triangle

    Бакалія


    Бамбукові палички – це невід'ємний атрибут японської кухні. Класичну китайську та японську кухню неможливо уявити без столових приладів у вигляді паличок. Існує низка правил використання такого столового приладу: 1. Не можна паличками тикати у їжу; 2. Не можна чіпати паличками шматок, якщо не з'їсти; 3. Не можна облизувати палички 4. Ніколи не малюйте паличками у тарілці чи на столі; 5. Не можна тикати паличками, вказуючи, на що чи когось; 6. Не треба паличками тягнути до себе страву, навіть якщо вона від вас дуже далеко стоїть.

    Маринований імбир - частування на любителя. Далеко не кожному доводиться до душі його пікантний різкуватий смак. Японці, великі любителі імбиру маринованого, переконані, щоб полюбити цю приправу потрібно розкуштувати її післясмак, перейнятися гостротою цих рожевих пелюсток. Варто один раз вловити їх тонкий аромат, тут же закохаєшся в них раз і назавжди. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна, глютамат натрію (Е 621), харчовий барвник червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жирів - 4.4 г, вуглеводи - 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 70 г

    У японській кухні, яка все більше стає популярною в нашій країні, незмінним попитом користується маринований імбир. Його прийнято подавати разом із суші, а також можна вживати в їжу та в чистому вигляді. Маринований імбир має свій власний, ні на що не схожий смак. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна харчова, глютамат натрію (Е 621), харчовий барвник червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жирів - 4.4 г, вуглеводи - 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 70 г
    кешбек 3 ₴

    Кукурудза WellDar цукрова стерилізована – це натуральний та смачний продукт, готовий до вживання прямо з банки. Ця цукрова кукурудза пройшла стерилізацію, що забезпечує тривалий термін зберігання та збереження свіжості. особливості: упакована в банку і вже готова до вживання, що заощаджує ваш час та спрощує приготування страв; кукурудза багата вітамінами, мінералами та харчовими волокнами, що робить її корисним та збалансованим продуктом; можна додавати кукурудзу в салати, гарніри, супи та безліч інших страв; кукурудза - відмінне джерело енергії та поживних речовин. Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 84 ккал/353 кДж. Харчова цінність на 100 г: білки, г – 2, вуглеводи, г – 19, жири, г – 0. При температурі 0°С до 25°С.

    Рис - справжній фундамент японської кулінарії. Суші та роли не можуть обійтися без рису. Одним із секретів приготування суші є правильний вибір сорту рису . В результаті готовий рис повинен вийти клейким, і з нього легко можна буде сформувати суші або приготувати роли. Рис Akura відноситься до сортів з дуже високим вмістом крохмалю. При варінні зерна рису вбирають багато води і злипаються, рис набуває кремоподібної консистенції. Склад: рисова крупа додаткової обробки "Камоліно" Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 7.0 г, жири - 1.0, вуглеводи - 70.4 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 318 ккал (1329 кДж) Вага: 250 г

    Склад: лемонграс, рослинна олія (соєва олія), цукор, цибуля шалот, галангал, перець чилі червоний сушений, часник, фінікова паста, сіль, лимонна кислота, підсилювач смаку та аромату Е621, рибний соус, паста з креветки, каффір лайм. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 4,5 г, жири - 18,0 г, з них насичені -4,2г, вуглеводи -20,7г, з них цукри - 5,6г, харчові волокна -0 г,сіль -7,2 г Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту 1105кДж/226ккал Умови зберігання: при температурі не нижче +0 та не вище +25, та відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати у сухому прохолодному місці подалі від продуктів, що маюьб специфічний запах. Уникати потрапляння прямих сонячних променів. Строк придатності 18 місяців. Дата "Вжити до" та номер партії вказані на зворотній частині упаковки. Номер партії співпадає з датою "Вжити до". Маса нетто 30 г (допустимі відхили маси - не більше мінус 9%)

    Як відомо, суші це традиційне японське блюдо, основою якого є рис, заправлений спеціальної оцтової заправкою. У суші також використовується риба, морепродукти та інші компоненти за бажанням. На відміну від інших рисових страв відварений рис для суші повинен володіти особливими якостями: він повинен мати специфічну консистенцію і смак. Склад: крупа рисова додаткової обробки "Камоліно" Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 7.0 г, жири - 1.0г, вуглеводи - 70,4 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 318 ккал (1329 кДж) Вага продукту: 300 г.
    кешбек 4 ₴

    Горошок зелений WellDar має соковитий і ніжний смак, а також приємну текстуру. Особливості: та виготовлений зі свіжих та стиглих зелених горошин, які були особливо відібрані для збереження свого природного смаку та поживних властивостей; горошок готовий до вживання, Ви можете додати його до різних страв, таких як салати, супи, гарніри або використовувати як гарнір для основних страв; консервований горошок є зручним і практичним рішенням для тих, хто цінує свій час і хоче мати доступ до свіжих овочів у будь-яку пору року. Він також має тривалий термін придатності, що дозволяє зберігати його протягом тривалого часу без втрати якості та свіжості.

    Вакам - улюблена водорість жителів Японії, Кореї та інших країн ось уже багато сотень років. Вона зростає як у дикому вигляді, так і культивується у фермерських господарствах. Водорості вакам мають ніжний солонуватий смак. Їх можна їсти сирими або після термічної обробки. Класичний японський суп місо просто немислимий без Вакам. При своїй убогій калорійності ці водорості насичені вітамінами (A, C, E і K, ніацин, пантотенова кислота, рибофлавін і фолієва кислота), мінералами (фосфор, кальцій, залізо, магній, марганець і мідь) та амінокислотами (триптофан, треонін, , валін, аланін, глутамінова та аспарагінова кислоти). Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 3,03 г жири - 0,64 г вуглеводи - 8,64 м Калорійність 100 г продукту: 45 ккал. Вага: 20г

    Паста Aka Miso червона або темна, що традиційно використовується для приготування найпопулярнішого в світі японського супу місо. Про користь пасти місо кожних японець знає з дитинства, не дивно, що ранок практично кожного жителя цієї країни починається з тарілки апетитного супу місо. Вважається, що такий сніданок забезпечує бадьорість на весь день та дає організму ударну дозу корисних вітамінів та мінералів. Таке відношення до пасти місо має своє наукове пояснення, адже у її хімічному складі присутні необхідні організму вітаміни. Склад: соєві боби, рис, сіль, вода. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 11,0 г; жири – 6,1 г.; вуглеводи – 24,5г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 192 ккал Вага: 80г.

    Паста місо – досить новий для України продукт. Це пастоподібна маса, як правило, коричневого кольору, специфічна за смаком та запахом, і мало хто знає, що з нею робити і як вживати. А тим часом місо – один із найкорисніших продуктів у раціоні людини. Суп місо готується дуже швидко, практично лічені хвилини, тому всі продукти мають бути заздалегідь підготовлені. Варити суп 10-15 хвилин, як зазначено у багатьох джерелах в інтернеті, не варто: чим довше вариться суп місо, тим менше корисних речовин та смаку в ньому залишається. Єдине, що можна варити довше 10 хвилин - це сушені гриби шиїтаке, так вони стануть м'якшими і смачнішими, а бульйон з них ароматний і насичений. Склад: соєві боби, рис, сіль, вода. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 11г.; жири – 6,1г.; вуглеводи – 24,5г; натрій – 4,7г; вода – 46г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 192 ккал / 803,32 кДж Вага: 80 г

    Імбир маринований "AKURA" 180 г В японській кухні, яка все більше стає популярним і в нашій країні, постійним попитом користується маринований імбир. Його прийнято подавати разом з суші, а також можна вживати в їжу в чистому вигляді. Маринований імбир має свій власний, ні на що не схожий, смак. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна харчова, глютамат натрію (Е 621), харчовий барвник червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: жири - 4.4 г, вуглеводи - 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 180 г

    Суха морська капуста, або ламінарія Akura – у ламінарії величезна кількість лікувальних властивостей, адже в цій рослині містяться такі корисні речовини, як йод, кальцій, залізо, вітаміни групи B, C, E, D, PP, K та бета-каротин. Не обійшлося і без амінокислот, клітковини та полісахаридів. І це далеко не весь перелік корисних елементів, що містяться у ламінарії. Крім корисних властивостей, ламінарія має неперевершені специфічні смакові якості. Морську капусту широко використовують у східній кухні як окрему страву та як інгредієнт у різних перших стравах та салатах. морська капуста (ламінарія) суха. Харчова цінність 100 г продукту: білків – 4,8 г, жирів – 0 г, вуглеводів – 2,4 г Енергетична цінність на 100 г продукту: 30 ккал Вага: 25 г
    50 грн
    90 грн
    Васабі 43 г Royal Tiger (295658321)

    Васабі корінь світло-зеленого кольору, який росте на берегах гірських річок в Японії. Після сушіння корінь перемелюють і розтирають в порошок або пасту. У традиційній японській кухні Васабі - обов'язковий інгредієнт в суші і роллам, так-ка вони в них може вкладати сиру рибу, дозволяє без побоювань вживати, дезинфікуючи її і надаючи страві особливої гостроти. Васабі - корисний продукт з високою концентрацією калію, кальцію, вітаміну C і речовин, які посилюють антиокислювальну захист організму, а також допомагають шкірі виставити щит проти вільних радикалів. Сухий Васабі розводять водою кімнатної температури до пастоподібної текстури, після чого можна його вживати. Склад: хрін (31,7%), сорбіт Е420, масло з рисових висівок, сіль, декстрин, васабі (4,5%), картопляний крохмаль, вода, ароматизатор, куркума, лимонна кислота, загусник Е415, барвник Е133. Харчова цінність на 100 г: білки - 4,0 г, жири - 0 г, вуглеводи - 40,0 г, дієтичні волокна - 8,0 г, натрій - 2000 мг. Енергетична цінність 100 г: 837,76 кДж / 200 ккал. Вага: 43 г

    Васабі Akura має гострий та пекучий смак, яскраво зелений колір. Васабі корінь світло-зеленого кольору, що росте на берегах гірських річок у Японії. Після сушіння корінь перемелюють і розтирають на порошок або пасту. У традиційній японській кухні Васабі - обов'язковий інгредієнт до суші та ролів. Васабі - корисний продукт з високою концентрацією калію, кальцію, вітаміну C та речовин, які посилюють антиокислювальний захист організму, а також допомагають шкірі виставити щит проти вільних радикалів. Склад: хрін (31,7%), сорбіт Е420, олія з рисових висівок, сіль, декстрин, васабі (4,5%), картопляний крохмаль, вода, ароматизатор, куркума, лимонна кислота, загусник Е415, барвник Е133. Харчова цінність на 100 г: білки - 4,0 г, жири - 0, вуглеводи - 40,0 г, дієтичні волокна - 8,0 г, натрій - 2000 мг. Енергетична цінність 100 г: 837,76 кДж / 200 ккал. Вага: 43г.

    Рисовий папір на 90% складається з рисового борошна. Крім цього до її складу входять вода та сіль. На відміну від рису, що містить прості вуглеводи, папір містить складні вуглеводи. Також до складу рисового паперу входить незначна кількість вітаміну В6. Хоча папір з рису не має особливої поживної цінності, він користується великою популярністю в азіатських країнах як основа для приготування страв безглютенового харчування, що особливо важливо для алергіків. Як використовувати рисовий папір. З рисовим папером слід поводитися дуже обережно, щоб він не кришився і не обламувався по краях. Щоб лист рисового паперу перетворився на матовий прозорий «млинець», його слід на кілька секунд опустити в теплу воду, після чого викласти на рушник. Склад: рисове борошно, вода питна, сіль харчова. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 5г.; жири – 0г.; вуглеводи – 45г; харчові волокна – 1 г; цукор – 1,2 г. Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал/836кДж Вага: 50г.

    Норі, AKURA Норі називають пресовані листи морських водоростей, схожі на папір. Водорості норі є невід'ємною частиною японської кухні. Вони використовуються свіжими та сухими, додаються в супи та салати. Морські водорості багаті на вітаміни і мінерали, тому корисні і поживні. Водорості норі використовуються для приготування ролів, нігірі та інших видів суші. Нори являють собою тонку темно-зелену тендітну пластину, на яку і накладається рис для суші, а потім начинка. Так само норі використовують і як самостійну страву, обсмажуючи їх у кунжутній олії та додаючи сіль та спеції. Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 5.8 г, жири - 0.28 г, вуглеводів - 30 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 200 ккал (837.36 кДж) Кількість: 5 листів

    Мова про те - що суші, сашимі та роли просто неможливо уявити без рису, приготованого особливим чином. Основна відмінність цих страв полягає лише у використанні різних начинок, спецій та їх комбінацій. Варити рис для суші слід з дотриманням особливої технології, а для отримання потрібної клейкості та характерного смаку в готовий продукт додають особливу заправку. Готують її з білого рисового оцту (можна замінити винним, але смак буде дещо іншим), а також цукру та морської солі. Всі інгредієнти змішують, рідину нагрівають до повного розчинення солі та цукру, ще теплим змішують з рисом і залишають на деякий час, щоб оцтова суміш проникла в кожне зернятко. Підготовлений таким чином напівфабрикат готовий до приготування будь-якого виду суші, ролів або сашимі. Склад: крупа рисова додаткової обробки "Камоліно" Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки - 7.0 г, жири - 1.0, вуглеводи - 70.4 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 318 ккал (1329 кДж) Об'єм продукту: 400 г Упаковка: пластикова банка
    кешбек 5 ₴
    -10%

    Скумбрія Diavena в розсолі ідеально доповнить щоденний раціон. Може стати відмінним доповненням до вашого щоденного раціону, особливо якщо ви любите рибні продукти. Вона являє собою смачний і корисний перекус, який задовольнить ваші смакові переваги, особливо якщо ви цінуєте рибу. Розсіл і скумбрія створюють поєднання насиченого смаку й аромату, що робить цю страву особливо апетитною і приємною для вживання. Упаковування забезпечує збереження якості та свіжості скумбрії в розсолі, що гарантує, що вона буде смачною і соковитою. Вона може бути використана для приготування різноманітних закусок, салатів і бутербродів, що робить її універсальним продуктом для вашої кулінарії.

    Імбир маринований "AKURA" 230 г У японській кухні, яка все більше стає популярною і в нашій країні, постійним попитом користується маринований імбир. Його прийнято подавати разом із суші, а також можна вживати в їжу та в чистому вигляді. Маринований імбир має свій власний, ні на що не схожий, смак. Важливо! Маринований імбир не можна вживати у великих кількостях. Склад: корінь імбиру, маринад (вода, оцтова кислота, лимонна кислота, яблучна кислота, аспартам (Е 951), сіль кухонна харчова, глютамат натрію (Е 621), барвник харчовий червоний (Е 129)) Поживна (харчова) цінність продукту: жирів – 4.4 г, вуглеводи – 3.3 г Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 63 ккал (263.34 кДж) Вага: 230 г
    кешбек 5 ₴
    -16%

    Салат Di alba Мексика з тунцем - це чудовий перекус для всіх, хто цінує рибні продукти та здорове харчування. Тунець - це цінне джерело вітамінів і жирних кислот, які корисні для підтримки здоров'я серця, мозку та загального фізичного стану. Салат виготовляється з натуральних і свіжих інгредієнтів, що додає йому якості та природного смаку. Змішання тунця та інших інгредієнтів надає салату насиченого мексиканського смаку та аромату, що робить його особливо апетитним. Упаковування забезпечує збереження якості та свіжості салату, що гарантує приємний досвід при його вживанні.

    Імбир маринований є невід'ємним інгредієнтом полюбилася гурманам усього світу японської кухні. Імбир маринований Royal Tiger підкреслить смак Ваших прекрасних ролів, або стане пікантною родзинкою при подачі традиційних блюд.Чем же такий хороший цей продукт і за що його люблять представники цієї східної країни? Варто відзначити, що вживаючи маринований імбир із завидною регулярністю, японці легко позбавляються від різних захворювань. Справа в тому, що в цьому суші, як відомо, використовуються морепродукти сирого або напівсирого виду і існує досить велика ймовірність розвитку у них хвороботворних бактерій. І тут на виручку приходить корінь імбиру, який має прекрасні знезаражувальні властивості. Склад: Імбир маринований, вода питна, сіль кухонна, регулятори кислотності, (кислота оцтова для харчової промисловості, кислота лимонна харчова), консервант (сорбат калію), підсилювач смаку і аромату (глутамат натрію), підсолоджувачі (аспартам, сахарин), барвник червоний Харчова цінність: білки - 0.7 г, жири - 0.3 г, вуглеводи -14.6 г Енергетична цінність: 268 кДж (64кКал) Об'єм продукту: 230 г
    кешбек 6 ₴
    кешбек 6 ₴
    -12%

    Паштет Silvania Селянський - апетитна закуска швидкого приготування. Сподобається як дітям, і дорослим. Silvania постійно підвищує стандарти, вивчає та створює нові смаки для найвибагливіших споживачів. Особливості: готовий до вживання; має витончений смак та аромат; підійде як для бутербродів, так і для більш вишуканих страв; чудовий спосіб підкріпитися в туристичному поході, на рибалці чи в подорожі; банка надійно захищає продукт від небажаного впливу навколишнього середовища. Рекомендації: споживати холодним протягом 24 годин після відкриття коробки.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди