у каструлі, смажити як у сковороді, тушкувати як в казані, готувати під тиском як в скороварці, готувати на парі як у пароварці. Також перевагою афганського казана є й те, що його можна використовувати не лише на плиті, а також і на відкритому вогні - на мангалі, на багатті, у печі тощо. Конструкція Казан товстостінний, литий, виконаний з алюмінію і зовні покритий термостійкою фарбою. Має форму горщика з опуклими боками, завуженими дном та вінцями. По боках має металеві ручки та петлі для кріплення коромисла. Особливої уваги заслуговує кришка казана. Вона дуже щільно притискається до казана гвинтом за допомогою спеціального литого коромисла. Між кришкою і казаном встановлений гумовий ущільнювач, що перешкоджає виходу пари по діаметру кришки. Зверху знаходятьсяі 2 клапани для стравлення пари і запобіжник. Процес приготування Наповнення. Готуючи в режимі скороварки казан заповнюють лише на ⅔ . В казан закладають продукти і додають рідину. Третина об'єму залишається порожньою. Контроль. В процесі приготування в казані утворюється пара, що заповнює вільний простір і створює тиск. Щоб тиск і кількість пари в казані були сталими, клапани стравлюють зайву пару під час приготування. Тому дуже важливо слідкувати за цим процесом щоб пара виходила рівномірно, коригуючи відповідно температуру нагріву. Для перемішування продуктів в процесі приготування не потрібно знімати кришку. Для цього слід встановити казан під кутом 30 градусів на підлогу або на землю і перекочувати його, тримаючись за ручку. Регулювання. Якщо пара з клапанів йде під сильним тиском, автоматично може також задіюватись запобіжний клапан. Це означає що потрібно зменшити температуру, а в крайньому випадку прибрати з вогню на пару хвилин. Завершення. По завершенні процесу приготування потрібно дочекатися поки казан трохи остигне і пара перестане виходити на зовні. Тільки після цього можна відкривати кришку. Не охолоджуйте казан занурюючи в холодну воду. Він має остигати поволі. Така технологія дозволяє зменшити час приготування багатьох страв вдвічи, а також зберегти яскравий колір, аромати і максимальну користь продуктів.
    кешбек від 48 ₴
    розстрочка
    -23%

    Пориньте у світ східної кухні разом з афганським казаном-скороваркою! Цей винятковий кулінарний інструмент зробить процес приготування їжі справжнім мистецтвом. Готуйте одночасно на відкритому вогні знизу та зверху, експериментуючи з різноманіттям страв. Інноваційний дизайн афганського казана дозволяє кожному кулінарному процесу стати захопливою подорожжю, наповнюючи кожен шматочок страви багатим смаком та неповторним ароматом. Герметична кришка створює внутрішній тиск, що підвищує температуру приготування. Завдяки цьому страви залишаються соковитими та зберігають насиченість смаку, роблячи кожен кулінарний експеримент по-справжньому особливим. Овочі залишаються свіжими та яскравими, зберігаючи свою природну красу завдяки особливому способу готування. З афганським казаном-скороваркою ваша кухня стане джерелом натхнення, а приготування — незамінною частиною кулінарних експериментів. Правила використання та заходи безпеки Регулюйте інтенсивність нагрівання: Не залишайте сильний жар надовго. Зменшуйте вогонь під час приготування та періодично відводьте казан з вугілля, щоб уникнути надмірного нагріву. Фіксування кришки: Закручуйте фіксувальну ручку лише злегка, щоб пара могла виходити через спеціальні отвори, запобігаючи витоку по краях. Безпечне відкриття кришки: Перед відкриттям кришки дайте казану охолонути 1-2 хвилини, щоб уникнути опіків від пари. Постійний контроль: Не залишайте казан без нагляду, адже страви готуються швидко, і контроль за процесом допоможе уникнути проблем. Правильне заповнення: Не заповнюйте казан до країв. Залишайте третину об'єму вільною, щоб уникнути блокування парових отворів. Способи використання Каструля: Готуйте без кришки, змішуючи інгредієнти з водою на вогні або вугіллі. Сковорода: Обсмажуйте та тушкуйте з додаванням олії, із кришкою або без неї. Скороварка: Використовуйте герметично закриту кришку для приготування під тиском. Казан: Готуйте на повільному вогні без води, отримуючи ефект печених продуктів. Комбінуйте ці способи в одній страві: обсмажте м'ясо та цибулю, додайте спеції, овочі та доведіть до готовності під кришкою на повільному вогні. Для зручності змішування встановіть казан під кутом 30 градусів і перекочуйте його, тримаючись за ручку.
    кешбек від 33 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганські казани - це особливий різновид казанів, що мають специфічну фігурну форму та функціональну кришку, що прикручується до посуду. В цілому конструкція подібна до скороварки. Принцип приготування той самий, але посуд товстостінний, що дозволяє використовувати його при вищих температурах і відповідно з меншими витратами часу. Афганський казан - універсальний посуд. В ньому можна виконати багато різних процесів: варити як у каструлі, смажити як у сковороді, тушкувати як в казані, готувати під тиском як в скороварці, готувати на парі як у пароварці. Також перевагою афганського казана є й те, що його можна використовувати не лише на плиті, а також і на відкритому вогні - на мангалі, на багатті, у печі тощо. Конструкція Казан товстостінний, литий, виконаний з алюмінію і зовні покритий термостійкою фарбою. Має форму горщика з опуклими боками, завуженими дном та вінцями. По боках має металеві ручки та петлі для кріплення коромисла. Особливої уваги заслуговує кришка казана. Вона дуже щільно притискається до казана гвинтом за допомогою спеціального литого коромисла. Між кришкою і казаном встановлений гумовий ущільнювач, що перешкоджає виходу пари по діаметру кришки. Зверху знаходятьсяі 2 клапани для стравлення пари і запобіжник. Процес приготування Наповнення. Готуючи в режимі скороварки казан заповнюють лише на ⅔ . В казан закладають продукти і додають рідину. Третина об'єму залишається порожньою. Контроль. В процесі приготування в казані утворюється пара, що заповнює вільний простір і створює тиск. Щоб тиск і кількість пари в казані були сталими, клапани стравлюють зайву пару під час приготування. Тому дуже важливо слідкувати за цим процесом щоб пара виходила рівномірно, коригуючи відповідно температуру нагріву. Для перемішування продуктів в процесі приготування не потрібно знімати кришку. Для цього слід встановити казан під кутом 30 градусів на підлогу або на землю і перекочувати його, тримаючись за ручку. Регулювання. Якщо пара з клапанів йде під сильним тиском, автоматично може також задіюватись запобіжний клапан. Це означає що потрібно зменшити температуру, а в крайньому випадку прибрати з вогню на пару хвилин. Завершення. По завершенні процесу приготування потрібно дочекатися поки казан трохи остигне і пара перестане виходити на зовні. Тільки після цього можна відкривати кришку. Не охолоджуйте казан занурюючи в холодну воду. Він має остигати поволі. Така технологія дозволяє зменшити час приготування багатьох страв вдвічи, а також зберегти яскравий колір, аромати і максимальну користь продуктів.
    кешбек від 35 ₴
    розстрочка
    -23%

    Афганський казан - різновид каструлі з кришкою. За рахунок максимальної герметичності всередині металевої ємності створюється певний тиск. Завдяки цьому вода швидко нагрівається, а страви готуються за коротший проміжок часу (у 2-3 рази швидше). Мрієте, щоб страви мали неймовірний смак, при цьому зберегли вітамінний склад та привабливий зовнішній вигляд? У такому випадку варто купити універсальний афганський казан і виділити йому почесне місце серед "кулінарного приладдя". Купити афганський казан в Україні варто всім, хто насамперед планує походи до гірської місцевості. Адже в умовах низького атмосферного тиску рідина закипає набагато довше, що ускладнює приготування їжі.
    кешбек від 42 ₴
    розстрочка
    -25%

    Афганський казан - різновид каструлі з кришкою. За рахунок максимальної герметичності всередині металевої ємності створюється певний тиск. Завдяки цьому вода швидко нагрівається, а страви готуються за коротший проміжок часу (у 2-3 рази швидше). Мрієте, щоб страви мали неймовірний смак, при цьому зберегли вітамінний склад та привабливий зовнішній вигляд? У такому випадку варто купити універсальний афганський казан і виділити йому почесне місце серед "кулінарного приладдя". Купити афганський казан в Україні варто всім, хто насамперед планує походи до гірської місцевості. Адже в умовах низького атмосферного тиску рідина закипає набагато довше, що ускладнює приготування їжі.